Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 752.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
16 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea

sto bi dao da sam ja te srece...

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

IDE Disk od 80 GB sa kablom mjenjam za bilo šta, možda SATA disk od 80 GB + par kn :D ili SATA pržilicu, ponudite ako ste zainteresirani bilo šta ;)

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima tko cd rom bilo kakav samo da može očitat cd, tj da radi

može poklon, a može i na prodaju, ako nije preskup

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina

Tražim HDD bilo kojeg kapaciteta za laptop.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Dali znaš za HDD za lapto i za koji sučelje idu? Postoje dvije sučelja PATA i SATA. Pata ima širok a sata uži.

14 godina
neaktivan
Nello kaže...
Najbrži kaže...

Dali znaš za HDD za lapto i za koji sučelje idu? Postoje dvije sučelja PATA i SATA. Pata ima širok a sata uži.

Je da, i skupi su, i meni treba ata, i  imam nešto za razmjenu!!

mbo 754 ,proc, rami i grafa!!

Nino
16 godina
Najbrži kaže...

dao bi ti 60gb sa ps3a, al sam  prodo sve ps3 :/

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 20:09 (MilkMan).
14 godina
Ovako, mijenjam potpuno novu tipkovnicu MS Industrial i rabljeni(izlizani) Genius miš za neki kvalitetniji miš, poželjno da je bežični, dajem i 160 GB Maxtor HDD SATA, ako ponudite nešto kvalitetno.

Dati ću vam i polusipravnu PATA DVDRW pržilicu, sve za neki kvalitetniji miš.
Može i ovo sve šta sam nabrojao za neku SATA pržilicu.

Znači, miš ili SATA pržilicu za ovo gore šta sam nabrojao ili prodajem sve te komponente.
Gaming is Life!
14 godina

Trebam neko kučište u koje ide mATX matična..Bilo bi poželjno da ima mjesto za 120mm vent..Dajem razno,javite se u PP..Primam i na poklon.

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
smirnoff kaže...

1 - video rekorder Philips (ispravan, scart, AV ulaz, daljinski) {#}

mijenjam za neki switch (poželjno 8 port, no ajd snašao bi se i sa 5 port - bitno da je ispravan i sa svim priborom)

2 - više kutija "cake box" (10,25,50CDa sveskupa moža 20 kutija)  mijenjam za neku SD card (1 GB, 2 GB 4 GB) tak toliko da ih ne bacim u smeće

i dalje...

15 godina

mijenjam nvidia gt220 512 mb (full bundle)za nesto miš neki ili tipkovnicu kojoj svjetle tipke   :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

trazim plocicu ddr2 rama od 1 gb,ako netko ima i od 2 gb,necu odbiti :)

u zamjenu mogu dat amd athlon64 3000+ od 1.8ghz sa stock coolerom,ali bez kutije.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 11:24 (lollik91).
14 godina
neaktivan

trazim ispravan playstation 1 s kablovima i 1, 2 joysticka ako nekome netreba hocu crash bandicoota igrati ;D moze neka nadoknada, znaci uvijek mi pase na poklon al mogu i platit za njega ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mislavgray kaže...

trazim ispravan playstation 1 s kablovima i 1, 2 joysticka ako nekome netreba hocu crash bandicoota igrati ;D moze neka nadoknada, znaci uvijek mi pase na poklon al mogu i platit za njega ;)

crash možeš igrati i preko emulatora kao i ja (za tutorijal javi se na PM)...ne budi pohlepan, nego pošteno plati PSX, više nisu skupi (cca 150kn)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 17:29 (smirnoff).
15 godina

imam ja plejku, joysticke koristim za komp,al mislim da se nesto strgalo ( onaj famozni chip za kopije) rade samo orginali

15 godina

Pozdrav. Ima li netko ploču soc.478 za poklonit ili mijenjati? 

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajem MP3 od 128MB ili mjenjam za pivu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tražim mbo za socket 478 za jedno računalo koje ide za poklon.

Poželjno je da ima agp utor, da podržava ddr memoriju a može i sa onboard gpu.

Ako netko ima dogovorit čemo se:)

Još tražim pa ako netko ima...

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
17 godina
F1-IVO kaže...

Tražim mbo za socket 478 za jedno računalo koje ide za poklon.

Poželjno je da ima agp utor, da podržava ddr memoriju a može i sa onboard gpu.

Ako netko ima dogovorit čemo se:)

0verlord kaže...

Pozdrav. Ima li netko ploču soc.478 za poklonit ili mijenjati? 

Imam MBO koji stoji u sobi, ali nisam siguran u ispravnost. Model je ASUS P4S 133

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina

dali i netko moze posudit neku pci grafu na par dana dok ja ne nabavim svoju, bilo kakvu samo neka je ispravna

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam:

PS2 to USB adapter

AM3 Coolere

S478 Quiet zalman cooler

15 metara lan kabla

Možda se još nešto nađe..

Dajem to sve za Bilokakvo kućište u koje stane mATX matična i da ima rupe za 120mm vent no nije nužno...Ili za neki monitor(crt da ima ravni ekran)

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dodoostyl1337 kaže...

Trazim na poklon TDA2005 IC (Intengrirani krug).Mozda 15% od vas zna sta je to al mozda se neko nadje.

http://www.kpcomponents.ca/images/TDA2005.jpg

Ne znam jel ko ovo već napisao, u cipoteci možeš kupit za 1 euro....{#}

14 godina
Mijenjam CRT monitor Typhoon 19-inčni ili televizor Quadro CRT 55 cm i DVD player Quadro 933-Divx za kvalitetniju tipkovnicu i miša.

Sve nabrojano je ispravno i radi kao novo.

Pa ako imate kakvu ponudu, pošaljite mi privatnu poruku.
Gaming is Life!
14 godina
odjavljen

ima li itko pokloniti tv karticu, nebitno kakva je, glavno da ima daljinski  i da radi s digitalnim prijemnikom.

hvala puno i lijep pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tražim neispravne hard diskove, bilo kakve, sata/ide nebitno.

Mogu ponudit:

2 napajanja (vjerojatno ispravna al moram provjerit)

mrežna kartica na PCI

USB 2.0 PCI kartica (4 priključka)

neka CMI PCI zvučna

I neki prastari dijelovi:

4x 128MB SDRAM (PC133)

ASUS P3B-F matična

GeForce4 (mislim da je, nisam siguran)

1 0 hvala 0
14 godina

Poklanja itko 80mm fan. Za zamjenu me pm pa cu vidit sta imam.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mjenjam CRT 19" IBM monitor,nikad ali nikad nije krepo starost nepoznata,sve 5 radi monitor bez greške za neki miš,čak mogu ponuditi moj genius G500 gaming+taj crt za onog sharkonovog fireglider miša.

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider+Black%2C+laserski%2C+3600dpi%2C+crni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.229

nebitno dali je black ili onaj s vatrom,ljepši mi je black.Garancija nebitna.

edit

taj moj genius,kupljen je u eurotrade prošle godine imam negdje njegovu garanciju.140kn sam ga platio.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 5:46 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo imam i ja nešto za zamjenu:

AM2 Matična ECS GeForce6100SM-M + procesor Athlon 3000+

Socket A ploča Soltek SL-75KAV + procesor Athlon 1200 + 512 MB Ram (2x128 + 1x256)

Socket A ploča PC Chips810LR (o/b VGA + audio,AGP + 2xPCI) + procesor Athlon 1000 + 256 MB Ram (2x128)

Zamjena za razno (hardver ili audio).Napomena:na svim pločama su stavljeni novi kondenzatori.

Nisam iz ZG,ali voljan sam zamjene odraditi poštom.

I, neovisno o ovom gore,poklanjam 5 SDRAM modula po 64 i 32 MB.

Ponude na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smirnoff kaže...
mislavgray kaže...

trazim ispravan playstation 1 s kablovima i 1, 2 joysticka ako nekome netreba hocu crash bandicoota igrati ;D
moze neka nadoknada, znaci uvijek mi pase na poklon al mogu i platit za njega ;)

crash možeš igrati i preko emulatora kao i ja (za tutorijal javi se na PM)...ne budi pohlepan, nego pošteno plati PSX, više nisu skupi (cca 150kn)

Ovo o PS-u..... što smo, na pjaci?   "Želim igrat PS , ajd nek mi ga netko "pokloni"...može neka nadoknada....ali radje bi na poklon...." ?? dečko.... budi fer, ponudi nešto...a ako nemaš za razmjenu i otvoreno želiškupiti jer imaš love onda idi u trgovinu ili na oglase.   ovo nije tema za kupovanje i nuđenje za lovu.

razumijem ljude kojima treba komad hardwarea za neku svrhu i jednostavno ne mogu ići kupiti pa bih htjeli da im netko pokloni, i to je ok , i to se ovdje i radi....
....ali ovo "nek mi netko pokloni, igra mi se..." mislim da je.....nije uredu.

...tema jest za razmjenu i poklanjanje....ali brate ajde nemojte se koristiti situacijom i pisati "Tražim na poklon....." postove..... jer ste vidjeli da se ovdje poklanja pa eto da i vi nešto dobijete..........u kojima se ne kaže ima li se što za razmjenu....Kojih ima ne znam već koliko.   I to u svrhe kao što je ova. igra mi se ps pa ono...pokonite mi....

Ima dosta ljudi kojima stvari trebaju za neku konkretnu svrhu i koji stvarno nemaju za kupiti ni razmijeniti, pa se takvima pokloni i to je doro i pohvalno.........a ima i onih koji ne žele razmjenu nego eto vidjeli su da se ovdje poklanja pa se sad koriste situacijom...... nadam se da oni koji poklanjaju znaju razlučiti.....
Isto kao kad sjedim na kavi i dolaze mi ljudi prositi, neki fakat nemaju i treba im dat tih 5 kn....a nekima se ne da radit pa eto znaju da mogu uprositi pa ono... halo.....nemojmo....

Dakle....
Ja sam taj i taj....treba mi to i to....za razmijeniti imam to i to.......ili.....nemam ništa za razmjenu nažalost, ne mogu to kupiti u trgovini, ako ima netko molim vas da mi pokloni ili da se dogovorimo nekako, treba mi za to i to....

samo budimo pristojni i iskreni.   tako pomažemo jedni drugima.   <3

inace, super ste, vidim ide ovo, bravo :)) pusa od mene :))

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 13:41 (EnlightenedPhoenix).
15 godina

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/pc-komponente/misevi/logitech-opticki-mis-v320_-_CX0003B7BE   mjenjam za nešto pa nudite,miš je novi korušten par dana,dolazi sa novim duracel baterijama punjivim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice