- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haiku
More
Pijesak
Plažom šećem
U mislima,već ga mećem
Tražim
Gledam
Leži mala,
U mislima,bu mi dala
Priđem
Stanem
Tonik pije,
U mislima,loša nije
Viče
Urla,
Kaže briši,
U mislima,sve sam tiši
Idem,
Psujem,
Tužno veče,
U mislima,nemam sreće
Zvijezde
Klupa,
Sjedim jadan,
U mislima,seksa gladan
Slušam,
Čujem,
Cvrčak cvrči,
U mislima,netko trči
Trči,
Staje,
Skida gaće,
U mislima,ipak dat' će
Mjesec
Zvijezde,
Cvrčak dere,
A u grmlju mala sere
U mislima sve mi prazno.
Nisam,
Nebum,
Ni pod razno
Ispila si vrč pun krvi
bosim nogama
pala si u bunar
Ljubavni haiku br. 2
Cvate jorgovan na suncu
šiptar prodaje lubenice
Siniša boluje od cerebralne paralize
Ljubavni haiku br. 3
Zazvonio je telefon
niko se ne javlja
otac masturbira
Kad ste već zapeli za haiku:
Haiku,haiku
J+bem ti maiku
Ne volim bas biti zlocest pa linkati tudje fail threadove, ali sad bas ne mogu odoljeti.
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/problem-brojilu-poruka/87501.aspx
Komentari "pomoci" su vec smijesni, ali zakljucak o tome zbog cega brojilo poruka ne radi mi je vrhunski.
Ne volim bas biti zlocest pa linkati tudje fail threadove, ali sad bas ne mogu odoljeti.
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/problem-brojilu-poruka/87501.aspx
Komentari "pomoci" su vec smijesni, ali zakljucak o tome zbog cega brojilo poruka ne radi mi je vrhunski.
nekako mi ga je zao. vjerojatno mu zivot ovisi o tom brojacu
kakav pacijent
Zamisli da se prezivaš Svršić pa dođeš u zubara, a zubar ti kaže ajde otvori usta svršiću.
Zamisli da se prezivaš Svršić pa dođeš u zubara, a zubar ti kaže ajde otvori usta svršiću.
Netko je napaljen
Evo malo s fejsa, možda vama neće bit smiješno al ja sam se pošteno ismijao jer znam te ljude hahahaha
I want you, in my room, on the bed, under the covers, with no one around, so i can show you my... awesome new glow stick!!!, Stisni thumbs up ako si pomislio na nesto drugo
I want you, in my room, on the bed, under the covers, with no one around, so i can show you my... awesome new glow stick!!!, Stisni thumbs up ako si pomislio na nesto drugo
big cock
Bliži se dan zaljubljenih...<3... lajkaj ako voliš ćevape :D
HAHA
Nije još
Lightsaber
Dodje decko curi i pita :
-"Curo, kako se zoves ti?"
Cura odgovara _
-"Janja."
Decko kaze :
-"Moja mala ljudi na misec isli a ti se jos zoves Janja."
Dodje decko curi i pita :
-"Curo, kako se zoves ti?"
Cura odgovara _
-"Janja."
Decko kaze :
-"Moja mala ljudi na misec isli a ti se jos zoves Janja."
nismo svi chuck norris pa da znamo šta je pjesnik htjeo reći
Evo malo s fejsa, možda vama neće bit smiješno al ja sam se pošteno ismijao jer znam te ljude hahahaha
1960 Vs. 2010
Tvoj potpis je također humor
1960 Vs. 2010
kod mene je nazalost kao na prvoj slici... *sigh*
1960 Vs. 2010
Kako ti imaš dobar PC, skoro ko microman... čekao sam oko 4 min :-) CARSKI
Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
Plače crnogorac Bogu :ma Bože jeli grjeh što navijam za Crnu Goru!?A Bog će njemu : ma nije grjeh nego sramota.
Javlja se Mujo Fati telefonom da proveri izvecene brojeve lotoa :
- De bona uzmi listic, na komodi je i slusaj! Ima li brojeve 2 i 8?
-Ima!
-Ima li 12 i 15?
-Ima!
- Ima li 21 i 22?
-Ima!
Mujo u deliriumu za sedmicu, pita:
-Ima li broj 30?
-Ima , al' ga je neko prekrizio!
Spavao Mujo kod Hase i Fate, ali pošto im je mali stan, legao sa njima u krevetu. Ujutro za doručkom, kad je Fata otišla na posao, kaže Mujo Hasi:
-"Haso, ti si moj prijatelj, pa ti moram reći da me tvoja žena čitavu noć držala za onu stvar."
-"Ma nije Fata nego ja. Što je sigurno, sigurno je!"
Hodaju Mujo i Haso ulicom. Iskoci ispred njih neki pljackas i zatrazi sav novac koji imaju. Obojica odmah izvlace novcanike i pocnu vaditi lovu. Tada se Mujo okrene prema Hasi i kaze:
-Bolan Haso, evo ti onih 100 eura koje ti dugujem...