Intervju - školski zadatak

poruka: 25
|
čitano: 10.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!

Pozdrav!

Trebam pomoć s intervjuom. Dobio sam za zadatak u školi da napravim intervju o nekoj osobi. Ja sam izabrao svoju profesoricu iz informatike, zato što mi je toliko pomogla s natjecanjima itd. Bi li mi mogao predložiti nekakva pitanja za profesoricu, a da nisu baš "Koja Vam je najdraža boja?" ili "Što je najluđe što ste ikad napravili?"

Unaprijed hvala!

Are you looking at me? Who are you looking at?!
14 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!

Kad ste se i kako odlučili da ćete se u životu baviti informatikom? Je li vam to želja od malih nogu ili je trebalo dosta vremena da se pronađete u tome?

S koliko ste godina samostalno izradili prvu prezentaciju? S koliko ste godina isprogramirali svoj prvi jednostavni programčić?

And so one...

Već predosjećam da će tema biti urnebes, ima ogromnog potencijala za to. Samo da raja sad ne krene a prijedlozima pitanja tipa: S koliko ste godina postali žena? etc.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
10 godina
odjavljen
Re: Intervju - UPOMOĆ!

Sad bez zajebancije - hoćeš li tâ pitanja koristiti za neke kinky igre uloga (a možda i kakve druge seksualne igrice za koje ne znam, ali bih voljela o njima štogod čuti putem PP-a) ili si samo internetski trol koji ne zna kako bi iskoristio preostalo vrijeme prije negoli ga mama pošalje u krevet? Puno bi mi draža bila prva mogućnost jer bih se onda mogla uživjeti u ulogu sastavljačice pitanja... koja je bila veoma zločesta i treba je jako kazniti, a kod sebe nema novca niti može ponuditi ikakvu uslugu osim jedne; one kojom raspolaže svaka zrela žena. (Huh.)

“Dijete” je dobilo zadatak u školi, tja! “Dijete” je dobilo zadatak u školi, tja!
http://informanka.blogspot.hr/
16 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!

Pitaj profu kaj misli o arandelle....

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Pa više je nego očito kako je kolega rođen 27. 11. 1997. godine, ne treba biti Niels Bohr da bi se dokučilo taj model atoma. Obična sitna premetaljka godine rođenja. 

zerocool12 kaže...

Iznimno sumnjam da je dotična ikad uopće čula za taj programski jezik. Lingua nescia, nomen nescio etiam.

On Topic: pitaj je pitanja tipa ovak' kak' sam ti gore napisao, šta moš drugo, realno.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
10 godina
odjavljen
zerocool12 kaže...

Arendelle. Svojedobno sam pisala i naglasak te zanaglasnu dužinu na taj pseudonim kako bi vam on ostao u sjećanju, ali čini se da to nije dalo rezultata. Što je najbolje, postoji i programski jezik koji se naziva Arendelle, no ovdašnji informatički stručnjaci za njega očito nisu ni čuli.

P. S. Hvala na vašim palcima, puno je zanimljivije kad su u igri i tuđi, a ne samo moji. (Ono, kvalitetu mojih opservacija objektivnije ocjenjuju drugi negoli ja, to sam htjela reći.)

EDIT - Preduhitrio me kolega. :D I da, fakat je moguće da je samo zamijenio znamenke. Oh, uopće nisam lucidna noćas, sorry.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 3:25 (Arendelle).
14 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!
Profesorice dali ste ikad doživjeli orgazam bez elektroinčkih pomagala? Ovo je dosta zanimljivo pitanje jer dosta žena nije...
10 godina
neaktivan

Jel' voliš plesat' Arendelle? 'Ajde lijepo otpleši s k1klopom da svi možemo nastaviti sa životima. Ovo je legitimno pitanje za zadaću iz hrvatskog. I da je bilo za seksualne igrice, sigurno bih pitao za neku osobu na koju se stvarno ložim, a ne profesoricu iz informatike!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 11:05 (brashcandicoot).
14 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!
/autism
10 godina
odjavljen
k1klop kaže...
Profesorice dali ste ikad doživjeli orgazam bez elektroinčkih pomagala? Ovo je dosta zanimljivo pitanje jer dosta žena nije...

Vidiš, kolega, ovo je pomalo u sivoj zoni jer može ubiti raspoloženje, a to je valjda jedina stvar koju ne želiš u tom trenutku. Pravi bi majstori, doduše, znali iz takve situacije izvući ono najbolje, ali bolje je igrati na sigurno - ziheraštvo je ovdje legitiman pristup.

brashcandicoot kaže...

I da je bilo za seksualne igrice, sigurno bih pitao za neku osobu na koju se stvarno ložim, a ne profesoricu iz informatike!

Ne moraš se sramiti činjenice da voliš zrele žene. Tko ih ne bi volio, onako pune iskustva i znanja? Reinkarniram li se u muškarca, radit ću na popularizaciji vezâ između mladih muškaraca i zrelih žena... khm, MILF-ica. Dok se reinkarnacija ne dogodi, morat ću se zaustaviti na girl crushu.

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
zerocool12 kaže...

Arendelle. Svojedobno sam pisala i naglasak te zanaglasnu dužinu na taj pseudonim kako bi vam on ostao u sjećanju, ali čini se da to nije dalo rezultata. Što je najbolje, postoji i programski jezik koji se naziva Arendelle, no ovdašnji informatički stručnjaci za njega očito nisu ni čuli.

P. S. Hvala na vašim palcima, puno je zanimljivije kad su u igri i tuđi, a ne samo moji. (Ono, kvalitetu mojih opservacija objektivnije ocjenjuju drugi negoli ja, to sam htjela reći.)

EDIT - Preduhitrio me kolega. :D I da, fakat je moguće da je samo zamijenio znamenke. Oh, uopće nisam lucidna noćas, sorry.

arendelle-lektor bug.hr foruma

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

Ustade smjelo vedri junak dana,
Smirene duše i velebna uma...

Nisam ova dva stiha navela kako bih dokazala da sam izvrsna poznavateljica hrvatske književnosti, čak i one opskurne ter većini nepoznate, već mislim da me oni opisuju bolje od tvoje opservacije u kojoj nisi upotrijebio ni dobar mocijski parnjak (napisao si lektor umjesto lektorica). Sasvim je izvjesno da svi koliko-toliko pametni ljudi mene smatraju osobom velebna uma i smirene duše, a svaki se dan moje ime upisuje u sve izbore za osobe (junake, štoviše) dana. Imate čast što vaše bivanje na ovom forumu oplemenjujem svojom prisutnošću. Neki još nisu svjesni koliko svojom savršenošću činim njih boljima, ali ne mogu im zamjeriti - doći će trenutak u kojemu će njihov kognitivni aparat moći da shvati kako su dotad bili u krivu u vezi sa mnom. Toga ćemo dana svi zajedno slaviti!

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
cod4gamer kaže...

Ustade smjelo vedri junak dana,
Smirene duše i velebna uma...

Nisam ova dva stiha navela kako bih dokazala da sam izvrsna poznavateljica hrvatske književnosti, čak i one opskurne ter većini nepoznate, već mislim da me oni opisuju bolje od tvoje opservacije u kojoj nisi upotrijebio ni dobar mocijski parnjak (napisao si lektor umjesto lektorica). Sasvim je izvjesno da svi koliko-toliko pametni ljudi mene smatraju osobom velebna uma i smirene duše, a svaki se dan moje ime upisuje u sve izbore za osobe (junake, štoviše) dana. Imate čast što vaše bivanje na ovom forumu oplemenjujem svojom prisutnošću. Neki još nisu svjesni koliko svojom savršenošću činim njih boljima, ali ne mogu im zamjeriti - doći će trenutak u kojemu će njihov kognitivni aparat moći da shvati kako su dotad bili u krivu u vezi sa mnom. Toga ćemo dana svi zajedno slaviti!

ne znam koga cinis boljim sta ispravljas svaku njihovu recenicu.ljude mozes jedino ucinit zivcanijima al boljim sumnjam  inace boli me briga za pravopis, ponekad uvalim koji zarez i tocku al ne drzim ga se puno jer sam na internetu.nije mi bitan pravopis.

10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

ne znam koga cinis boljim sta ispravljas svaku njihovu recenicu.ljude mozes jedino ucinit zivcanijima al boljim sumnjam  inace boli me briga za pravopis, ponekad uvalim koji zarez i tocku al ne drzim ga se puno jer sam na internetu.nije mi bitan pravopis.

Inače, znaš li kako glasi obrana svih nepismenih?

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Inače, znaš li kako glasi obrana svih nepismenih?

Ne znam na što točno misliš. U svoju obranu mogu reći da radim na poslu u kojem je pravopis donekle bitan pa ga stoga donekle i poznam. Evo, dajem ti priliku da me uvrijediš i kažeš koja je moja obrana.

10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

Ne znam na što točno misliš. U svoju obranu mogu reći da radim na poslu u kojem je pravopis donekle bitan pa ga stoga donekle i poznam. Evo, dajem ti priliku da me uvrijediš i kažeš koja je moja obrana.

Evo ga! Obrana se, kao što sam mogla očekivati, pojavila. Pismen sam ja kad treba. :P

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Evo ga! Obrana se, kao što sam mogla očekivati, pojavila. Pismen sam ja kad treba. :P

well played my friend, well played

ne pazim na pravopis jer brzo razmisljam i cilj mi je sto prije prenijet misao iz glave na tipkovnicu

17 godina
Intervju - UPOMOĆ!

"Što obrana ima za spomenuti u obranu optuženog da je nepismen?
Časni sude bug foruma, optuženi za nepismenost brani se nepisanjem."
Dajte najte... vratite se pitanjima za dečka. brashcandicoot, odi na 
neki interview na netu koji se tiče prosvjete i informatike. Preformuliraj pitanja za konkretnu osobu jer ju mim ne poznamo.
Poznavanje lika i djela jedno je od osnovnih preduvjeta normalnog interviewa. 
evo na primjer; ovaj konkretni profesor je i filmofil, pa je to pomoglo u osmišljavanju pitanja:
http://www.tomislavbuza.com/e-interview-kresimir-mikic-filmofil-i-profesor/
potraži još sličnih.
npr.
http://indigo-svijet.hr/clanci/interview/vise-moze-napraviti-onaj-koji-ne-zna-hoce-nego-onaj-koji-zna-nece-195/
a da ne ispadneš presumnjiv, ubaci neka dječja, banalna pitanja kakva su ovdje koristili klinci:
http://klub.posluh.hr/list/003/list/interview.htm

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
10 godina
neaktivan
Intervju - UPOMOĆ!

Jednostavno je katastrofa u što se ova tema pretvorila. Tražio sam konstruktivna pitanja kojim bih mogao dobiti ocjenu odličan u školi. E pa i zaradio sam ocjenu odličan, ali bez vas ljudi! Da voli li profesorica seksualne igrice?! Jeste li vi ludi?!?!

10 godina
odjavljen
brashcandicoot kaže...

Tražio sam konstruktivna pitanja kojim bih mogao dobiti ocjenu odličan u školi.

- Što mislite o općoj pismenosti profesora hrvatskoga jezika?

- Kako biste ocijenili svoju opću pismenost?

- Što je, po Vašem mišljenju, uopće sadržano u sintagmi opća pismenost?

- Jeste li upoznati s nedavnim istraživanjem[1] pri FFZG-u o općoj pismenosti kroatistâ koji rade u školama?

- [AKO JEST] Kako komentirate porazne rezultate koje su prikupili mladi kroatisti?

- [AKO JEST] Je li dotično istraživanje uopće relevantno i pokazuje li išta značajno?

- [AKO JEST] Vježbajmo samoprocjenu! Kako biste prošli na ispitu što su ga rješavali sudionici istraživanja?

- [AKO NIJE] Zbog čega ne pratite vijesti iz jezikoslovne znanstvene zajednice?

- [AKO NIJE] Je li Vaša neinformiranost znak profesionalne nonšalanse?

- [AKO NIJE] Smatrate li kako ste neposredno svojom nonšalansom oštetili učenike?

- Što mislite o tezama[2] Stjepana Babića koje sam Vam pripremio/la u obliku uručka?

- Najzanimljivija je njegova treća teza. Što mislite o njoj?

- Biste li Vi trebali lektora ako biste se okušali u pisanju školskih udžbenika?

- Kako komentirate nepravednu zapostavljenost jezičnih sadržaja u srednjoškolskom programu nastave HJ-a?

- Je li razlog takve zapostavljenosti nedostatak stručnosti profesora koji bi sadržaje predavali?

- Biste li željeli da je u novom kurikulu više jezičnih sadržaja, a manje književnosti?

- [AKO DA] Postoji li kakva inicijativa da želja postane stvarnost?

- [AKO DA] Biste li uopće znali djecu učiti kompleksnijim jezičnim sadržajima?

- [AKO NE] Smatrate da je preskriptivističko učenje godinâ rođenja i smrti stranih autora svrsishodno?

- [AKO NE] Ne biste željeli da djeca ovladaju sveživotno važnom vještinom - pismenošću?

- Vježbajmo samoprocjenu još jednom! Koju biste ocjenu dali svomu dosadašnjem nastavničkom radu?

- Koju ocjenu zaslužuju pitanja koja sam pripremio/la za Vas?

- Samoprocjena posljednji put! Koju ocjenu zaslužuju odgovori koje ste ponudili na moja pitanja?

- Jeste li jedva čekali kraj ovoga intervjua?

- [AKO DA] Nije li to pomalo sramotno za profesoricu hrvatskoga jezika?

- [AKO DA] Što god da odgovori, kažeš: U redu, hvala i doviđenja. Usput, znam štogod o obrambenim mehanizmima.

- [AKO NE] Je li to dokaz Vaše nonšalanse koja zasigurno nije korisna za učenike?

- [AKO NE] Što god da odgovori, kažeš: U redu, hvala i doviđenja. Usput, znam štogod o obrambenim mehanizmima.

[1] Istraživanje se, za ispitanike (profesore hrvatskoga jezika zaposlene u osnovnim i srednjim školama), sastojalo od dvaju dijelova - ispita kojim se utvrđivala pismenost i poznavanje gramatičkih sadržaja te problemskog zadatka u kojem je trebalo ispraviti "učeničke" pogreške ili ne ispraviti ništa ako je sve u skladu s normom hrvatskoga standardnog jezika.

[2] Teze se mogu pročitati na mrežnoj stranici Matice hrvatske klikćući na ovu poveznicu.

brashcandicoot kaže...

Da voli li profesorica seksualne igrice?! Jeste li vi ludi?!?!

Ja bih cvjetala kad bi mi učenik postavio takvo ili slično pitanje. Možda zbog toga ne radim u školi, tko zna!

P. S. Ako iz prethodnih dviju rečenica nije očito, naravno da volim seksualne igrice. Tko ih ne voli? To je gotovo pa retoričko pitanje, zaboga! Ako i dalje tvrdiš kako su oni koji vole seksualne igrice ludi, onda si proglasio sveopću populaciju zrelom za psihijatrijsko liječenje. :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Ja bih cvjetala kad bi mi učenik postavio takvo ili slično pitanje. Možda zbog toga ne radim u školi, tko zna!

P. S. Ako iz prethodnih dviju rečenica nije očito, naravno da volim seksualne igrice. Tko ih ne voli? To je gotovo pa retoričko pitanje, zaboga! Ako i dalje tvrdiš kako su oni koji vole seksualne igrice ludi, onda si proglasio sveopću populaciju zrelom za psihijatrijsko liječenje. :)

tebe pali kad ti netko napise gramaticki tocno recenicu.ili kad ti izrecitira stihove ilijade

10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

tebe pali kad ti netko napise gramaticki tocno recenicu.ili kad ti izrecitira stihove ilijade

Dašta. Što je ljepše od krasnoslova Ilijade na starogrčkom?

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Dašta. Što je ljepše od krasnoslova Ilijade na starogrčkom?

kad ti netko deklinira pridjeve u 3. licu mnozine 

10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

kad ti netko deklinira pridjeve u 3. licu mnozine 

Pa... deklinacija u 3. l. mn. nadilazi čak i moje sposobnosti. Budući da mi se koncept intelektualne inferiornosti u ljubavnoj vezi sviđa, može se reći da si pogodio žicu. :P

17 godina
brashcandicoot kaže...

Jednostavno je katastrofa u što se ova tema pretvorila. Tražio sam konstruktivna pitanja kojim bih mogao dobiti ocjenu odličan u školi. E pa i zaradio sam ocjenu odličan, ali bez vas ljudi! Da voli li profesorica seksualne igrice?! Jeste li vi ludi?!?!

Sad sam tek vidio... dječaće, "hvala" što si me strpao u skupinu ludih seksualnih nastranika. Da znam za slijedeći put. 
Odakle ti obraza optuživati ili napadati ikoga ovdje za besplatne savjete koje bi i tako sam za svoj nauk trebao savladati?

Ako se netko sprda - ignoriraš, ako netko pomaže - zahvališ.
Ali ovako sad u đuture sve izvrijeđati nakon što si žicao... čuj, ne skupljaš pozitivne poene za ubuduće. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 23:55 (overhaul).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice