- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je HoS zatvoren...:Mislim da imamo novog rekordera...
Znal sam...thanks a lot...
EDIT: to ima veze makar je pol poruka napisano lani, a pola ove godine? Mislil sam da se to odnosi samo na poruke u kraćem vremenskom roku...
Kako je HoS zatvoren...:Mislim da imamo novog rekordera...
Znal sam...thanks a lot...
EDIT: to ima veze makar je pol poruka napisano lani, a pola ove godine? Mislil sam da se to odnosi samo na poruke u kraćem vremenskom roku...
Da...imaš pravo, nisi ništa kriv..
Ali svejedno si rekorder (kolko ja znam), pa sam morao stavit..sry
Dosta offtopica...
OT:
Što kaže haker na samrti?
System Shut Down
Nisam se odavno nasmijao ovako. Zbilja dečko ima potencijala.
Moje ludo srce nije žbiralooooo
šta nije??
je!
aahahahahahhahahaha
ja sam vjernik i to sve al slika mi je zakon
Hahahaahahahahaahahaah aaaaaaaaaaajmeeeee hahahahaha xDDDD
Popravi linkove plz
OVO JE HUMOR http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/abnormalno-velikoooooo/48238.aspx?page=0&jumpto=793157&sort=asc&view=flat kad ludjak stavi 15 poruka bezveze!!!
OVO JE HUMOR http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/abnormalno-velikoooooo/48238.aspx?page=0&jumpto=793157&sort=asc&view=flat kad ludjak stavi 15 poruka bezveze!!!
To je novi rekorder...
To je novi rekorder...
Tako je
Zakasnio sam...
Mujo i Haso bili na pecanju. Nestalo im crva te Mujo kaže Hasi:
- "Idi potraži iza onog grma, tamo ima crva."
U međuvremenu Mujo uhvatio zlatnu ribicu koja mu je rekla ako je pusti ispuniće mu tri zelje. Mujo je pusti i poče:
- "Prva želja da budem veoma bogat, druga da imam najlepšu ženu na svetu, a treca...?!"
Mislio on mislio, pa kaže:
- "Treća moja želja neka bude ono šta će reći Haso, ipak je on moj jaran."
U istom trenu Haso će iza grma:
- "Mujo jebali te sto magaraca,pa ovde nema crva!"
Moje isprike sto nerade linkovi. Tako je to kad se nešto držim na free hotingu....
Grupa na faceu... : Mrzim kad hodam i stanem si na k*tu :D
Kakvih ljudi ima u svijetu...
Kada dodjes usred noci pijan kuci,
zena je vec u krevetu, ali jos ne spava.
Uzmes stolicu i sjednes ispred njenog kreveta.
Na njeno pitanje:
- "Sta radis?",
odgovoris:
- "Zelim da sjedim u prvom redu kada pocne cirkus.."
Hrabriji:
Kada dodjes kuci usred noci dobro pijan,
zena te ceka sa metlom u ruci,
a ti je upitas:
- "Cistis ili se spremas da nekud odletis?"
Najhrabriji:
Kada dodjes kuci usred noci, mirises na parfem i imas sminku na kosulji.
Opalis zenu po dupetu i kazes:
- "Ti si sljedeca!"
Chuck Norris može kupovati sa bonom od deset kuna u dućanu sve po 12.
Chuck Norris je uspio prepisati na usmenom ispitu.
Chuck Norris ne voli Raymonda.
Chuck Norris je nominirao Velikog Brata za izbacivanje iz kuće.
Kad Chuck Norris ulazi u bus, onda kontrola kupuje kartu.
Netko je bio na totalno je**nom tripu dok je radio ovo
llama llama <3
predobro
Matematika za delikvente
Zadatak:
1. Mali Mato ima 4 grama kokaina. Ako 1/8 proda Peri za 5 eura, a 1/4 Juri za 10 eura, onda kolika je uluicna vrednost droge koja mu ostane? (5 poena)
2. Nikola dobija 2000 eura za ukradeni BMW, 1000 eura za ukradeni Golf 5 i jos 2500 eura za Audi A8. Ako ukrade jos jedan BMW i 2 Golfa 5, koliko Audia treba ukrasti da bi imao 9000 eura? (10 poena)
3. Stefan je dobio 6 godina za ubistvo za koje je uzeo 10 000 eura. Ako njegova zena trosi 100 eura mjesecno, koliko ce para imati kada izade iz cumeza?
Bonus pitanje:
Jos koliko treba lezati ako ubije gaduru koja mu je trosila novac dok je bio u zatvoru? (5 poena)
4. Mladen krade Olegov Kawasaki. Dok Mladen bezi brzinom od 100 Km/h, Oleg vadi pistolj. Ako Olegu trebaju 7 sekundi da pistolj izvadi,repetira i opali, koliko daleko ce biti Mladen pre nego sto ga ovaj skine? (25 poena)
5. Ako je ukupan prosjek ocjena u jednom razredu 2.0 po predmetu Matematika i ako Mario opali 3 samara profesorici, za koliko ce skociti prosjek ocjena na sledecem casu? (5 poena)
Matematika za delikvente
Zadatak:
predobro!!!!!!!!