zabunio sam se malo sta skaces odmah ko hijena to ti nije dobro za srce 
zabunio sam se malo sta skaces odmah ko hijena to ti nije dobro za srce 
Ljudi moji, na što liči ova tema!?
Mislim da bi ljudima koji uzmu ZEN procesore bilo lakšee da otvore novu temu, jer ovako nece nista naci, niti oni ni ovi koga to zanima.
coffe,coffe,coffe.....
Ako mislis na moj bez veze athalon II x4 840 star 9 -10 god. koji mislim mjenjati i i3 6100 koji koristim na poslu
haha popustio si i ti i odgovor je da to je vega 5xx serija 
vec pucaju savovi ili zivci
ovo je sad siva zona ,,, cekamo CPU Launch. a sjediti-raditi-ini ljudskih radnji ne mozemo mirno
hi hi hi hi
salim se
i ja cekam hebene cijene izvana otamo oduvijek snabdjevam sebi tehniku
haha popustio si i ti i odgovor je da to je vega 5xx serija 
znam da i serija Fury dobiva nasljednike,,,, koji oni chip kodnog naziva nose?
a jeste nabubali 4 stranice sr*nja od 8 ujutro. Ponadah se evo friskih informacija kad ono gluparije nevezane za temu i procesor.
Evo da malo vratim temu na pravi put https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_ryzen_marketing_slides_leak/1
a jeste nabubali 4 stranice sr*nja od 8 ujutro. Ponadah se evo friskih informacija kad ono gluparije nevezane za temu i procesor.
Evo da malo vratim temu na pravi put https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_ryzen_marketing_slides_leak/1
nisi ti otpocetka citao
kakvi 4 stranica
ionako je to bila pauza, ono izmedu
:)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Jbg ta nismo rusi da se koljemo radi gluposti iako me nebi zacudilo da i kod nas imam pacijenata

Ne da je trebala parirati gtx 1080 nego prošloj titanici. Što su sve medijske kuce objavljivale i nakon cega je poce amdov hajp. A 2x rx480 je trebao konkurirati single gtx1080 što su oni grafovima potvrđivali, da bi na kraju ispalo da je to glupost.
Ne, to nije istina. Opet te fino pitam: nađi mi oglas gdje AMD reklamira RX480 kao paritet Titanu X (LOL) ili čak 1080. To nikad nije bio slučaj. Oduvijek je AMD reklamirao RX480 kao karticu srednje klase, dakle, za igranje u 1920x1080. To je razina 1060.
I pitanje gdje smjestiti 1070 je možda "diskutabilno", ali ni ne moraju postojati kategorije osim po cijeni. Tu je problem što Titan X (Pascal) nije baš nabavljiv u nas, Irskoj ili Švicarskoj, a i kad jest, košta 1300 eura plus poštarina, što nije malo za jednu karticu za igranje. Također, sama kartica nije dovoljna za 4K pa trebaš dvije. 1080 je daleko isplativiji proizvod za 600-700€... Skok od +100% u cijeni za ~35% performansi većini nije baš prihvatljiv. Čak i 1080Ti kad dođe bit će vjerojatno 800 ili 900, što je i dalje priličan novac. Govorimo o igranju gdje je i računalo od tisuću eura ovdje mnogima (većini) prilično visoko, a takvom računalu je RX480 ili 1060 sasvim primjeren.
Ako imaš plaću 3-4 tisuće eura, svejedno ti je. Većina je nema. Čak i vani TitanX (Pascal) nije baš čest jer je cjenovno daleko iznad racionalnog.
AMD radi fantastičan posao i Ryzen će po svemu sudeći biti veći udarac Intelu, nego bilo što u grafici Nvidiji.
Od kuda te gluposti da je po bilo kavom AMD najavom, osim možda glupostima nekih forumaša, da bi RX 480 trebala konkurirati GTX 1080? Pa AMD je trubio od početka da prvo izlazi sa srednjom klasom a to je Polaris pa tek iza toga sa high endom tj. Vegom. Kruške i jabuke a ostalo je čisto neznanje i neinformiranost 
vega v20 3 ili 4th q ove god. :-)
Ma kakav crni Titan. Kod mene u firmi je jedan decko uzeo 1080-ku. Svi bili iznenadjeni. Vecina se "vozi" na 970-kama i slicno...
AMD Launches Ryzen: 52% More IPC, Eight Cores for Under $330, Pre-order Today, On Sale March 2nd https://t.co/ufxla71Yu8
Ne znam tko potpiruje tu famu a pogotovo tko puši to da ljudi vani s obzirom da imaju veće plaće kupuju svi redom 1080 i i7 6800K i slično !! Pa imaju oni i drugih troškova koji su višestruko veći nego nama u Hrvatskoj pa nije baš da se svakom troši 2k ili 3k na gaming kompove.
ovaj ryzen izgleda bolje nego kaj sam mislio
ajde napokon da amd ima i svojeg igraca
Pa jel nije sad sve jasno nakon ovog Linusovog videa, i za one poput AMD Freaka ??
The Fire Ryzes!
Pa jel nije sad sve jasno nakon ovog Linusovog videa, i za one poput AMD Freaka ??
Jasno je jedino to da je Intel u banani ako pod hitno ne ponudi ekvivalent i7 6900 po cijeni i7 7700k
Ovo ce posteno razjebat cijene polovnog na Njuškalu.
To i čeka nekoliko mojih prijatelja 
Pa znas da retardi s njuskala uopce ne prate trendove.