Blagdanski popusti i dobre ponude 2025. izdvojena tema

poruka: 447
|
čitano: 86.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2025

Bio LCD verzija na Steamu za 335 eura. Otislo. OLED nisam vidio.

3 tjedna
tuna-1 kaže...

drug je nezadovoljan

Nije nezadovoljan čovjek, nego pokazuje da dućan koji daje akcije u vrijeme kada sav normalan svijet spava i radi, nisu akcije nego smijurija. Da ne spominjem, kako su već naveli neki forumaši, da Pevex stavi maržu na cijene jer svi koji kupuju tamo kupuju na 24-36 rata radi toga što: A) nemaju da kupe odjednom, B) da im novce pojede inflacija u tih 24-36 mjeseci pa da vrijedi otprilike toliko manje koliko su ovi digli ili čak možda i niže od toga. Uglavnom Pevex je dućan za izbjegavati ukoliko se kupuje jednokratno karticama ili na cash. Uglavnom ovo je bila "akcija" za sve koji kupuju na rate jer su mogli dobiti istu cijenu na rate za sve stvari kao što je cijena istih artikala bez rata u drugim dućanima (za cash ili jednokratno).

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 16:52 (ivek44).
10 godina

Otvori dućan i prodavaj bez marže pa da vidimo do kud ćeš.

Jbt nikad niste zadovoljni, kad nema ponude ne valja, kad ima onda zašto je ovakva, zašto je onakva.

BigBang, eKupi i još ne znam tko već mjesec dana siluje sa Visa Gold ili Masterom od PBZa uz doslovce nikakve popuste, možda 5 do 10% ili čak 20% na gluposti koje nitko neće. Jel se ja negdje žalim jer nisam mogao kupovati na tim akcijama jer nemam te kartice? Sad dobiješ 20% na doslovce cijelu ponudu pa vam ne valja.

15 godina
Black Friday 2025

Zar nije orididi poanta BG-a bila da stojis u redu pred trgovinama u 'Murici i trgas se za zadnje komade na policama uz osjetno nize cijene?

Ovo Pevexovo je u tom stilu bilo. Imali su N "kupona" za popust, krenuli u ponoc i dok se nije sve pograbilo.

20% je osjetno dobar popust. 550 "kupona" je osjetno vise naspram onog sto ostali ducani imaju po 1-2 komada necega na stanju.

Das ljudima prst, oni uzmu obje ruke, pola noge i zale se kako si ih prevario.

Absolute cinema u ovom Hrvatistanu 

17 godina
Black Friday 2025

bas to

ja sam rekao da cu biti zadovoljan ako ulovim neki predmet koji bas zelim s pravih 20% popusta

pratio sam cijene, zadnjih mjesec dana i na kraju uzeo oled monitor i ps5 pro

jbga ako netko da tip da ce biti taj dan 20% popusta na sve, onda se pripremis ujutro za kupovinu, isto kao da dodes medu prvima u red neke butige kao sta je bilo prije. isto bi ostao bez tog predmeta ako bi ga isao kupiti nakon posla u 4 popodne, lokalno ili online, ako nisi brz

zalostno je sta je sada 20% jako dobar popust na neke stvari, jer rijetko idu na popuste

14 godina
Black Friday 2025

Ako netko voli myp okuse sad imaju 55%, impact whey 98eur 5kg (19.6eur/kg). Najnizi su oko 18eur hsn, hr nutrition i ostalo.

4 godine
Drago mi je da pevexovih kupona vise nema jer bi sigurno kupio nesto sto mi ne treba zbog vrhunske cijene. Npr LG C5 OLED 77 incha za 1680 eura.
7 godina
Black Friday 2025

uzo sam ja kosilicu među zadnjim kuponima diners pevex za 119.99€ benzinsku 51cm širina noža, nek se nađe svaki tjedan druge boje da imam  ;)

7 godina
Black Friday 2025

Znam da nije više Black Friday ali opet ima na Pevexu 15% na sve s Premium Visa Karticom 😀

Je li ima negdje ima neki topic da se kroz cijeli godini može pisati super cijene ili akcije? 

14 godina
LeonOsijek kaže...

Znam da nije više Black Friday ali opet ima na Pevexu 15% na sve s Premium Visa Karticom 😀

Je li ima negdje ima neki topic da se kroz cijeli godini može pisati super cijene ili akcije? 

Ima, al samo za Hardver. Ipak ljudi ponekad stave i druge stvari, al rijetko.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
moderator
Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.

Preimenovano na zahtjev forumaša u:

Anketa:

101 može, neka ostane do kraja god
4 ostaviti BF naslov i zaključat
...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2025 23:48 (Miro).
8 godina
Blagadanski popusti i dobre ponude 2025.

Vidim da je ove god bar do sad bio totalni debakl. Cijene nisu pale a sad ih pak dizu...

15 godina
Re: Blagadanski popusti i dobre ponude 2025.
PCNjubara kaže...

Vidim da je ove god bar do sad bio totalni debakl. Cijene nisu pale a sad ih pak dizu...

Ja sam u Dojčlandu i Americi našao par stvari i kupio. Kod nas je uvijek teška kurčina. Pogotovo zbog 25% PDV

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 mjeseci
Re: Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.
Meni javili da će u Mülleru biti 5.12. 10% na sve za mastercard karticu, pa eto ako nekome treba tampon ili pasta za zube ili dobri whey proteini . Ako se dobro sjećam kg je bila cijena 28 eura - 10% = 25,2 eura .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Sirotanovic kaže...
Meni javili da će u Mülleru biti 5.12. 10% na sve za mastercard karticu, pa eto ako nekome treba tampon ili pasta za zube ili dobri whey proteini . Ako se dobro sjećam kg je bila cijena 28 eura - 10% = 25,2 eura .

Mislim da je tijekom "crnog tjedna" bilo 20% na sve ako imaš njihovu karticu.

16 godina
Stoji u Muller aplikaciji da 5.12 ide 10% na sve uz neke iznimke ali samo na RBA kartice

RBA I MÜLLER VAS DARUJU!
*Popust se oduzima neposredno na blagajni isključivo pri plaćanju RBA osobnim Mastercard karticama. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju. Popust ne vrijedi na odabrane proizvode s oznakom "Ograničena cijena", konzole, tablete, multimedijska izdanja (CD, DVD, Blu Ray, gramofonske ploče), VR naočale, Nintendo, Sony i Microsoft, pametne telefone, mobitele, bežične slušalice: Airpods/Earpods, foto usluge, vrećice za odvajanje otpada Zagrebačkog holdinga, darovne i prepaid kartice svih vrsta, vrećice za kupovinu, te na iznos povratne naknade kod napitaka. Ne zbraja se s kuponima i pogodnostima iz Müller aplikacije za skupljanje bodova. Ne vrijedi za pravne osobe.
3 tjedna
Jimmy kaže...
Sirotanovic kaže...

Mislim da je tijekom "crnog tjedna" bilo 20% na sve ako imaš njihovu karticu.

I sa tim popustom od 20% su debelo skuplji od svih ostalih dućana sa istim ili sličnim asortimanom pod nepisanim sloganom "Mi imamo Njemačku kvalitetu". Yeah, right! Ali Hrvacke cijene.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:06 (ivek44).
4 godine

Ljudi, Crucial je mrtav. Tražite si SSDove i RAMove za svaki slučaj. 

16 godina

nije mrtav, samo nece vise proizvodit za obicne smrtnike, nego za ai tvrtke, te gase brend al nisu iskljucili povratak, tak da, sve ce se to unormalizirat kad tad....ima proizvodaca ramova koliko hoces(a o ssdovima da ne pricam)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:38 (dado16).
4 godine

ima proizvodaca ramova koliko hoces

Ali nisu jedini proizvodaci rama micron, samsung i hynix

13 godina

Muller prevara, 19.11. imali akciju 20% na SAV beba asortiman. Letim ja kad čitam uvjete popusta. Na kraju nema popusta na bilošto njihove robne marke jer je ograničena cijena, što se pelena tiče samo na pamperse kojima je ionako cijena previsoka. Od 200e košarice na kraju uštedio 10ak eura.

17 mjeseci

Znači nije prevara nego kukaš jer su imali neke uvjete koje su jasno napisali.

Zapravo je čudno što si uopće odlučio tamo ostaviti 200 eura nakon što su te "izvarali".

13 godina

Jesu uvjeti jasni, ali nije neka akcija ako 80% proizvoda u kategoriji za koju reklamiraju popust nisu na akciji zbog tih uvjeta. Ti proizvodi bi trebali biti u manjini, a ne većina.  Kad sam već došao sam kupio, nije baš da imam volje i slobodnog vremena uvrijediti se i otići drugdje kupiti iste stvari. 

Nije varanje, samo nije baš fora potez ako kažu sve za bebe na akciji i dođeš i nije gotovo ništa na akciji, a to saznaš tek u trgovini?

10 godina

To dosta trgovina zna radit. Recim daju popust na sve proizvode koji nisu na akciji. Pogledaš ponudu i vidiš da je 90% proizvoda na "akciji"

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
3 tjedna
maks0806 kaže...

Muller prevara, 19.11. imali akciju 20% na SAV beba asortiman. Letim ja kad čitam uvjete popusta. Na kraju nema popusta na bilošto njihove robne marke jer je ograničena cijena, što se pelena tiče samo na pamperse kojima je ionako cijena previsoka. Od 200e košarice na kraju uštedio 10ak eura.

To kada kupuješ ono što ti ne treba. Da si kupovao ono što ti treba i što si planirao kupiti, složio bi si popis sa cijenama (akcijskim) i ako cijena na polici ne odgovara cijeni na tvom popisu, lijepo im vratiš (stvarno neznam što je na Muller akciji na popustu niti me zanima...). No ovo što sam napisao vrijedi za bilo koji dućan. Dokle god su ljudi takvi da pokunje glavu kada im u trgovini nešto ne odgovara, skrušeno plate pa poslije kukaju po forumu, dotad će trgovci mislit (s pravom) da imaju previše novaca kad im sve odgovara i cijene neće spuštat. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:13 (ivek44).
13 godina

Ivek, ne kužim što ti nije jasno. Omašio si kompletno. Popust je bio specifično 20% na sav asortiman za bebe u Mulleru izuzev popusta na proizvode s ograničenom cijenom. Svakako sam imao popis što mi treba i očekivao sam da nije skoro svaki proizvod u beba kategoriji koji mi treba sa ograničenom cijenom te ne vrijedi popust. 

Mislim da je s pravom komentirati da je taj koncept misleading i dovuče kupce u trgovinu, a zapravo od cijelog asortimana gotovo ništa nije zapravo sniženo, a to nije moguče iščitati iz online kataloga. 

Jasnije? 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:04 (maks0806).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice