Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.533.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: CPU chat tema
metallic kaže...

mrsmith , cini li se meni da tebi kuciste malo viri, visi na desnom rubu stola?

Ako da, zar nije malo horor stalno pazit da nr zapnes pa sve odleti?

Samo perspektiva :D jer kuciste ima dosta visoke nozice. Uglavnom - nema straha, sve je u liniji

It is always darkest just before the dawn.
12 godina
mrsmith kaže...

Dobro jutro :D . Uglavnom, 

Kako lijep i uredan stol. Vi sami lizete prasinu? A vidim i mis je primjerene velicine za pi*kaste rucice.

17 godina
Super64 kaže...
mrsmith kaže...

Dobro jutro :D . Uglavnom, 

Kako lijep i uredan stol. Vi sami lizete prasinu? A vidim i mis je primjerene velicine za pi*kaste rucice.

Wow, a ja gledam kako bi jos manjeg kupio.. jer je ovaj Razer fakat ogroman. Uostalom i mora bit neki manji da ide uz velicinu pise - ovako mi je nekako neproporcijalno

16 godina
CPU chat tema

Malo nekih novosti ako nisu bile Klix

15 godina
dreadmoore kaže...

Ništa novo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2017 10:18 (Valentin17).
15 godina

Pa lopovsko kapitalistička posla, to smo i znali već.

14 godina
CPU chat tema

Onda bi po toj logici i Z170 trebao pasati.

Cigani.

16 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Da nema tog zlocinackog kapitalizma, krasne bi kompove sad imali doma..

17 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Nope.
17 godina
CPU chat tema

PRDOMIR

Prvo domaće miko računalo

(G)jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...

PRDOMIR

Prvo domaće miko računalo

i prdomira, jer imamo jezičnu neutralnost-ravnopravnost, + dosljednjije korištenje parova suglasnika u kreiranju kratica.. mada je R-trpni. (nije lako trpiti s tim nazivom..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
CPU chat tema

Ponukan Petkovim postom, ja ću se isto osvrnuti na jednog forumaša koji je svojevremeno trolao za BenQ. Nazovimo ga Tenkyoyo. 

Naime Tenkyoyo je preporučio u temi za odabir monitora čovjeku VA pa čak i TN panel i da ne baca pare na IPS. Potvrdu je dobio od još 2 Tenkyoya koji su isto eksperti za panele kad se vraćaju iz škole.

Sve bi bilo super da taj čovjek nije projektant i da ne rade većinom CAD-u, što je i specifično naveo u postu.

Ukratko upoznao sam čovjeka prije koju godinu (kad sam išao kupiti sestru sa prakse) zavirim u ured, oni svi kleče oko monitora kao u crkvi. Pitam pa što si uzeo toliko tj. 5 komada. Veli po preporuci sa BUG foruma. Jebe sve po spisku.

Spojio sam 2 + 2 i Tenkyoya. Full of WIN. Žao mi je što nisam slikao misionarske selfije oko monitora. Bilo bi previše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2017 13:03 (DarthMarkus).
18 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...

(kad sam išao kupiti sestru sa prakse) 

Posto su sestre i gdje ih kupujes?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
DarthMarkus kaže...

(kad sam išao kupiti sestru sa prakse) 

Posto su sestre i gdje ih kupujes?

Imaš 2 + 1 akciju u Kauflandu. 

Gručo, evo ispravio u "pokupiti", što je isto 100%  gramatički ispravno kao i "kupiti".

EDIT : onda ćeš me zajebavat da su se rasule, pa bolje da ne diram vlastite seljačke termina ipak

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2017 13:10 (DarthMarkus).
18 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...

Gručo, evo ispravio u "pokupiti", što je isto 100%  gramatički ispravno kao i "kupiti".

EDIT : onda ćeš me zajebavat da su se rasule, pa bolje da ne diram vlastite seljačke termina ipak

Ono kad sagledas situaciju i vidis da si izgubio kako god okrenes 

Freak Show Inc.
14 godina
CPU chat tema

Da. Đentlmenski ću se povući u fetus položaj.

18 godina
Valentin17 kaže...
dreadmoore kaže...

Ništa novo.

Da ništa novo, a ko če sad uopče dalje vjerovat kaj misli ili procjenjuje Asus.Ako smotana ekipa očito ne zna kakav je njihov defoltni Bios, dakle dolnji link kaj se onda dalje ima komentirat ništa.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-chat-tema/224306.aspx?page=397&jumpto=5502663&sort=asc&view=flat

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

12 godina
CPU chat tema

Proša mi jedan kroz ruke ali na žalost samo ovako u kutiji

MISCREATED
17 godina
nicky.sl kaže...

Čemu nažalost :) nije ništa posebno anyway

12 godina
mrsmith kaže...
nicky.sl kaže...

Kako nije ništa posebno ??? Pa to je kolekcionarski primjerak, ipak je prošao kroz ruke moje malenkosti 

MISCREATED
16 godina
protjeran
mrsmith kaže...
nicky.sl kaže...

A koji je poseban? Te rize za rendanje sta svi kupuju jer su jeftini?

14 godina
protjeran
XXX kaže...

8400 osim sto je bolji od bilo kojeg ryzena jos im je i odnio toliko voljenu titulu najbolje ulozeno-dobiveno cipa, i to cak sa z370 plocom, sta ce tek bit kad dodu H i B ploce. 

Evo jos nesto zanimljivo, sjetimo se one opjevane scene u crysis 3, mladi brat je popravio i taj dio price, 

, 
 . 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

8400 osim sto je bolji od bilo kojeg ryzena jos im je i odnio toliko voljenu titulu najbolje ulozeno-dobiveno cipa, i to cak sa z370 plocom, sta ce tek bit kad dodu H i B ploce. 

Evo jos nesto zanimljivo, sjetimo se one opjevane scene u crysis 3, mladi brat je popravio i taj dio price, 

, 
 . 

Sad ce ti rambox baciti par CB skrinsota...

Freak Show Inc.
17 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...
nicky.sl kaže...

A koji je poseban? Te rize za rendanje sta svi kupuju jer su jeftini?

Čemu udaranje po strani "jeftinog"? Pa poanta Coffee Lake-a je da bude jeftin i konkurencija Ryzenu, zar ne? Koliko vidim, MSRP mu je jednak Ryzenima s kojima se natječe (čak i manji) - naravno, osim u našoj voljenoj nam Hrvatskoj.

EDIT: I da, Ryzeni zaista jesu bili nešto posebno jer su doveli revoluciju u consumer grade CPU market - uz to što su vratili AMD u utrku. A ovi novi Intel procevi promoviraju gaming a nema apsolutno nikakve razlike ni boljih performansi nego što je imala serija prije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.10.2017 9:11 (mrsmith).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

, 
 . 

Tak je, i5 8400 je fenomenalan izbor. Intel se cijenovno potrudio, sad je na rade AMD da se dodatno cijenovno potrudi. Korisnici profitiraju. Kamo sreće da je tak i GPU tržištu. Trebamo jak i jeftin AMD.

15 godina

i5 8400 nije ništa bolji a pogotovo jefitniji izbor od Ryzen R5 1600, osim ako je samo gaming u pitanju i ako imaš monitor od 120Hz ili više sa GTX 1080Ti ili jače.

12 godina
itomic009 kaže...

i5 8400 nije ništa bolji a pogotovo jefitniji izbor od Ryzen R5 1600, osim ako je samo gaming u pitanju i ako imaš monitor od 120Hz ili više sa GTX 1080Ti ili jače.

Previše tu "ili" 

MISCREATED
14 godina
protjeran
Za pocetak ovaj video se konkretno radio o gamingu, osim toga velika vecina onih koji kupuju cpu od cca 1500kn i kupuju ga za gaming, onih par % koji ih kupuju za "ozbiljne stvari" su nebitni.

Jos nesto, gdje je sad onaj "future proof" argument nestao? O kojemu je izmedu ostalog covjek u videu i pricao.
9 godina
Nije mi jasno zasto je problem ako neko uzme cpu s vise jezgri koje su po single core nesto slabije od konkurencije ... Svejedno jeli se radi o future proof shemi,gamingu, kurcenju na forumu ili stvarnoj potrebi za vise jezgri..jednostavno je logicni izbor..
S druge strane ovi kome je potreban jak single core imaju isto jos od skylakea i nije mi jasno sta su ovoliko cekali za kupit refres refresa.. Aaa pa da radi vise jezgri????
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice