Eto ga. Ja i frend uhvaceni u kradi u jednoj trgovini za neke sitne stvari. I sad dobili kaznu da moramo platit 500 kn svaki. kao imamo rok od 7 dana ili nam dolazi doma. Prvo me zanima sta nam onda dolazi doma,onaj zuti papiric iz poste? ako da sta onda kad ni to ne platimo...to ide na sud? nakon koliko cu dobit plavu kovertu od suda doma? i dali se na kraju sada u roku od 7 dana mogu zalit da sam student da nemam kako platit ? Molim vas da mi odgovorite.hitno mi je i hvala.
Plati kaznu, opali si šamar i odi delat umjesto da kradeš po dućanima..-.-
Eto ga. Ja i frend uhvaceni u kradi u jednoj trgovini za neke sitne stvari. I sad dobili kaznu da moramo platit 500 kn svaki. kao imamo rok od 7 dana ili nam dolazi doma. Prvo me zanima sta nam onda dolazi doma,onaj zuti papiric iz poste? ako da sta onda kad ni to ne platimo...to ide na sud? nakon koliko cu dobit plavu kovertu od suda doma? i dali se na kraju sada u roku od 7 dana mogu zalit da sam student da nemam kako platit ? Molim vas da mi odgovorite.hitno mi je i hvala.
bjez s foruma lopove!
omg
Jel policija bila??? (jel ispod 400 kn)
Ako je onda cete morati platiti kaznu... ako nije... onda se raspitaj koliko to zapravo moraš... mislim da zakonom nema baš pravo ti to napraviti...
I da... shame on you... krasti... ajde da si skidao s TPB... ali ovo... i to si vjerojatno ukrao nešto što ti ni ne treba...
dajet ljudi nisam trazio da mi tu tupite. dosta mi je da starci ne saznaju. kazna je 500 kn. i sta sad ako ne platim
dajet ljudi nisam trazio da mi tu tupite. dosta mi je da starci ne saznaju. kazna je 500 kn. i sta sad ako ne platim
Daj Bog da ti saznaju i z lijeve i desne. Ako ne platis ici ces u zatvor 20god. Odma plati!!!
Imam ideju ako nemas novce.
Ukradi opet 500kn da vratis ukradeno. hihihih
bio je da sa zastitarom jedan iz policije koji nam je i pokazao znacku.
Daj Bog da ti saznaju i z lijeve i desne. Ako ne platis ici ces u zatvor 20god. Odma plati!!!
Imam ideju ako nemas novce.
Ukradi opet 500kn da vratis ukradeno. hihihih
ae ti rade nemoj komentirat! hvala
bio je da sa zastitarom jedan iz policije koji nam je i pokazao znacku.
Jel zapisao sto?kako trebate platiti?sto je rekao?
btw. kolko imas godina?
jel vas pitao za osobne?imas osobnu?
ako nije pitao za osobnu i nije ti zvao starce onda nece biti nista.
19. zapisao je da. pa dobio sam kaznu. da moram u roku od 7 dana otici u banku i platit na taj ziro racun
zapisao je broj osobne i ime starog.
I gotovo...
i nemoj to raditi više...
19. zapisao je da. pa dobio sam kaznu. da moram u roku od 7 dana otici u banku i platit na taj ziro racun
19????
ne vjerujem ti. ja sam mislio da imas 14-15-16 cak i manje. to je vec zalost.
Onda odi v banku i plati.
bas si jadan.
Ako si punoljetan onda posudi(ne ukradi) 500kn i plati kaznu! da je bilo vise od 1000kn vrijednosti isla bi ti kaznena prijava i morao bi na sud!
šta si ukra?
Ali s 19... strašno...
šta si ukra?
Sad kad kaze call of duty 
I gotovo...
znaci dobit cu poziv na sud? i mogu trazit oprost?
šta si ukra?
Sad kad kaze call of duty 
da call of duty! kako si znao?....
Lucky guess inace nemoras ici na sud ako je ispod 1000kn kao sto rekoh samo plati kaznu i gotovo! pokusaj raditi negdje u studen servisu bar se to moze!
I gotovo...
Neces dobiti, dobit ces kaznu, ako ne platis za tri mjeseca, dobit ces ovrhu... a prije ovrhe možeš pokrenuti parnicu (koliko sam ja upoznat), i lijepo tražiti dobrotvorni rad... ali to ti sve ulazi u trajni dosjee...
Jel policija bila??? (jel ispod 400 kn)
Ako je onda cete morati platiti kaznu... ako nije... onda se raspitaj koliko to zapravo moraš... mislim da zakonom nema baš pravo ti to napraviti...
I da... shame on you... krasti... ajde da si skidao s TPB... ali ovo... i to si vjerojatno ukrao nešto što ti ni ne treba...
Frend je ištao na murju jer je ukrao neku žicu u vrijednosti 35kn...
Murija je došla po njega (obavjestila starce) i nakon 2 mjeseca došla socialna...c
I gotovo...
Neces dobiti, dobit ces kaznu, ako ne platis za tri mjeseca, dobit ces ovrhu... a prije ovrhe možeš pokrenuti parnicu (koliko sam ja upoznat), i lijepo tražiti dobrotvorni rad... ali to ti sve ulazi u trajni dosjee...
upravo to ali ako platis kaznu onda neide nego se tretira kao prekrsaj...bolje plati nekako... i da krasti video igre 
Ja bi se lupao po glavi... Tup, Tup, Tup...
ma i ja bi najrade...
ma nemam je kako platit. cekat cu neznam ni ja sta da mogu pitat da mi oproste jer je prvi put.
Ako si stvarno ukrao call of duty, a imaš 19 godina, onda si blago rečeno konjina. Shvatio bih da nemaš novaca pa da si ukrao nešto za jelo, ali ovo... I slobodno se pohvališ doma starcima što si napravio, možda ti i doleti zasluženi šamar 
ma i ja bi najrade...
ma nemam je kako platit. cekat cu neznam ni ja sta da mogu pitat da mi oproste jer je prvi put.
To si trebao tamo reći...
Sada nema povratka, ako neplatiš bude se još više zakompliciralo...
Ako si stvarno ukrao call of duty, a imaš 19 godina, onda si blago rečeno konjina. Shvatio bih da nemaš novaca pa da si ukrao nešto za jelo, ali ovo... I slobodno se pohvališ doma starcima što si napravio, možda ti i doleti zasluženi šamar 
a mozda mu dadu 400kn da si ga kupi :D