Prije svega, molio bih sve one koji žele da imaju ikakve veze sa natjecanjem, od sudaca, pa do takmičara, da pročitaju svaku sitnicu od ovoga što sam napisao, da ne bi dolazilo do zabuna.
P.S moderatori, molio bih da se tema zaključa sutra u 12:00, to je rok za pitanja oko natjecanja u ovoj temi, spam brišite. Hvala.
Vidim, na g.ba je naš r3l0aded već digao temu, pa zašto ne bismo i mi to organizirali među nama, tu na informatičkom forumu, gdje je tome i mjesto?
Za natjecanje trebam i suce koji smatraju da znaju čak i više nego dovoljno o sklapanju konfiguracija, i šta je isplativije, a što ne... Neka mi se na PM jave oni koji se smatraju takvima.
Kao što stoji u naslovu, možete zaključiti da se radi o sastavljanju što bolje i isplativije konfiguracije. Naime, natjecanje se sastoji od 3 dijela, to su:
- Sastavljanje konfiguracije do 5000 kn
- Sastavljanje konfiguracije do 6000 kn
- Sastavljanje konfiguracije do 7000 kn
Na kraju natjecanja rasporedit ćemo top 5 listu konfiguracija za svaku, znači podijelit ćemo to na 3 dijela, top 5 lista za konfiguraciju od 5000 kn, top 5 lista za konfiguraciju od 6000 kn itd i isto to za konfiguraciju od 7000 kn.
Oni koji se odluče da učestvuju u ovom contestu morat će se pridržavati nekih pravila:
- Konfiguraciju sastavljate isključivo preko ADM-a
- Mogućnost odstupanja od navedenih cijena je 300 kn (Ako se takmičite za konfiguraciju do 5000 kn, vaša konfiguracija ne smije imati cijenu manju od 4700 kn, odnosno višu od 5300 kn. Isto važi i za konfiguraciju od 6000 kn +/- 300 kn, pa možemo zaključiti da isto vrijedi i za konfiguraciju od 7000 kn)
- Jedan učesnik može učestvovati u natjecanju za samo jednu od navedene 3 konfiguracije.
- Da bi se izbjegao spam, i nepotrebni postovi, konfiguracije šaljete na e-mail adresu: bolnatjecanje@hotmail.com, i isključivo tu šaljete konfiguracije sa naslovom/subjectom npr. ako ste sklapali konfiguraciju od 5000 kn subject će biti "nicknaforumu - Konfiguracija od 5000 kn". Nakon slanja konfiguracije na e-mail adresu potrebna je i potvrda preko PM-a tu na forumu u slučaju da mail ne stigne na adresu.
Konfiguraciju šaljete u slijedećem obliku:
MATIČNA PLOČA:
PROCESOR:
RAM:
GRAFIČKA:
HDD:
KUĆIŠTE:
NAPAJANJE:
DVD-RW:
Dakle, ova tema ne služi za postavljanje vaših konfiguracija zbog opravdane sumnje da će biti "prepisivanja".
Što se biranja najboljih konfiguracija tiče, ono će teći ovako:
- Nakon završetka natjecanja izložit će se sve konfiguracije u ovoj temi, odabrani suci (koji bi mi se trebali javiti na PM ukoliko to žele) će ocijeniti konfiguracije.
- 5 konfiguracija iz svakog natjecanja (ukupno 15) će ući u finale, nakon čega će stručne osobe/suci koji se razumiju oko konfiguracija birati pobjednike, gledajući prvenstveno kompatibilnost komponenti konfiguracije
- U svakom natjecanju će biti po jedan pobjednik, kao i po jedno drugo mjesto (trećeg mjesta nema)
Što se nagrada tiče, ukoliko ovo natjecanje bude imalo dobrog ugleda, budu li se suci prijavili za pomoć, i moderatori/administratori pratili sve obavijesti (posebno stavljanje teme kao sticky da bude uočljiva) vjerovatno čemo naći i nagrade, koje će najvjerovatnije biti: pozivnice za privatne trackere.
Izmjena u sistemu takmičenja i nagrada NEĆE BITI.
Contest traje do 11.08, u ponoć.
Na ovoj temi PRIVREMENO, tj do sutra u 12:00 možete napisati SAMOšto vas zanima oko natjecanja, molio bih bez ikakvog spama, samo pitanja.
Pored svake komponente konfiguracije dužni ste napisati njenu cijenu, kao i priložiti link od te komponente kako bismo provjerili cijene, jer ne želimo nikakve malverzacije.
Napomena: U subotu, 07.08 neću biti tu, tako da su za postavljanje top liste i pobjednika te uručivanja nagrada biti zaslužni najvjerovatnije suci ili par dobrovoljaca. Svi dobrovoljci za suce/koorganizatore da se jave na PM. Dvojici koorganizatora dat ću pw od e-maila da mogu provjeravati konfiguracije dok ja nisam tu.
Hvala svima na razumijevanju.
-BannedOnThisForum