Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu zaključana tema

poruka: 116
|
čitano: 25.988
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu
Davor kaže...
toxic kaže...

Ne kužim, postavio sam oglas sa slikama oibom itd prije tocno sat vremena i ne znam zasto ga nisu objavili..

Ako je sustav inace tako spor necu se vise niti oglasavat radije odem na njuskalo... užas

Svaki oglas ručno se autorizira od strane članova naše redakcije. Zašto? Zato da ljudi ne bi stavljali budalaštine, pisali neprikladne stvari i da bismo prije objave oglasa lakše nanjušili radi li se o smicalici (te ga u tom slučaju obrisali i eliminirali mogućnost da netko nasjedne i ostane bez novca). Ono što ti nazivaš užasom osobno smatram nekom vrstom besplatnog osiguranja. Ako želiš da ti se oglasi objavljuju odmah, bez čekanja na našu autorizaciju, pretplati se na Bug pa ćeš osim kvalitetnog časopisa također dobiti luksuz trenutne objave oglasa. Hvala i doviđenja!

pa nisam niti sumnjao da bi slucajno u ovoj veseloj državi nešto bilo besplatno..

znaci onaj koji se pretplati na bug on ne moze pisati i objavljivati gluposti? oib uzimate iz kojeg razloga ako tražite dodatnu provjeru koja traje sat i više...

Lp,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 9:56 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

pa nisam niti sumnjao da bi slucajno u ovoj veseloj državi nešto bilo besplatno..

znaci onaj koji se pretplati na bug on ne moze pisati i objavljivati gluposti? oib uzimate iz kojeg razloga ako tražite dodatnu provjeru koja traje sat i više...

Lp,

Radi se, dakle, o životno važnom oglasu koji ovisi o tome hoće li se objaviti sat vremena prije ili kasnije?

Zamisli, sat vremena si čekao. Nečuveno!!!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 10:12 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Lp,

Radi se, dakle, o životno važnom oglasu koji ovisi o tome hoće li se objaviti sat vremena prije ili kasnije?

Zamisli, sat vremena si čekao. Nečuveno!!!

Pozadina toga je što ne znam da li je oglas odobren ili odbijen, nigdje se ne dobije info o istom kao npr na njuškalu dobiš poruku na mail..

Nečuveno je

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 10:15 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Pozadina toga je što ne znam da li je oglas odobren ili odbijen, nigdje se ne dobije info o istom kao npr na njuškalu dobiš poruku na mail..

U tom slučaju si mogao doći na forum i blažim tonom ubaciti prijedlog kako poboljšati oglasnik, a ne dramatizirati zbog čekanja od sat vremena. Ajde da se radilo o čekanju od jednog dana ili više od par sati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

U tom slučaju si mogao doći na forum i blažim tonom ubaciti prijedlog kako poboljšati oglasnik, a ne dramatizirati zbog čekanja od sat vremena. Ajde da se radilo o čekanju od jednog dana ili više od par sati.

Isto vrijedi i za tebe kao moderatora. Ne se ubacivati ako ne znaš o cemu se radi, pogotovo ne takvim tonom.

17 godina
moderator
toxic kaže...

Lp,

Čuj, možemo mi raspravljati, ali ne ako ti odbijaš s razumijevanjem pročitati što pišem i na trenutak razmisliti o tome :) Oglasi su besplatni. Njihova provjera s naše strane, koja smatraš velikim problemom umjesto prednošću, također je besplatna. Rezultat toga jest da korisnici Oglasnika besplatno šalju svoje oglase za prodaju i mogu bezbrižno kupovati, budući da oglasi imaju više razina provjere (OIB, besplatna ručna autorizacija). S tim na umu, objasni mi podrobnije svoju prvu rečenicu jer ju zbilja ne razumijem. Tim više jer nemaš uvid u to koliko se oglasa unutar administracijskog sučelja svakodnevno briše jer su očito lažni/spamerski/trolerski pa ne možeš imati direktnu predodžbu u kojoj mjeri ovakav mehanizam štiti sve korisnike Oglasnika. Sustav je takav kakav jest da bi čitavo iskustvo kupnje i prodaje bilo ugodnije, a ne da napakostimo Toxicu pa pustimo njegov oglas u objavu sat vremena nakon slanja. To što malo pričekaš na objavu oglasa za tebe ima vrlo konkretnu prednost: potencijalni kupci znaju da je taj oglas netko pročitao i odobrio te im samim time raste povjerenje. Izgradnja pozitivne klime apsolutno je najvažniji element svakog oglasnika pa tako i našeg. Analogno tome, negativna klima koja se stvara kad svatko oglašava što i kako želi, bez ikakve kontrole, vodi do brze smrti jedne takve tržnice. Način rada našeg Oglasnika takav je kakav jest upravo da bi se to izbjeglo.

OIB uzimamo jer je takav zakon. U slučaju eventualnog lažnog/spamerskog oglasa od strane pretplatnika on bi bio imao istu sudbinu kao svi takvi oglasi koji ne prođu autorizaciju - brisanje i sankcije za autora.

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 11:04 (Davor).
17 godina
Davor kaže...

Čuj, možemo mi raspravljati, ali ne ako se ti odbijaš s razumijevanjem pročitati što pišem i na trenutak razmisliti o tome :) Oglasi su besplatni. Njihova provjera s naše strane, koja smatraš velikim problemom umjesto prednošću, također je besplatna. Rezultat toga jest da korisnici Oglasnika besplatno šalju svoje oglase za prodaju i mogu bezbrižno kupovati, budući da oglasi imaju više razina provjere (OIB, besplatna ručna autorizacija). S tim na umu, objasni mi podrobnije svoju prvu rečenicu jer ju zbilja ne razumijem. Tim više jer nemaš uvid u to koliko se oglasa unutar administracijskog sučelja svakodnevno briše jer su očito lažni/spamerski/trolerski pa ne možeš imati direktnu predodžbu u kojoj mjeri ovakav mehanizam štiti sve korisnike Oglasnika. Sustav je takav kakav jest da bi čitavo iskustvo kupnje i prodaje bilo ugodnije, a ne da napakostimo Toxicu pa pustimo njegov oglas u objavu sat vremena nakon slanja. To što malo pričekaš na objavu oglasa za tebe ima vrlo konkretnu prednost: potencijalni kupci znaju da je taj oglas netko pročitao i odobrio te im samim time raste povjerenje. Izgradnja pozitivne klime apsolutno je najvažniji element svakog oglasnika pa tako i našeg. Analogno tome, negativna klima koja se stvara kad svatko oglašava što i kako želi, bez ikakve kontrole, vodi do brze smrti jedne takve tržnice. Način rada našeg Oglasnika takav je kakav jest upravo da bi se to izbjeglo.

OIB uzimamo jer je takav zakon. U slučaju eventualnog lažnog/spamerskog oglasa od strane pretplatnika on bi bio imao istu sudbinu kao svi takvi oglasi koji ne prođu autorizaciju - brisanje i sankcije za autora.

u pravu si što nisam naveo ono što gore jesam.. Znaci ja nakon tih sat vremena nisam znao dali mi je oglas odbijen ili odobren.

Isprike.

Lp,

13 godina
Zašto ne vidim bug tržnicu na forumu

a i vi modovi imate pristup svaka vam čast!

nekulturni ste i spamate sami svoje postove

ono nemam riječi!

Mislim da su svi dosta rekli o tom oglasu i nemate potrebe se pravdati na taj nacin!

To što je bug napravio je losije nego sto je bilo, ali šta je tu je ko hoce neka oglasava ko nece kao ja ne mora i točka!

Moj PC  
4 8 hvala 0
15 godina

Ja poslao oglas, pa mi nisu niti odobrili. Nema veze ionako sam vec sve rijesio. A da li cu u buducnosti postavljati oglase na bug, hmmm. Malo morgen. Zar ja trebam necije dopustenje. Pa ako je loš oglas(prijetnje, zezancija, pljuvanje itd.) onda obrisi dok vidite, ili stavite da se prijavi oglas od strane drugih ljudi, a ne da treba prvo dopustenje pa tek onda ce biti postavljen. 

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebali bi razmisliti da otvorite vlastiti oglasnik (samostalna web stranica) kao Njuškalo obzirom da su dotični uveli ograničenja koja više nemaju veze sa slobodom oglašavanja i sada je prava prilika da se na tržište uvali netko "malo liberalniji".

Usput, najnovije ograničenje na njuškalu je da nema više bump-anja odnosno nema više vraćanja oglasa na početak bez plaćanja. Kapitalistička gamad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 12:27 (ChillyBoy).
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
ChillyBoy kaže...

Usput, najnovije ograničenje na njuškalu je da nema više bump-anja odnosno nema više vraćanja oglasa na početak bez plaćanja. Kapitalistička gamad.

konačno!

već mi se zgadilo gledat svaki dan iste oglase na vrhu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Davor kaže...

Čuj, možemo mi raspravljati, ali ne ako ti odbijaš s razumijevanjem pročitati što pišem i na trenutak razmisliti o tome :) Oglasi su besplatni. Njihova provjera s naše strane, koja smatraš velikim problemom umjesto prednošću, također je besplatna. Rezultat toga jest da korisnici Oglasnika besplatno šalju svoje oglase za prodaju i mogu bezbrižno kupovati, budući da oglasi imaju više razina provjere (OIB, besplatna ručna autorizacija). S tim na umu, objasni mi podrobnije svoju prvu rečenicu jer ju zbilja ne razumijem. Tim više jer nemaš uvid u to koliko se oglasa unutar administracijskog sučelja svakodnevno briše jer su očito lažni/spamerski/trolerski pa ne možeš imati direktnu predodžbu u kojoj mjeri ovakav mehanizam štiti sve korisnike Oglasnika. Sustav je takav kakav jest da bi čitavo iskustvo kupnje i prodaje bilo ugodnije, a ne da napakostimo Toxicu pa pustimo njegov oglas u objavu sat vremena nakon slanja. To što malo pričekaš na objavu oglasa za tebe ima vrlo konkretnu prednost: potencijalni kupci znaju da je taj oglas netko pročitao i odobrio te im samim time raste povjerenje. Izgradnja pozitivne klime apsolutno je najvažniji element svakog oglasnika pa tako i našeg. Analogno tome, negativna klima koja se stvara kad svatko oglašava što i kako želi, bez ikakve kontrole, vodi do brze smrti jedne takve tržnice. Način rada našeg Oglasnika takav je kakav jest upravo da bi se to izbjeglo.

A tko nekome brani da unese neki skroz lijevi OIB? Ili ima neka kontrola koja veže taj OIB za adresu ili šta već? Ono na njuškalu je bzvz, uneseš bilo koji broj pod OIB i to je to. Vrhunska zaštita svih! {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

konačno!

Neki žive od njuškala pa ne vidim ništa loše u tome. Nisu svi u Zg pa pa da imaju više opcija i ponuda za zapošljavanje već se moraju snaći.

edit: Nisam rekao da ja preprodajem pa da mi lupate toliko TD-ova, ali na osnovu toga vidim kako zagrebčani reagiraju na takve poruke. Mislite da smo svi u istom loncu. Dođite živjet na par mjeseci u Slavoniju pa ćemo onda opet popričati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 18:19 (ChillyBoy).
14 godina
ChillyBoy kaže...
XXX-Man kaže...

konačno!

Neki žive od njuškala pa ne vidim ništa loše u tome. Nisu svi u Zg pa pa da imaju više opcija i ponuda za zapošljavanje već se moraju snaći.

Ja vidim lose to sto cijena polovnih komponenti u zadnjih godinu dana stagnira(jer neki zive od toga)

Prije tocno 2,5 godine prodao sam Radeonku 4870 za 500Kn sto je bila ok cijena u to vrijeme.

Jos uvijek je cijena +- 50Kn,sto je totalno retardirano.Nema nikakve logike.

Prije 2 godine kupio sam MSI GTX460 Hawk Talon Attack za 900Kn sa garancijom od 9 mjeseci.

Sad jos uvijek ista grafa drzi istu cijenu,normalno bez gare jer je sad vec 2 godine starija. 

Likovi koji traze za gt8500 300Kn,4670 350 kn,za 6770 700Kn(nova je 698Kn)....itd

To samo navodim primjere do kuda su retardirani umovi dosli,kad polovne stvari bez garancije prodaju po cijeni novih.

Jos sto je zalosnije smatraju to normalnim uz izjave"znas kako je ta grafa rasturala prije 4-5 godina".Je da,tocno prije 4-5 godina.

Tu i tamo zna se naci neki normalan covjek pa stavi realnu cijenu,a ovo ostalo da ne pricam.

Toliko o tome "ja zivim od toga"jer je 40% takvih na njusci i zbog toga nam je trziste ovakvo kakvo jest.

Bez uvrede,i da se razumijemo.Niti ja ne lezim na novcima i okrenem 2 puta svaku kunu prije nego je utrosim.

Znam kako je biti bez posla,i krpati kraj sa krajem.

Ovakva situacija ne ide u prilog nama kupcima,jer niti trgovci nemaju potrebu onda spustat cijenu novih komponenti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 14:14 (tadic).
14 godina
neaktivan

U bokte pa ja tek sad sazno. Eto,čovjek ne bude par dana di treba i odjednom,iznenađenje {#}

Dino

0 0 hvala 0
17 godina
tadic kaže...

Razlog tog cirkusa nije samo u ljudima koji žele zaraditi na brzinu.

Najveći problem je što večina ljudi stvari kupuje i najbližem dučanu do sebe. I onda kad im oni pošteno naplte karticu i maržu za sebe, komu se žaliti kad se prodaje...

Recimo, jedan lokalni dučan tu blizu mene, prodaje sad gts450 za 1100kn.

Ja znam da se za 100kn više može kupiti 7850, ali šta ako sutra moj susjed kupi baš tu grafu. I onda shvati da mu je ona preslaba i odluči je prodati.

Koliko da cijeni grafičku staru 1 dan. Realno nemože je prodati ni za pola iznosa, jer je praktički u rangu nekih 7750 grafa...

Najveći je problem neupučenost ljudi koji kupuju, sve ostalo....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Slazem se s tobom to je jos jedan od razloga zasto je situacija ovakva.

Zato mi je krivo sto je ukinuta Bug trznica u obliku u kojem je bila.

Ljudi su mogli dobit savjet,upustvo sto da kupe.

Sverceri nisu mogli prodavat "jaja pod bubrege" jer im se dalo do znanja da takve stvari ovdje ne prolaze.

Zato na malim oglasima sad imamo hrpu precijenjenih komponenti.

Ekipa na forumu zna koliko sto vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 14:32 (tadic).
17 godina
tadic kaže...

Zato mi je krivo sto je ukinuta Bug trznica u obliku u kojem je bila.

Ljudi su mogli dobit savjet,upustvo sto da kupe.

Sverceri nisu mogli prodavat "jaja pod bubrege" jer im se dalo do znanja da takve stvari ovdje ne prolaze.

Zato na malim oglasima sad imamo hrpu precijenjenih komponenti.

Ekipa na forumu zna koliko sto vrijedi.

Slažem se sa apsolutno svim rečenim...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran

Istina je malo vise obavijena inetersom Bug online foruma sto je i logicno nego nekim sitnim razlozima o kojima se raspravlja - ideja vodilja je da Bug online nije mjesto posredovanja tuđih proizvoda nego  mjesto reklamiranja i oglasvanja svojih proizvoda, oglasnik je ukinut iz razloga jer je imao više posjeta i pregleda od svih drugih tema na bugu, sto je za Bug kao forum jako kontraproduktivno, jedino teme o Battlefieldu 3 i samsung Galaxy S2 su imale eventualno vise citanja od oglasnika (najcitanije teme na forumu uz temu o Smjesnim slikama), radi se o tome da je oglasnik bio gotovo pa zasebna kategorija na kojoj se nije posvecivalo nimalo pozornsoti onome sto Bug online nudi od sadrzaja a na kraju i prodaje, upravo je iz tog razloga sada ''novi oglasnik'' na pocetnoj strani Bug online-a.

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 21:30 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Svejedno, ni ovo nije riješenje, ovako je još lošije to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Svejedno, ni ovo nije riješenje, ovako je još lošije to....

OVO SADA JE KATASTROFA !

PR0MATRAC
13 godina
odjavljen

Da li se itko od vas tu sjeće foruma prije oglasa unutar foruma?

Ja se sjećam-bio je puno bolji. Ljudi su pisali o hardveru,radili reviewe, komentirali,postojala je zajednica, a danas-uf,to ti tolko ne vrijedi. Soljut! Plju! Prijava!  TD ovdje ondje...

Ovo NIJE tržnica,već forum. U sklopu BOL-a imate oglase-koristite ih.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
4 4 hvala 1
17 godina
Pranja kaže...

Da li se itko od vas tu sjeće foruma prije oglasa unutar foruma?

Ja se sjećam-bio je puno bolji. Ljudi su pisali o hardveru,radili reviewe, komentirali,postojala je zajednica, a danas-uf,to ti tolko ne vrijedi. Soljut! Plju! Prijava!  TD ovdje ondje...

Ta se promjena nije dogodila zbog uvođenja oglasnika, već zbog nagle popularizacije samog forum-a.

Normalnoj ekipi se neda raspravljati s ljudima kojima je bitno "imam 100fps lock, i više mi netreba"...

Prve dvije godine foruma su bile zlatno doba, sad je stanje raspada....

14 godina
neaktivan

moj komentar na mali oglasnik:

ja sam osobno volio stari način gdje se punoooo toga više oglašavalo i zanimalo me je kako se cijene kreću i volim svaki oblik hardwarea tako da sam pratio i konzole, fotoaparate, mobove itd itd... a sad u prosjeku dođe po 2-3 oglasa dnevno, a oglas stoji kao da je u izlogu - volio sam pročitati i komentare (dobre naravno).

eto

1 0 hvala 0
15 godina
aajduke36 kaže...

ja sam osobno volio stari način gdje se punoooo toga više oglašavalo i zanimalo me je kako se cijene kreću i volim svaki oblik hardwarea tako da sam pratio i konzole, fotoaparate, mobove itd itd... a sad u prosjeku dođe po 2-3 oglasa dnevno, a oglas stoji kao da je u izlogu - volio sam pročitati i komentare (dobre naravno).

eto

Ti komentari su nešto najgore bili.

Skupi se hrpa balavaca i spusti ti cijenu za 100-200kn od neke realne po kojoj si moga probati. A da ne spominjem bumpanje oglasa.

Swedish latin super funk.
17 godina
moderator
sirka666 kaže...
aajduke36 kaže...

eto

Ti komentari su nešto najgore bili.

Skupi se hrpa balavaca i spusti ti cijenu za 100-200kn od neke realne po kojoj si moga probati. A da ne spominjem bumpanje oglasa.

ajde drago mi je da barem netko ne pati od amnezije ovdje! Bravo Sirka!
...
17 godina
neaktivan
spaljeni kaže...

E sad jel moje osobno misljenje za zuti karton i dali je to vrijedjanje neznam....

Je.

2 0 hvala 0
15 godina

Ne vidim razlog ovoj raspravi, mali oglasnik je odlican, puno sigurniji i na puno visoj razini nego je bio oglasnik ukljucen u forum, naravno treba dodat jos par stvari kao mogucnost pregledavanja oglasa u obliku teme na forumu tako da nam izgleda kao prije sve jer smo na to navikli i bilo je dobro, ovako podsijeca na njuskalo. Osim toga svida mi se oglasnik.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 22:56 (athlon64).
Moj PC  
0 3 hvala 1
17 godina

Da je meni samo znati na koji način vi obavljate ovu provjeru oglasa{#}

Dakle kad vam kroz provjeru prođe ovakav oglas:

I onda molim te reci što je ova nadogradnja dobrog napravila {#}

Što mislite da netko postavi oglas "prodajem brzi auto, ima mali kvar neće ponekad upaliti, ali to majstor riješi za 10 minuta".

Mislite da bi taj oglas prošao igdje?

Nemojte mi molim vas govoriti "imaš kontakt, imaš mobitel, ako te zanima ptitat ćeš...i slične gluposti" jer ovo je očigledni promašaj.

Ili ga doradite kako treba, ili ga izbacite skroz {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Pa zašto nebi prošao ovakav oglas?

Čovjek nema namjeru nikoga prevariti, naveo je da postoji kvar na PC-u.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice