Trazim maticnu sa socketom 478 i pripadajuci procesor.
Razmjena za razno, dogovor na PP.
Razmjena za razno, dogovor na PP.
Tražim kučište, a da se vrti na 8 Ghz, šalim se :)
Tražim obično kučište i da pristojno izgleda, ak ima netko viška za poklon, molio bih na PM ponudu i sliku ako nije bed :D Treba mi za neku priručnu kantu što ću složiti...
Hvala unaprijed!
Mislim da imam nekog Celerona 2,4 i Pentiuma 1,8. Moram bacit oko pa ti javim tokom dana.
Matične nemam a i ja je tražim:)
Tražim kučište, a da se vrti na 8 Ghz, šalim se :)
Tražim obično kučište i da pristojno izgleda, ak ima netko viška za poklon, molio bih na PM ponudu i sliku ako nije bed :D Treba mi za neku priručnu kantu što ću složiti...
Hvala unaprijed!
možda pomogne =)
Dobar dan, pošto nisam uspio nabavit matičnu ploču socket 478. Pa onda sam s dobrog srca odlučio darovat ako nekome zatreba memoriju ddr 256mb (2 kom). A imam i napojne 400w, te i imam i Pc kučište kojeg netrebaju. Ako želite samo jedini uvjet da samo preuzmete za poštarinu na vaš trošak..
@F1-IVO ako ti nešt trebaš slobodno javi.
EDIT: Otišlo Napojne od 400W i CD pržilicu te 2 keksa ddr 256mb. RJEŠENO!!! √
EDIT2: Otišlo memorija 2 kom 256mb ddr400. RJEŠENO!!! √
EDIT3: Sve rješeno!!!
Jel ima itko DDR3 RAM-e, po mogućnosti Transcend, dajem Warhammer Mark of Chaos, ako hoćete DVD, ili imam i CD key, pa ga vjerojatno možete aktivirat preko Steama (za to nisam siguran)...
Mijenjam Big Tower kučište za bilo kaj, ponudite nekaj. Unutra je i neko jeftino starije napajanje, fale prednji poklopci originalni.
http://img844.imageshack.us/img844/8026/p1020544d.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/5687/p1020545z.jpg
Ono što bi bilo odlično i trenutno meni najpotrebnije su plave neonke
Ponude na PM
Dobar dan, pošto nisam uspio nabavit matičnu ploču socket 478. Pa onda sam s dobrog srca odlučio darovat ako nekome zatreba memoriju ddr 256mb (2 kom). Imam i Cpu intel celeron i Pentium pa moram provjerit koliki jaki. A imam i napojne 300w i 400w, te CD pržilicu i par fdd-a, a i imam i Pc kučište kojeg netrebaju. Ako želite samo jedini uvjet da samo preuzmete za poštarinu na vaš trošak..
@F1-IVO ako ti nešt trebaš slobodno javi.
Kakav pentium imas ???
Jel ima ko ovakvu maticnu ?http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=4coredual-vsta
Kakav pentium imas ???
Pentium četvorke! Intel Pentium P4 1,8ghz (1,8a ghz,512/400) i Intel Celeron P4 1,7ghz (1,7ghz 128/400).
Kakav pentium imas ???
Pentium četvorke! Intel Pentium P4 1,8ghz (1,8a ghz,512/400) i Intel Celeron P4 1,7ghz (1,7ghz 128/400).
Meni treba P4 3 do 3.4 Ghz
Kakav pentium imas ???
Meni treba P4 3 do 3.4 Ghz
Pogledat cu, moguce da imam Pentium IV 3.0GHz HT (socket 478)
imam thompson adsl wlan router bez napajanja, 2x1gb ddr2 800 mhz rame, i semi-gamerski miš sa 1600 dpi-a pa ako netko treba
prekriženo: 5 ljudi mi se javilo za ovo, pa više nije u ponudi
Thomsonov ruter i edimaxov ruter + kablovi za njega , mjenjam za bilo kaj,preporučljivo je za hdd, može i nadoplata,NA PP
Poslano danas.
Poštarina na tvoj račun, HP expressom (moja stara je slala).
Mjenjam IDE hard disk od 80 GB za SATA disk od 40,60,80,120 ili 160 GB, uz moju nadoplatu ako je disk od 160 GB !
Ponude na PM jer ne pratim temu često !
Poslano danas.
Poštarina na tvoj račun, HP expressom (moja stara je slala).
Cao IVO i svi ostali sa bola.Bio sam na operaciji i evo sad se je sve dobro zavrsilo i u ponedjeljak saljem mis i neke 2 komponente useru bradonja_85.Oprostite al nisam mogao jer sam bio u bolnici.Molio bi te sao adresu na PM.Istotako imam Intel Celerona 2.4 i Pentiuma 3.0 s478 i mis Logitechov mx neki.Nije 518,ima usb utor i malo stariji je.Mislim da vrti na 800dpia.
Ajmo probati da i ja nešto tražim. jel ima netko kakvu vodenu pumpu?
Nudim razno u zamjenu ili po dogovoru.
umrijet ću prije nego sklopim ovo vodeno
I dalje tražim!!!
Ako netko ima P4 3.0GHz 800 MHz FSB, Northwood neka se javi na PM da se dogovorimo oko nekog trejda.
Mjenjam Maturalni rad Trokanalni light show (neispravan-u smislu nisam ga dovrsio s spajanjem,prodajem zato jer mozda nekome trebaju dijelovi..) i D-Link router DSL-584T (cijeli bundle) za Nokia slusalice,tj.bilo koje slusalice s 3.5mm jackom moju nokiu n85...Ili ako moze netko pokloniti,svejedno :).
Slike mozete vidjeti ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-raznih-stvari-prodaja/100327.aspx?page=1
Ovako ttreba mi DVI>VGA adapter ako ima ko za poklonit ako ne za neku razmjenicu ponude na pm ako netko ima hitno pls...
:D
Tražim neispravne hard diskove, bilo kakve, sata/ide nebitno, a možemo se dogovoriti i za nešto drugo.
Mogu ponudit:
USB 2.0 PCI kartica (4 priključka)
neka CMI PCI zvučna
D-Link DSL-584T ADSL ruter
I neki prastari dijelovi:
4x 128MB SDRAM (PC133)
ASUS P3B-F matična
GeForce4 (mislim da je, nisam siguran)
Compaq P75 17" CRT monitor
trazim osobu koja ima paypal
da mi uzme vent
ako je moguce da je osoba iz zagreba.
neka mi se javi na pm
da mi uzme vent
neka mi se javi na pm
A da ti se šalje na adresu sa ebaya?
da mi uzme vent
neka mi se javi na pm
A da ti se šalje na adresu sa ebaya?
Problem je što je link sa newegg-a, jel ima netko iskustva sa njima?
nisam od njih nikad naručivao...
http://www.ebay.com/itm/NEW-Cooler-Master-R4-LUS-07AR-GP-200mm-Red-LED-Case-Fan-/200620104472?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb5e3db18
ebay
Edit
ebay otpada
ajde ako neko ima iskustva sa newegg-a neka se javi
http://www.ebay.com/itm/COOLERMASTER-MEGAFLOW-200mm-FAN-W-RED-LEDS-/250815793698?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a65c94a22#ht_2700wt_1163
najjeftinije, ostali ne dostavljaju u lijepu našu
Mijenjam komponente:
AMD Sempron 3200+ 1,8GHz s939
Asus A8R-MX/Dp 939
DDR ram 1GB
Gigabyte HD2600PRO 512MB pasivna PCIE
Zamjena za neki bolji AM3 cooler.
Preferiram Rijeku i okolicu izvan šaljem sve osim matične.