kupac: blackened_bm
prodavač: MARKOZD15
predmet: Club 3D HD 4890
opis; javio se kolegi, malo su duže trajali pregovorili ali smo sve dogovorili. Ja mu uplatio, on poslao dobro upakirano, stiglo sve kako je i opisano, kartica radi ko cager.
ocjena; 5/5
Fix'd ;)

, te sam i to skinuo s brige, a okvir nije toliko ni nuzan. I tako javljam se ja njemu da fali pola sarafa ovo ono, veli sve sarafe sam ti dao, za kljucic koji dolazi u bundlu on ga nije ni dobio, e i sad najjace od svega veli kavez sam bacio. Tu sam pukao. Imao sam 5 diskova, i 2 su stajala na stolu zbog njegove neozbiljnosti i aljkavosti. Najgore od sve on je meni poceo govorit kaj piz*im? Pa mislim da je red ako sam platio cijenu za kuciste, te je navedeno da se dobije SVE, da to tako i bude. Zatrazio sam povrat da mi vrati da narucim drugi kavez sa corsaira, no nije mu odgovaralo, onda sam se zaprijetio dolaskom mu doma, i vidi cuda kavez se odjednom stvorio. Uspio je na sva 3 gumena dijela na koji diskovi idu, ruckice potrgat, neznam na koju shemu. Uglavnom rekao sam mu da mi ga dofura kad ide u zg ili neka posalje postom kako god hoce, dan danas 0 bodova. Inace za covjeka znam otprije da je aljkav jer je jednog clana 2 tjedna vukao sa garancijama, kojih nakraju nije bilo (nije ih mogao nac!). Prodao je i plocu s spiganim pinom, naravno tek se skuzilo kad je procesor bio prodan. Tak ono my 2 cents. Nije ok od njega da me tak zaje*ava za kavez, i red bi bio pa da bar prizna zeznuo sam no nista.
al to mi je krajne nebitno nego to sto sam grafu dobio 5dana posli slanja i to me docekala u postanskom sanducicu pa sam mora ostemat sanducic da bi je izvadio. Naravno prosa bi preko ovoga svega al grafa je dosla u dijelovima... Kondezator kod 3pin napajanja za vent kompletno sheban al sam ga uspio spasit al Solid state kondezator do njega nije moguce spasit i visi na samo jednoj nozici koja je potpuno iscupana iz kondezatora.
Preporuka
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

da me je zalomio za 250 kn + 350 kn što sam morao vratiti klijentu!