ping pong loptica..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa da si i k stavio, opet ne može :D
Stvar je da ista varijabla u istom izrazu mora imati istu vrijednost, a zadatak ne govori tako...
Pa znam, samo se takve stvari cesce oznacuju sa k, nego sa n. I razumijem da nijedno nije tocno, ali svi su shvatili sto sam mislio... Nemoj sad bit perfeksionista...
Ne poričem da nisu svi shvatili, samo napominjem kako to objašnjenje ipak nije točno :)
a lol pametni covjek napokon doso .. ping pong loptica da :D 100 posto je rjesenje to
jeli stolnjak,zdjela, podmetači......
ping pong loptica..
točan odgovor !!!!!!!!!!!!!
Oprostite što me nije bilo, zanio sam se previše...da, ping-pong loptica je
ping pong loptica..
ahahaha nikad se ne bih sjetio ovoga
ping pong loptica..
ahahaha nikad se ne bih sjetio ovoga
rijesenje je na googl-u samo copy i paste u pretraživač pitanje : srevira se a nije ni.......... i eto odgovora kako je pametan taj google
malo glupo servira se na stol a nije ni za jesti ni za piti odma pomislis da je vecera neka a ubiti je sport ping pong a inace se servira grah na ping pongu.... jbt trik pitanja
Pretpostavite da vi vozite auto,a nigdje u gradu nema struje,jer se dogodio kvar.Na vasu nesrecu ni na automobilu svjetla nisu ispravna.Odjednom naglo zakocite i zaustavite se metar pred jednim crncem.Kako ste vi znali (a znali ste bas da je to crnac) kad nigdje u gradu nije bilo struje,niti su vasa svjetla bila ispravna??
bio je dan?
bio je dan?
tocno....
Evo jedan od mene:
Žena kuha neko jelo. U zdjelu joj padne kila soli i sva sol se isipa van. Tada žena izvadi ambalažu van jela i nastavi kuhati. Nakon što je jelo bilo gotovo, skoro svaki gost je tražio još malo soli. Što je žena kuhala? ( i nije stvar u količini, gore može pisat i 10kg)
Evo jedan od mene:
Žena kuha neko jelo. U zdjelu joj padne kila soli i sva sol se isipa van. Tada žena izvadi ambalažu van jela i nastavi kuhati. Nakon što je jelo bilo gotovo, skoro svaki gost je tražio još malo soli. Što je žena kuhala? ( i nije stvar u količini, gore može pisat i 10kg)
Jel ovo znaci da se isipa van iz ambalaze u zdjelu, ili van iz ambalaze i van iz zdjele?
Isipa se iz ambalaže u zdjelu u koju se kuha. Totalni kaos :D I onda se samo ambalaža izvadi, i kuha se dalje. Ali opet bi svi još malo soli :D
Isipa se iz ambalaže u zdjelu u koju se kuha. Totalni kaos :D I onda se samo ambalaža izvadi, i kuha se dalje. Ali opet bi svi još malo soli :D
Mozda kuha jaja ili tako nesto, pa sol zapravo nedodje do "jela"?
Bravo bravo :D Meni je trebalo dugo dok mi to nije palo na pamet :D
Evo jedan od mene:
Gulas ja mislim
EDIT:ili ne ???
Bravo bravo :D Meni je trebalo dugo dok mi to nije palo na pamet :D
Hvala :)
Evo jedan od mene:
Gulas ja mislim
EDIT:ili ne ???
Da, gulas sa 10 kg soli je sigurno ukusan...
Ne znam jel bilo al' evo (ako znate odgovor od prije pustite da se drugi malo muče ).
Pravila:
- Treba proći kroz sve točke sa četiri ravne crte.
- Crte se moraju nastaviti jedna iza druge, tj. ne smijete dizati olovku sa papira.
- Ne smijete ići unatrag preko postojeće crte, i ne smijete proći kroz istu točku dva (ili više) puta.
Pitanje baš i nije logički zadatak, ali ajde:
Koja je najzapadnija, a koja najistočnija savezna država SAD-a?
Pitanje baš i nije logički zadatak, ali ajde:
Koja je najzapadnija, a koja najistočnija savezna država SAD-a?
Havai, Maine....
nisam googlao, odoka sam rekao, tako da nisam siguran.
ovo je više za Opći kviz znanja.
Jel valja ?
Ne valja. Točke u geometriji zapravo nemaju svoju debljinu nego su - točke. Dakle to što su na slici velike ne znači da možeš raditi takve trikove.
Ne znam jel bilo al' evo (ako znate odgovor od prije pustite da se drugi malo muče ).
Pravila:
- Treba proći kroz sve točke sa četiri ravne crte.
- Crte se moraju nastaviti jedna iza druge, tj. ne smijete dizati olovku sa papira.
- Ne smijete ići unatrag preko postojeće crte, i ne smijete proći kroz istu točku dva (ili više) puta.
ja sam ovo na praksi radio. profesor nam postavio. i nije se tražilo četiri crte već sa tri crte sve da popunimo,da prođe kroz sve toče sa 3 crte
Evo jedan od mene:
kuhano jaje
evo jedna od mene ( neznam jel vec bilo)
Muškarac je upucan u autu .Na njegovoj odjeći nije bilo tragova baruta što znači da se ne radi o samoubojstvu i da je osoba koja ga je ubila bila izvan auta. Međutim,svi prozori su bili dignuti,a i vrata od auta su bila zaključana.
Nakon analize mjesta zločina, utvrđeno je da su jedine rupe od metka bile na čovjeku - dakle, na autu ništa ni ogrebotine. Ključevi su pronađeni u autu. Kako je muškarac ubijen?