Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.282.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Ryzen CPU

zabunio sam se malo sta skaces odmah ko hijena to ti nije dobro za srce  

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 13:43 (4mal).
13 godina
AMD Ryzen CPU

Ljudi moji, na što liči ova tema!?

Mislim da bi ljudima koji uzmu ZEN procesore bilo lakšee da otvore novu temu, jer ovako nece nista naci, niti oni ni ovi koga to zanima.

coffe,coffe,coffe.....
8 godina
neaktivan

Ako mislis na moj bez veze athalon II x4 840 star 9 -10 god. koji mislim mjenjati i i3 6100 koji koristim na poslu

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 13:22 (Kugar).
13 godina
AMD Ryzen CPU

Cure podaci na sve strane, mozda je  ali jel ovo VEGA? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
AMD Ryzen CPU

haha popustio si i ti i odgovor je da to je vega 5xx serija 

17 godina
AMD Ryzen CPU

vec pucaju savovi ili zivci

ovo je sad siva zona ,,, cekamo CPU Launch. a sjediti-raditi-ini ljudskih radnji ne mozemo mirno

hi hi  hi hi

salim se

i ja cekam hebene cijene izvana otamo oduvijek snabdjevam sebi tehniku

-->-->--@
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 14:11 (Jebodiah).
17 godina
4mal kaže...

haha popustio si i ti i odgovor je da to je vega 5xx serija 

znam da i serija Fury dobiva nasljednike,,,, koji oni chip kodnog naziva nose?

-->-->--@
16 godina
AMD Ryzen CPU

a jeste nabubali 4 stranice sr*nja od 8 ujutro. Ponadah se evo friskih informacija kad ono gluparije nevezane za temu i procesor.

Evo da malo vratim temu na pravi put https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_ryzen_marketing_slides_leak/1

17 godina
izvone kaže...

a jeste nabubali 4 stranice sr*nja od 8 ujutro. Ponadah se evo friskih informacija kad ono gluparije nevezane za temu i procesor.

Evo da malo vratim temu na pravi put https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_ryzen_marketing_slides_leak/1

nisi ti otpocetka citao

kakvi 4 stranica

ionako je to bila pauza, ono izmedu

:)

-->-->--@
15 godina
neaktivan
Ja mislim da bi trebalo neki rostilj ispec pa da se sve to raspravi. Samo bez nozeva molim... :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
8 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ja mislim da bi trebalo neki rostilj ispec pa da se sve to raspravi. Samo bez nozeva molim... :D

Jbg ta nismo rusi da se koljemo radi gluposti iako me nebi zacudilo da i kod nas imam pacijenata

17 godina
odjavljen
amd freak kaže...

Ne da je trebala parirati gtx 1080 nego prošloj titanici. Što su sve medijske kuce objavljivale i nakon cega je poce amdov hajp. A 2x rx480 je trebao konkurirati single gtx1080 što su oni grafovima potvrđivali, da bi na kraju ispalo da je to glupost.

Ne, to nije istina. Opet te fino pitam: nađi mi oglas gdje AMD reklamira RX480 kao paritet Titanu X (LOL) ili čak 1080. To nikad nije bio slučaj. Oduvijek je AMD reklamirao RX480 kao karticu srednje klase, dakle, za igranje u 1920x1080. To je razina 1060.

I pitanje gdje smjestiti 1070 je možda "diskutabilno", ali ni ne moraju postojati kategorije osim po cijeni. Tu je problem što Titan X (Pascal) nije baš nabavljiv u nas, Irskoj ili Švicarskoj, a i kad jest, košta 1300 eura plus poštarina, što nije malo za jednu karticu za igranje. Također, sama kartica nije dovoljna za 4K pa trebaš dvije. 1080 je daleko isplativiji proizvod za 600-700€... Skok od +100% u cijeni za ~35% performansi većini nije baš prihvatljiv. Čak i 1080Ti kad dođe bit će vjerojatno 800 ili 900, što je i dalje priličan novac. Govorimo o igranju gdje je i računalo od tisuću eura ovdje mnogima (većini) prilično visoko, a takvom računalu je RX480 ili 1060 sasvim primjeren.

Ako imaš plaću 3-4 tisuće eura, svejedno ti je. Većina je nema. Čak i vani TitanX (Pascal) nije baš čest jer je cjenovno daleko iznad racionalnog.

AMD radi fantastičan posao i Ryzen će po svemu sudeći biti veći udarac Intelu, nego bilo što u grafici Nvidiji.

prodajem jednu od mašina
17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Od kuda te gluposti da je po bilo kavom AMD najavom, osim možda glupostima nekih forumaša, da bi RX 480 trebala konkurirati GTX 1080? Pa AMD je trubio od početka da prvo izlazi sa srednjom klasom a to je Polaris pa tek iza toga sa high endom tj. Vegom. Kruške i jabuke a ostalo je čisto neznanje i neinformiranost 

17 godina

vega v20 3 ili 4th q ove god. :-)

16 godina
AMD Ryzen CPU

MadeInCroatia
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
...

Ma kakav crni Titan. Kod mene u firmi je jedan decko uzeo 1080-ku. Svi bili iznenadjeni. Vecina se "vozi" na 970-kama i slicno...

Freak Show Inc.
16 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Evo obecani Deus Ex bench, minimum je 56fps, Ultra postavke. Inace je benchmark daleko zahtjevniji od te iste lokacije u igri, u igri nema dropova ispod 60fps i prosjek je preko 100fps...

15 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

AMD Launches Ryzen: 52% More IPC, Eight Cores for Under $330, Pre-order Today, On Sale March 2nd https://t.co/ufxla71Yu8

14 godina

Ne znam tko potpiruje tu famu a pogotovo tko puši to da ljudi vani s obzirom da imaju veće plaće kupuju svi redom 1080 i i7 6800K i slično !! Pa imaju oni i drugih troškova koji su višestruko veći nego nama u Hrvatskoj pa nije baš da se svakom troši 2k ili 3k na gaming kompove.

12 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

ovaj ryzen izgleda bolje nego kaj sam mislio

ajde napokon da amd ima i svojeg igraca

16 godina
Ghost777 kaže...

MadeInCroatia
14 godina

Pa jel nije sad sve jasno nakon ovog Linusovog videa, i za one poput AMD Freaka ??

17 godina
odjavljen
Freak Show Inc.
12 godina
itomic009 kaže...

Pa jel nije sad sve jasno nakon ovog Linusovog videa, i za one poput AMD Freaka ??

Jasno je jedino to da je Intel u banani ako pod hitno ne ponudi ekvivalent i7 6900 po cijeni i7 7700k

neda mi se
9 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Ovo ce posteno razjebat cijene polovnog na Njuškalu.

12 godina
Lucidius kaže...

To i čeka nekoliko mojih prijatelja 

neda mi se
16 godina
AMD Ryzen CPU

yippie yaye

17 godina
itomic009 kaže...

Ma jok ništa nije jasno, osim kaj je več odavno bilo sve jasno ili čisto.

16 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Pa znas da retardi s njuskala uopce ne prate trendove. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice