Reci da ti je otislo napajanje od kompa i trebas novo pa nek ti daju pare a ti platis kaznu! ili odi do studen servisa i nadi neki posao! npr. nosis namjestaj i plate ti 35kn po satu i radis 2 dana i platis kaznu! gdje si to pokusao ukrasti(da znam da tamo neidem
)?
lol, sam si kriv
plati iz svog džepa ili reci starcima
Reci da ti je otislo napajanje od kompa i trebas novo pa nek ti daju pare a ti platis kaznu! ili odi do studen servisa i nadi neki posao! npr. nosis namjestaj i plate ti 35kn po satu i radis 2 dana i platis kaznu! gdje si to pokusao ukrasti(da znam da tamo neidem
)?
Algoritma...
Iša ukrast call of duty i uvatilo ga
hahaha kakav panj
to ti pogadas ili? i meni je to palo napamet tamo imas u svakoj trgovini one senzore i kamera koliko hoces! drugi put pogledaj oceanovih 11 prije pljacke :-)
to ti pogadas ili? i meni je to palo napamet tamo imas u svakoj trgovini one senzore i kamera koliko hoces! drugi put pogledaj oceanovih 11 prije pljacke :-)
Ma pogađam...
Bar su neki krali u Algoritmu Black Ops pa nije im niš bilo 
sve ok ja se nedovodim u takve situacije ako nemam love nemam jbg. probat cu zaradit ako imam shoping spreeeeee :-)))
Danas krade Call of Duty prije je čokolade poslije će nešto veće :)
iduce je xbox360 i PS3 ili mozda nintedo wii
I jos se hvališ s time...Prodaj nesto i otplati dug...
EDIT: Ispričava se Vandalu krivaog sam citirao....Sorry
Lol sta mene napadas? procitaj cijelu temu...
Iskreno, ja bih ti opalio šamar, mrzim lopove.
Plati tu kaznu i rješen si ,neče ti roditelji saznat,a u protivnom će ti svakak saznat...
I jos se hvališ s time...Prodaj nesto i otplati dug...
Vjerovatno ne nick asocirao da je on drpio igricu... 
Nije on drpio...
Btw, bolje da si čokoladu ukro...
Iskreno, ja bih ti opalio šamar, mrzim lopove.
Plati tu kaznu i rješen si ,neče ti roditelji saznat,a u protivnom će ti svakak saznat...
Pa da ali onda nemoze igrat multiplayer 
i da nisam ja nista mazno bezobzira na nick tko mi nevjeruje nek cita temu ispocetka inace ide akimbo style 
nije bio COD. to sam bio sarkasticno odgovorio. molim lock na temu
I tebi ce ici lock kako si krenuo.
nije bio COD. to sam bio sarkasticno odgovorio. molim lock na temu
No reci a sta si ukrao? Žvaku? Bonbon? Vegetu? 42" FULL HD ekran? Sta?
I tebi ce ici lock kako si krenuo.
doci ce mi ovakav ciko 
Nije ti ovo gamers.ba, student (hahahahahahaha), a NAMA ovdje sere od svojim problemima oko krađe. Odrastao si (hahahahahahaha), snađi se.
Bonbon?
Nekako sumnjam da je ukrao cijelu mrežu...
A sto ja imam osjecaj da je ovo trolerska tema