Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.323.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
4mal kaže...

I onda dojde NS sa Zeldom i Mariom i popisa se na sve ps,xbox,pc 4k hdr 144hz aaa naalove  sa svojom grafikom na tabletu vrijedan 3keka 

Brijem da nisu ni čuli za te igre 

17 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

a i igrivošću i zabavom, odlična igra radi koje se isplati uzet svičija

EDIT; zelda, marija nisam igrao :D

Bok, ja sam sharyn
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 20:40 (blackdevil).
17 godina

Nije da nisu culi ali puleni gaming industrije nas jebu u mozak zadnjh 10-15 godina..da ti treba jak hw za ljepu garfiku LOL...

NS je zivo dokaz da se sa malo resursa napravi puno naravno uz dobar marketing 

10 godina
protjeran
metallic kaže... 

Stvarno nije dosadna tema, ali je bome zastranila pošteno u zadnje vrime.

A oce to, hebiga ima nas svakavih od onih koji imaju 144Hz monitore i prodaju spiku o nekom nadnaravnom igranju a jedva napumpaju 60% refresh rate-a, pa od onih koji imaju 100Hz monitore i Ryzen-a pa sve do onih sa 8700k i 60Hz monitorom, do onih koji se igraju na office racunalima pa djelima ovima iz high end-a koje im komponente nevaljaju... i sad je svako najmpametniji i najbolje zna 

Taraba kaže...

p.s. zakaj stalno suspendirate tog Lucija hebemu, dečko želi raspravljati al mu vi nedate. Kad bi novinara pokušao ušutkati onda se guši sloboda govora? Nemojmo imati takva mjerila, neka govori.

To ni dragi bog nezna zakaj daju crveni, opce ni en gledam razloge, samo pogledam datum kad istjece i tučem dalje di sam stao 

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Tih "gluposti" ima koliko želiš, ne trebam ja puno pickati.

U svom klasicnom stilu kad nemas materijala linkas par trulih portova, lame. 

4mal kaže...

I onda dojde NS sa Zeldom i Mariom

Sta je je taj moderni "game boy" i igre na njemu su zakon. 

10 godina
protjeran
XXX kaže...
I kaj će njemu bolji monitor? Normalno da bu on išao na 4K i veču dijagonalu i to bu za nejgove potrebe svejtlosnim godinama bolji monitor od nekog 144hz TN kakve ljudi kupuju. 

Za nas starije kvaliteta slike i ugođaj, deca nek ganjaju FPS-ove na mainstream rezolucijama 

14 godina
protjeran

Jos jedan "mythbuster" koji misli da samo shooteri izgledaju dobro na 144hz. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 21:47 (war3_tft).
10 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Pa sa tvojim sistemom nikako nemogu izgledat dobro jer moras spustit tolko detlaje za tih 144 da ti se ni oblaci na nebu ne vide 

14 godina
protjeran

Ne brini ti za mene, ja sam slozio sistem za par mp igara koje igram, u njima guram 120-144 fpsa sa visokim detaljima, a ostalo ako mi se zaigra kolko ide ide, namjestim da ne pada ispod 60. Uglavnom dobro znam sto je to kad sa high rr zaigras trzavicu i krvarenje ociju na 60 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 21:57 (war3_tft).
10 godina
protjeran

Svaka cast 

14 godina
protjeran

A kaj da ti kazem, iskoristavam hw do maksimuma, sve je u balansu. 

10 godina
protjeran
war3_tft kaže...

sve je u balansu. 

E to to 

13 godina
neaktivan
war3_tft kaže...

igre ne izgledaju bolje, nego se brze i fluidnije iscrtavaju na vise herca

bolje izgledaju na vecim rezolucijama, boljim kontrastima, saturaciji, ostrini, osvjetljenju itd itd

jos imas TN monitor gdje igre i sav ostali sadrzaj izgleda ocajno, u odnosu na ips i va monitore

11 godina
neaktivan
Lucidius kaže...
XXX kaže...
I kaj će njemu bolji monitor? Normalno da bu on išao na 4K i veču dijagonalu i to bu za nejgove potrebe svejtlosnim godinama bolji monitor od nekog 144hz TN kakve ljudi kupuju. 

Za nas starije kvaliteta slike i ugođaj, deca nek ganjaju FPS-ove na mainstream rezolucijama 

Na kraju imas 15 ili 35?

12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Zam da nisi ali bogami se ni ne igraš...to kaj se ti napucavaš u B1 sa klinčadijom meni ni nije igranje  Navel sam ti naslove gdje je  se vidi min/max fps.

npr daj na ovoj igri testiraj svoj 144 hz monitor  Ja sam ju izigral od ve do ve, krenuo sa njom dok je još bila lockana na 30 fpsa 

To što tebi neka igra valja, a druga ne meni ne znači ništa. Tebi je bf smeće? E, i?

Što se tiče koliko... Igram kolko mi se igra, kad mi se igra i što mi se igra. Ta mafija... izgleda zanimljivo, ali... nakon što sam vidio da je lockana na 60fps-a, alt+f4 > uninstall... No vidim da su rješili patchem, pa ju instaliram opet kad mi se bude dalo, i uživao na 60+ fpsa.

Već sam rekao nekoliko puta... Igre koje igraš mišem i koje su u principu "brze", tu je 144hz benefit nemjerljiv, osjeti se odma i vratit se na 60hz nakon toga stvarno smeta, al stvarno. Igre koje možeš igrat gamepadom, i tamo gdje nema nekih brzih pomicanja kamere, tu nije toliko važno imat high rr, iako možeš osjetit razliku. Jednog witchera ne moraš igrat na 144lock... Ili mafiu, gta, evil within... Te igre komotno mogu lockat na 80 i neće smetat. Pucačine su potpuno druga priča, totalno drugi svemir... 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
protjeran
Timo kaže...

igre ne izgledaju bolje, nego se brze i fluidnije iscrtavaju na vise herca

bolje izgledaju na vecim rezolucijama, boljim kontrastima, saturaciji, ostrini, osvjetljenju itd itd

jos imas TN monitor gdje igre i sav ostali sadrzaj izgleda ocajno, u odnosu na ips i va monitore

Naravno da ne izgledaju bolje u smislu toga da je slika i sam prikaz lijepsi, al ne znam kako da se izrazim, sve je fluidnije i oku ugodnije, moze tako?

A gle da sam mogao uzeo bi sigurno neki IPS 144hz monitor, al nisam mogao oboje, na kraju sam izabrao 144hz i ne zalim. 

11 godina
neaktivan

Ispricavam se duplom postu ali nebih mjesao pitanje sa ovim offtopicarenjem. 

Kad se vec prica o monitorima, jel stvarno tako ogromna razlika izmedu 60 i 120 ili 144hz?

Jel ima veze sa grafickim postavkama u igrama, odnosno ako npr imam 120mhz monitor, je li svejedno ako su postavke medium ili ultra? Hocu li isti osjecaj imati?

Je li tolika razlika sa comp fps igrama?

Ako je moze li preporuka takvog monitora a da nije veci od 21"?

Edit:ako nismo braca ne zovi me armano jel ti jasno? Kad si rekao da imas 15 prestao sam citirati i ignorirao sam te, cim si poceo zvati druge deca opet sam poceo, ucini mi uslugu i reci koliko godina imas. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 23:03 (Kolacic).
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ajde 

Sigurno koristis i ovakvo pomagalo 

eheeheh... Da sam na nekom 24'' vjerojatno bi mi trebalo 

Kolacic kaže...

Ispricavam se duplom postu ali nebih mjesao pitanje sa ovim offtopicarenjem. 

Kad se vec prica o monitorima, jel stvarno tako ogromna razlika izmedu 60 i 120 ili 144hz?

Jel ima veze sa grafickim postavkama u igrama, odnosno ako npr imam 120mhz monitor, je li svejedno ako su postavke medium ili ultra? Hocu li isti osjecaj imati?

Je li tolika razlika sa comp fps igrama?

Ako je moze li preporuka takvog monitora a da nije veci od 21"?

Za osjetit benefit 144hz moraš vozit na iznad 60fps da vidiš razliku između 60 i 144hz. Simple as that. Što veći fps, fluidnije je. Sad sam baš probao witchera lockat na 60... neide ni on a svejedno ga igram gamepadom. već na 80 osjetiš razliku.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Ta mafija... izgleda zanimljivo, ali... nakon što sam vidio da je lockana na 60fps-a, alt+f4 > uninstall

Ha, ha odigrao ju sa guštom  Dobro prezentirana priča sa fenomenalnom muzikom i atmosferom. Istina pomalo monoton gamplay ali gura te do kraja. Meni tek malo ispod prve mafije iako ju je radio potpuno drugi tim i pokušava biti GTA. Onak fina brutalna igra...Zamisli prvih tjedan dana, do prve zakrpe bila je zaključana na 30 fpsa 

17 godina
odjavljen

Dosta bi bilo.

Nope.
11 godina
neaktivan

Znam da je simple as that po logici. Naravno nema smisla imati 120hz monitor ako nemas rig za to. 

Mozda nisam dobro postavio pitanje. Npr igram cs:go na 144hz monitor ali nemam rig za very high postavke da bude lock nego moram stavit na med, ako na med postavkama mogu imati taj 144fps lock jel onda isti osjecaj kao na very high postavkama lock 144 nasprem 60hz monitor?

Edit:MORAM! vidis luci da ne mozes o svemu u hardverskoj temi. xd

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 23:13 (Kolacic).
14 godina
protjeran
Pa ti kao moderator to dopustas, ostali se samo lijepe na lucidusa kao muhe na govno, nesjecam se da su se takvi likovi ikad toliko tolerirali, osobno mi se forum zgadio prvenstveno radi njega i njemu slicnima, uzivajte!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Pa ti kao moderator to dopustas, ostali se samo lijepe na lucidusa kao muhe na govno, nesjecam se da su se takvi likovi ikad toliko tolerirali, osobno mi se forum zgadio prvenstveno radi njega i njemu slicnima, uzivajte!lp

Tako nekako... Nekada se daleko lakse dobijao crveni nego danas zuti. Sa nekime ne ide na lijep nacin i to treba prihvatiti i shodno tome i postupati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 23:41 (Mrgud Veliki).
14 godina
protjeran
Kad stavis na mid postavke npr i ostvaris 144fps sve ce biti jednako fluidno kao i nekome sa jacim rigom koji moze vozit ultra postavke, jedina razlika su naravno detalji.
9 godina
protjeran

osim kad vidis da je frizider prazan i oces si pojest svoju gtx 1080ti jer nemas kinte u dzepu. hahaha

tak je to nekak hiihi.

A cujes ima svakakvih bisera, pa i takvih... ja nemam nikakva basnoslovna primanja ali za zajebanciju ostane 15ak K kn godisnje.... a prazan frizider i neplacene rezije se nece kod mene dogoditi, za to se odmah osiguraju sredstva od place a onda se s ostatkom przi po gluparijama

17 godina
lav1000 kaže...

osim kad vidis da je frizider prazan i oces si pojest svoju gtx 1080ti jer nemas kinte u dzepu. hahaha

tak je to nekak hiihi.

A cujes ima svakakvih bisera, pa i takvih... ja nemam nikakva basnoslovna primanja ali za zajebanciju ostane 15ak K kn godisnje.... a prazan frizider i neplacene rezije se nece kod mene dogoditi, za to se odmah osiguraju sredstva od place a onda se s ostatkom przi po gluparijama

budes ti i u minus malo za god i pol kada mi budes platio dogovorenu janjetinu ispod peke u nekom fensi restoranu :)

9 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...

tak je to nekak hiihi.

budes ti i u minus malo za god i pol kada mi budes platio dogovorenu janjetinu ispod peke u nekom fensi restoranu :)

To cemo drage volje preskociti mjesec dva nabavku hardwarea 

16 godina
Stjepanj kaže...

Ono sto je luci sad ti si to prije bio samo u nekim granicama normale a on je presao svake mjere o trolanju i nepostivanju.Nisi jedini koji prestao bas zbog ovakvih likova kao on  da pratis forum.Meni samo nije jasno kako je moguce da netko iz dan u dan trola dobija suspenzije a ban-@ nigdje.Pa se zapitam sto su onako dobri forumasi od kojih se moze nesto nauciti popusili ban ako su usli u neke vece rasprave.Koji to kriterij imaju modernatori pokraj ovog gore navedenog trolla.

AMD AntiBoy
17 godina
dreadmoore kaže...
Koji to kriterij imaju modernatori pokraj ovog gore navedenog trolla.

Nema kriterija.

16 godina
A kako stvari stoje za njega nema ali zato za sve ostale ima.
AMD AntiBoy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice