- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i što je bilo unutra????
ovcica
molim??može mi neko ovo pojasnit
Jedino Bog!
nemožeš to shvatiti dok ti se ne ispriča uživo, a kad ti se ispriča uživo dobiješ neopisivu želju da onog ko ti je to ispričo prebiješ na mrtvo ime!
a dajte ljudi...malo truda za mene...ja sam imam neopisivu želju da saznam ovo!!

jedan od jaćih komentara "Nemam ja broj od profesionalke, ali evo moje frendice daju besplatno."
a i ovaj je dobar "Hajde majke ti ne seri drkaj i šuti"
ajmo sada svi vi priznajte, koliko vas tjera muhu s ekrana sa pokazivačem, svi oni koji to rade neka samo odu na = sviđa mi se
sprobavam stalno al pica nece otic
ajmo sada svi vi priznajte, koliko vas tjera muhu s ekrana sa pokazivačem, svi oni koji to rade neka samo odu na = sviđa mi se
ili ne
Sorry, morao sam... NHF ;)
Ovi iz 24 sata stvarno imaju ideje za naslove. Evo jedan:
Ivo,vrati se doma...Damir ti je skuhao paštašutu!
Debilana od novina. Samo zutilo. Nista opsirno i zanimljivo.
ne sjecam se tko mi je ovo rekao ili sam procitao negdje uglavnom ide nekako ovako :
nekad si morao razmaknut gace da bi vidio dupe a danas moras razmaknut dupe da bi vidio gace...
ne sjecam se tko mi je ovo rekao ili sam procitao negdje uglavnom ide nekako ovako :
nekad si morao razmaknut gace da bi vidio dupe a danas moras razmaknut dupe da bi vidio gace...
Bilo je to u nekoj hit seriji na novoj (@nova) TV
Odite na google slike, napišite "animal facepalm" i izać će vam Isus Krist
sory ali...stari vic
stari vic
oprosti mi..
stari vic
oprosti mi..
lol
Vidim da si nov/a na forumu, pa cu ti objasnit neke stvari:
1. postoji gumb za visestruko citiranje, i vrlo je jednostavan, pa te lijepo molim da ga koristis.
2. oprosti, ali nikog ne zanima bas tvoje misljenje u stilu "hahahaha", "coooool", "koji kreten", "lol", "ROFLMAO OMG WTF XD" itd...
3. ako ti se nesto svidja, stisni onaj palac prema gore, ako ti nesto smeta, stisni palac prema dolje, a ako na nesto imas poseban komentar koji bi drugim formuasima mogao prosirit vidokruge ili te nesto na neki nacin posebno vrijedja i imas argumente zasto je to tako, napisi ih.
U svakom slucaju, bitno je da shvatis da forum nije chat, i da nemoras svaku stvar prokomentirat.
edit: vidim da su ti pobrisali postove, pa vjerujem da si dobio/la vec ovakvo slicno upozorenje...
Muškarac sjedi u baru na aerodomu Hitrow i opazi prelijepu ženu, koja sjedne pored njega. Pomislio je u sebi:
- "Wau, tako je zanosna, mora da je stjuardesa. Pitam se za koju li avio-kompaniju radi?"
Smišljajući kako bi joj udvarao, naginje se k njoj i izgovara slogan avio-kompanije Delta Airline:
- "Volim letjeti i to se vidi".
Žena ga pogleda bijelo, zbunjeno i on odmah pomisli:
- "Pa, očigledno ne radi za Deltu".
Sekundu kasnije, pade mu na pamet drugi slogan, te se nagne k njoj i reče:
- "Ima nečeg posebnog u zraku....?"
Zbunjeno ga je pogledala.
Odmah je prebrisao sa svoje liste avio-kompaniju Singapore Airlines. Pomislio je:
- "Možda radi za Thai Airways... i reče:
- "Glatko kao svila?".
Ovog puta, žena se okrene prema njemu i reče:
- " Ma koji k***c ti hoćeš?"
Muškarac se nasmije:
- "Aaaaaaa, Croatia Airlines!"
Slovenci su izmislili sex , a Hrvati su ga prvi izveli sa ženom .
Kao što je na jednoj slici pisalo: "Because you're unique, it doesn't means you're really useful."
Bez uvrede itf4n
Ti si jedini kome je ovo smiješno :/
Kao što je na jednoj slici pisalo: "Because you're unique, it doesn't means you're really useful."
Bez uvrede itf4n
Ti si jedini kome je ovo smiješno :/
Jebiga, nekome je nešto smiješno