Sve hrvatske internetske mreže

poruka: 12
|
čitano: 11.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Može li mi nabrojat sve hrvatske internetske mreže. Zanimaju me brzine i cijene, pa me zanima koja je najisplativija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Valja li što ovaj B.net? Može li se kod njih koristiti samo internet bez telefona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš uzet samo internet :D A kvaliteta je odlična, barem meni je, imam B-net več 4-5 godina (tad su se još zvali DCM)

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Amis Telekom

Web:http://www.amis.hr/

Brzina:Optika u Travnom 100/100 mbps,Bakrena žica max. 24 mbps min. 1mbps

Opis:Super,ja zadovoljan koristim Amis 2u1.Internet je brz,ima WLAN.Do sada od kad imam optiku nisam imao problema!

Cijena:2u1 = 168 kn(ovisi o paketu) mjesečno,3u1= (ovisi o paketu,više o tome na njihovim stranicama)

Ocjena: 5/5

{#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

3 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Zavisi od kud si, ako nisi iz Zagreba, Rijeke, Splita(možda Osijek i Zadar) možeš uzet samo T-Com ništa drugo.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

iz Vž-a sam, kod mene je već postavljen optički kabel samo ga ne žele stavit na korištenje, a pročitao sam negdje da do 2015. godine ga moraju 100% počet koristi. Nadam se da čemo bit živi do tad. {#}

Evo slika iz speed testa mog očajnog interneta.

http://www.speedtest.net/result/1434829419.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 7:29 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sve hrvatske internetske mreže
gjurki kaže...

Zavisi od kud si, ako nisi iz Zagreba, Rijeke, Splita(možda Osijek i Zadar) možeš uzet samo T-Com ništa drugo.

Totalno netočno, istina, nije izbor kao u navedenim gradovima ali i manji gradovi su pokriveni. Konkretno, Đakovo je kompletno pokriveno od strane Optime, uz T-Com, a nije grad ni približne veličine navedenih.

@Autor

T-Com

Iskon

Optima

B-Net

su mislim najveći, tako da izguglaj svaki od njih i na njihovim stranicama provjeri dostupnost. Pošto si iz Varaždina, moguće da imaš još raspoloživih providera, ali ne znam sigurno pa neću pričati na pamet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 8:20 (Arto).
15 godina
protjeran
Arto kaže...
gjurki kaže...

Totalno netočno, istina, nije izbor kao u navedenim gradovima ali i manji gradovi su pokriveni. Konkretno, Đakovo je kompletno pokriveno od strane Optime, uz T-Com, a nije grad ni približne veličine navedenih.

@Autor

T-Com

Iskon

Optima

B-Net

su mislim najveći, tako da izguglaj svaki od njih i na njihovim stranicama provjeri dostupnost. Pošto si iz Varaždina, moguće da imaš još raspoloživih providera, ali ne znam sigurno pa neću pričati na pamet.

Ne vidim šta je tu totalno netočno? svaki operater ima uz te gradove još 1-2 "manja"(ako je po tebi đakovo mal grad), jer ja u Crikvenici nemogu ništa izabrat osim t-coma.

15 godina

Đakovo je daleko manji grad od navedenih (20k stanovnika naspram Osječkih 90ak, da ne pričamo sada o Zg i St), a opet ima dvije opcije za koje sam siguran, a ne znam sto posto za H1 telekom i Iskon postoji li mogućnost, a ne da mi se sada googlati. Nisam mislio da je netočno da nije svako mjesto (pa ni svaki grad) pokriven alternativnim operaterima jer je situacija još uvijek dosta žalosna (kao što kažeš - Crikvenica nema alternativu), nego je netočno da su alternativni operateri dostupni samo u gradovima navedenim u postu kojeg sam citirao.

15 godina
protjeran
Arto kaže...

Đakovo je daleko manji grad od navedenih (20k stanovnika naspram Osječkih 90ak, da ne pričamo sada o Zg i St), a opet ima dvije opcije za koje sam siguran, a ne znam sto posto za H1 telekom i Iskon postoji li mogućnost, a ne da mi se sada googlati. Nisam mislio da je netočno da nije svako mjesto (pa ni svaki grad) pokriven alternativnim operaterima jer je situacija još uvijek dosta žalosna (kao što kažeš - Crikvenica nema alternativu), nego je netočno da su alternativni operateri dostupni samo u gradovima navedenim u postu kojeg sam citirao.

Ma, to sam reko sveukupno, naravno da svaki operater ima osim ta 4 grada još 1 il 2.

14 godina
protjeran

da, ovi drugi mimo T-koma su bahati jer ne žele u manje gradove, već se oće nabrzinu "obogatit" u gradovima tipa ZG; RI; ST; OS...

a pojima nemaju koliko bi dobili sa ulaskom u ipak manje gradove gdje korisnici više ne žele T-kom (KA; SK; KC;ŠI; VK;VŽ...) i jedva čekaju bilo koga drugog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam optiku ispred zgrade ali se ne koristi (vrbani 3), sad imam 4/256 15gb, max tv 60 programa i basic telefon tcom, 400kn, sad cu uzet 24/1024 flat, tv 70 + hbo i flat telefon za 370kn kod Amisa.
Neaktivan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice