mrsmith , cini li se meni da tebi kuciste malo viri, visi na desnom rubu stola?
Ako da, zar nije malo horor stalno pazit da nr zapnes pa sve odleti?
Samo perspektiva :D jer kuciste ima dosta visoke nozice. Uglavnom - nema straha, sve je u liniji 
mrsmith , cini li se meni da tebi kuciste malo viri, visi na desnom rubu stola?
Ako da, zar nije malo horor stalno pazit da nr zapnes pa sve odleti?
Samo perspektiva :D jer kuciste ima dosta visoke nozice. Uglavnom - nema straha, sve je u liniji 
Dobro jutro :D
. Uglavnom, 
Kako lijep i uredan stol. Vi sami lizete prasinu? A vidim i mis je primjerene velicine za pi*kaste rucice.
Dobro jutro :D
. Uglavnom, 
Kako lijep i uredan stol. Vi sami lizete prasinu? A vidim i mis je primjerene velicine za pi*kaste rucice.
Wow, a ja gledam kako bi jos manjeg kupio.. jer je ovaj Razer fakat ogroman. Uostalom i mora bit neki manji da ide uz velicinu pise - ovako mi je nekako neproporcijalno 
Malo nekih novosti ako nisu bile Klix
Ništa novo. 
Pa lopovsko kapitalistička posla, to smo i znali već.
Onda bi po toj logici i Z170 trebao pasati.
Cigani.
Da nema tog zlocinackog kapitalizma, krasne bi kompove sad imali doma..

PRDOMIR
Prvo domaće miko računalo
(G)jokaCRO ingame
PRDOMIR
Prvo domaće miko računalo
i prdomira, jer imamo jezičnu neutralnost-ravnopravnost, + dosljednjije korištenje parova suglasnika u kreiranju kratica.. mada je R-trpni. (nije lako trpiti s tim nazivom..) 
Ponukan Petkovim postom, ja ću se isto osvrnuti na jednog forumaša koji je svojevremeno trolao za BenQ. Nazovimo ga Tenkyoyo.
Naime Tenkyoyo je preporučio u temi za odabir monitora čovjeku VA pa čak i TN panel i da ne baca pare na IPS. Potvrdu je dobio od još 2 Tenkyoya koji su isto eksperti za panele kad se vraćaju iz škole.
Sve bi bilo super da taj čovjek nije projektant i da ne rade većinom CAD-u, što je i specifično naveo u postu.
Ukratko upoznao sam čovjeka prije koju godinu (kad sam išao kupiti sestru sa prakse) zavirim u ured, oni svi kleče oko monitora kao u crkvi. Pitam pa što si uzeo toliko tj. 5 komada. Veli po preporuci sa BUG foruma. Jebe sve po spisku.
Spojio sam 2 + 2 i Tenkyoya. Full of WIN. Žao mi je što nisam slikao misionarske selfije oko monitora. Bilo bi previše.
(kad sam išao kupiti sestru sa prakse)
Posto su sestre i gdje ih kupujes?
(kad sam išao kupiti sestru sa prakse)
Posto su sestre i gdje ih kupujes?
Imaš 2 + 1 akciju u Kauflandu.
Gručo, evo ispravio u "pokupiti", što je isto 100% gramatički ispravno kao i "kupiti".
EDIT : onda ćeš me zajebavat da su se rasule, pa bolje da ne diram vlastite seljačke termina ipak
Gručo, evo ispravio u "pokupiti", što je isto 100% gramatički ispravno kao i "kupiti".
EDIT : onda ćeš me zajebavat da su se rasule, pa bolje da ne diram vlastite seljačke termina ipak

Ono kad sagledas situaciju i vidis da si izgubio kako god okrenes 
Da. Đentlmenski ću se povući u fetus položaj.
Ništa novo. 
Da ništa novo,
a ko če sad uopče dalje vjerovat kaj misli ili procjenjuje Asus.Ako smotana ekipa očito ne zna kakav je njihov defoltni Bios, dakle dolnji link kaj se onda dalje ima komentirat ništa.
Proša mi jedan kroz ruke ali na žalost samo ovako u kutiji
Čemu nažalost :) nije ništa posebno anyway
Kako nije ništa posebno ??? Pa to je kolekcionarski primjerak, ipak je prošao kroz ruke moje malenkosti 
A koji je poseban? Te rize za rendanje sta svi kupuju jer su jeftini?
8400 osim sto je bolji od bilo kojeg ryzena jos im je i odnio toliko voljenu titulu najbolje ulozeno-dobiveno cipa, i to cak sa z370 plocom, sta ce tek bit kad dodu H i B ploce. 
Evo jos nesto zanimljivo, sjetimo se one opjevane scene u crysis 3, mladi brat je popravio i taj dio price,
, .
8400 osim sto je bolji od bilo kojeg ryzena jos im je i odnio toliko voljenu titulu najbolje ulozeno-dobiveno cipa, i to cak sa z370 plocom, sta ce tek bit kad dodu H i B ploce. 
Evo jos nesto zanimljivo, sjetimo se one opjevane scene u crysis 3, mladi brat je popravio i taj dio price,
, .
Sad ce ti rambox baciti par CB skrinsota...
A koji je poseban? Te rize za rendanje sta svi kupuju jer su jeftini?
Čemu udaranje po strani "jeftinog"? Pa poanta Coffee Lake-a je da bude jeftin i konkurencija Ryzenu, zar ne? Koliko vidim, MSRP mu je jednak Ryzenima s kojima se natječe (čak i manji) - naravno, osim u našoj voljenoj nam Hrvatskoj.
EDIT: I da, Ryzeni zaista jesu bili nešto posebno jer su doveli revoluciju u consumer grade CPU market - uz to što su vratili AMD u utrku. A ovi novi Intel procevi promoviraju gaming a nema apsolutno nikakve razlike ni boljih performansi nego što je imala serija prije.
, .
Tak je, i5 8400 je fenomenalan izbor. Intel se cijenovno potrudio, sad je na rade AMD da se dodatno cijenovno potrudi. Korisnici profitiraju. Kamo sreće da je tak i GPU tržištu. Trebamo jak i jeftin AMD.
i5 8400 nije ništa bolji a pogotovo jefitniji izbor od Ryzen R5 1600, osim ako je samo gaming u pitanju i ako imaš monitor od 120Hz ili više sa GTX 1080Ti ili jače.
i5 8400 nije ništa bolji a pogotovo jefitniji izbor od Ryzen R5 1600, osim ako je samo gaming u pitanju i ako imaš monitor od 120Hz ili više sa GTX 1080Ti ili jače.
Previše tu "ili"