Blagdanski popusti i dobre ponude 2025. izdvojena tema

poruka: 435
|
čitano: 83.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2025

Bio LCD verzija na Steamu za 335 eura. Otislo. OLED nisam vidio.

3 tjedna
tuna-1 kaže...

drug je nezadovoljan

Nije nezadovoljan čovjek, nego pokazuje da dućan koji daje akcije u vrijeme kada sav normalan svijet spava i radi, nisu akcije nego smijurija. Da ne spominjem, kako su već naveli neki forumaši, da Pevex stavi maržu na cijene jer svi koji kupuju tamo kupuju na 24-36 rata radi toga što: A) nemaju da kupe odjednom, B) da im novce pojede inflacija u tih 24-36 mjeseci pa da vrijedi otprilike toliko manje koliko su ovi digli ili čak možda i niže od toga. Uglavnom Pevex je dućan za izbjegavati ukoliko se kupuje jednokratno karticama ili na cash. Uglavnom ovo je bila "akcija" za sve koji kupuju na rate jer su mogli dobiti istu cijenu na rate za sve stvari kao što je cijena istih artikala bez rata u drugim dućanima (za cash ili jednokratno).

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2025 16:52 (ivek44).
10 godina

Otvori dućan i prodavaj bez marže pa da vidimo do kud ćeš.

Jbt nikad niste zadovoljni, kad nema ponude ne valja, kad ima onda zašto je ovakva, zašto je onakva.

BigBang, eKupi i još ne znam tko već mjesec dana siluje sa Visa Gold ili Masterom od PBZa uz doslovce nikakve popuste, možda 5 do 10% ili čak 20% na gluposti koje nitko neće. Jel se ja negdje žalim jer nisam mogao kupovati na tim akcijama jer nemam te kartice? Sad dobiješ 20% na doslovce cijelu ponudu pa vam ne valja.

15 godina
Black Friday 2025

Zar nije orididi poanta BG-a bila da stojis u redu pred trgovinama u 'Murici i trgas se za zadnje komade na policama uz osjetno nize cijene?

Ovo Pevexovo je u tom stilu bilo. Imali su N "kupona" za popust, krenuli u ponoc i dok se nije sve pograbilo.

20% je osjetno dobar popust. 550 "kupona" je osjetno vise naspram onog sto ostali ducani imaju po 1-2 komada necega na stanju.

Das ljudima prst, oni uzmu obje ruke, pola noge i zale se kako si ih prevario.

Absolute cinema u ovom Hrvatistanu 

17 godina
Black Friday 2025

bas to

ja sam rekao da cu biti zadovoljan ako ulovim neki predmet koji bas zelim s pravih 20% popusta

pratio sam cijene, zadnjih mjesec dana i na kraju uzeo oled monitor i ps5 pro

jbga ako netko da tip da ce biti taj dan 20% popusta na sve, onda se pripremis ujutro za kupovinu, isto kao da dodes medu prvima u red neke butige kao sta je bilo prije. isto bi ostao bez tog predmeta ako bi ga isao kupiti nakon posla u 4 popodne, lokalno ili online, ako nisi brz

zalostno je sta je sada 20% jako dobar popust na neke stvari, jer rijetko idu na popuste

14 godina
Black Friday 2025

Ako netko voli myp okuse sad imaju 55%, impact whey 98eur 5kg (19.6eur/kg). Najnizi su oko 18eur hsn, hr nutrition i ostalo.

4 godine
Drago mi je da pevexovih kupona vise nema jer bi sigurno kupio nesto sto mi ne treba zbog vrhunske cijene. Npr LG C5 OLED 77 incha za 1680 eura.
7 godina
Black Friday 2025

uzo sam ja kosilicu među zadnjim kuponima diners pevex za 119.99€ benzinsku 51cm širina noža, nek se nađe svaki tjedan druge boje da imam  ;)

7 godina
Black Friday 2025

Znam da nije više Black Friday ali opet ima na Pevexu 15% na sve s Premium Visa Karticom 😀

Je li ima negdje ima neki topic da se kroz cijeli godini može pisati super cijene ili akcije? 

14 godina
LeonOsijek kaže...

Znam da nije više Black Friday ali opet ima na Pevexu 15% na sve s Premium Visa Karticom 😀

Je li ima negdje ima neki topic da se kroz cijeli godini može pisati super cijene ili akcije? 

Ima, al samo za Hardver. Ipak ljudi ponekad stave i druge stvari, al rijetko.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
moderator
Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.

Preimenovano na zahtjev forumaša u:

Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.

Anketa:

93 može, neka ostane do kraja god
4 ostaviti BF naslov i zaključat
...
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:48 (Miro).
8 godina
Blagadanski popusti i dobre ponude 2025.

Vidim da je ove god bar do sad bio totalni debakl. Cijene nisu pale a sad ih pak dizu...

15 godina
Re: Blagadanski popusti i dobre ponude 2025.
PCNjubara kaže...

Vidim da je ove god bar do sad bio totalni debakl. Cijene nisu pale a sad ih pak dizu...

Ja sam u Dojčlandu i Americi našao par stvari i kupio. Kod nas je uvijek teška kurčina. Pogotovo zbog 25% PDV

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 mjeseci
Re: Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.
Meni javili da će u Mülleru biti 5.12. 10% na sve za mastercard karticu, pa eto ako nekome treba tampon ili pasta za zube ili dobri whey proteini . Ako se dobro sjećam kg je bila cijena 28 eura - 10% = 25,2 eura .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice