- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne citam vecernja. Pogledaj moje godiste.
Pa šta onda..
I ja sam '96. pa nerijetko uzmem večernji u ruke
Humor.
Mujo i Haso se skijaju na Jahorini. Haso gleda prema vrhu brda, a Mujo komentira:
- Što gledaš? Ne misliš valjda ići gore? Gore puše bar 100 km/h.
- Pa što? Biti ćemo gore samo pola sata...
Mujo se zaposli kao vodič u muzeju i nakon dva dana šef ga pozove na razgovor
- Nismo baš zadovoljni tvojim radom.
- A što bi vi htjeli? Radim tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa i jednog Rembrandta
"Davno sam umro,
a moji zbog mene
i danas pate,
ja sam prije smrti
podigao kredit,
a oni plaćaju rate"
Mujo u noćnoj šetnji Amsterdamom naiđe na crnkinju:
- Srce, hoćeš da skoknemo do moje kuće?
- Upita ga crnkinja.
- Što ću usred noći u Africi?!
Mujo je ljut na Hasu i Haso želi saznati zbog čega:
- Jarane, što se ljutiš?
- Haso, kako si mogao pred svim onim ljudima mogao reći da sam idiot?
- Oprosti Mujo, nisam znao da je to tajna...
Evo humora:
http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/slusaona/223.aspx?page=54&jumpto=777928&sort=asc&view=flat
To je žalosno!I nemoj postat više gluposti tamo,dobit ćeš karton
Kako najlakse uhvatiti zeca?
U grmu postavit zamku: ciglu, na ciglu stavite mrkvu i na mrkvu papar tako da kada zec ide na mrkvu kihne i kresne glavom o ciglu i onesvijesti se.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Dino Rađa kad je Goran Karan?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaže ljevi guz desnome:
- "Ej, ajde se oženi za mene."
Pa kaže desni guz:
- "Ma što da se ženimo, kad se zbog svakog sranja rastajemo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
idu dva ludaka tracnicama i sad nakon nekog vremena pozali se drugi:
- u je*ote, a jesu ove stepenice dugacke a prvi ce:
- nema veze, ide lift!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Zasto americka podmornica ide gore-dole? Prati albansku podmornicu...
Zasto albanska podmornica ide gore dolje?! Da veslaci udahnu zraka....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Stojis u pustinji, imas jabuku u ruci i napada te lav. Kako cesh doci u Rim uz pomoc logike?
Bacis jabuku, a posto jabuka ne pada daleko od stabla, ima i stablo. Ti se popnes na stablo, a lav ostane dolje. Padne ti kamen sa srca i ubije lava. Lav je mrtav i ti si na konju. Posto si na konju, krenes putem, a svi putevi vode u Rim....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krenuo Mujo da skoči padobranom. Kaze Suljo Muji da ce mu reci da otvori padobran na 50m. Skoči Mujo i polako se priblizava visini 50m. Suljo kaze Muji da otvori padobran, a Mujo ga ne otvara. Dođe Mujo na Visinu od 5m, a Suljo mu kaze da otvori padobran, a Mujo će na to:
- "Ma sta cu ga sad otvarat, kao da nikada nisam skocio sa 5m."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Dino Rađa kad je Goran Karan?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Dino Rađa kad je Goran Karan a Edo majka to puni
Ovo sto joze pise je humor:
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/zelim-kupiti-nove-komponente-dajte-prijedlog/47324.aspx?page=0&jumpto=770559&sort=asc&view=flat
kak se zovu hrvatice koje se bave najstarijim zanatom na svijetu?KU.VATICE
Moj kolega...
u stilu jackassa!
OT: ma, koliko vas ide na taj 4chan? (kladim se da idete na /b/)
Može meni objasnit koje je OnTopic, a koje OffTopic? Oboje je OT XD
kad je on topic onda se ne treba ništa pisati, jer se zna o čemu se priča...
kad je on topic onda se ne treba ništa pisati, jer se zna o čemu se priča...
Pa mislim ako neko nešto kaže pa onda napiše : Sad malo OT - to i to?
kad dvije stonoge vode ljubav nastane rajfešlus
kad dvije stonoge vode ljubav nastane rajfešlus
Dobar Samo za one koji možda neće znat, rajfešlus je šlic
Našli file i fric pištolj, pa će file: - Jbo te, vidi univerzalna lula! - i stavi cijev u usta. a fric - Vidi ima specijalno paljenje! - povuče okidač i ubije fileja - A jbm ti jaka duhana...
Uhvati Mujo malog Mujicu kako puši i prigovara mu: - Mujice sine, tek si četvrti razred osnovne škole, a već pušiš. - Pa tata i ti si pušio u četvrtom osnovne. - Jesam sine, ali sam imo 18 godina!

OT: ma, koliko vas ide na taj 4chan? (kladim se da idete na /b/)
Zašto?
EDIT: Zna možda netko tko je ovaj lik s pedobearom?
@ Trucker: nemoj stavljati troduple postove, imaš uredi, već si to radio u "posljedni film..." i tamo su ti rekli da smiriš doživljaje
On topic: Božeee