Tražim:140mm fan filter,Xilence black ad red 120mm fan,3pin y konektor
Nudim:4 hladnjaka za rame(zlaten boje),aktivni hladnjak za HDD,micro sd usb reader,PS2 to USB converter
Mogu i ponuditi novčiće
Tražim:140mm fan filter,Xilence black ad red 120mm fan,3pin y konektor
Nudim:4 hladnjaka za rame(zlaten boje),aktivni hladnjak za HDD,micro sd usb reader,PS2 to USB converter
Mogu i ponuditi novčiće
Pošto mi dolazi NZXT M59
U nabavci sam ventilatora(120mm,140mm) s plavim ledicama,plavih neonki.crni ili svjetlo plavi Sata kablovi...
Dajem
AM3 Coolere
S478 Quiet zalman cooler
15m lan kabla
80mm ventilatore.
2 potrgane matične ploče
jedna s478,a druga am2+
PlayStation to USB adapter
Hvala
Moguće -
ima li tko 120mm ventove?
javite se na pm pa se dogovorimo;)
trazim plocicu ddr2 rama od 1 gb,ako netko ima i od 2 gb,necu odbiti :)
u zamjenu mogu dat amd athlon64 3000+ od 1.8ghz sa stock coolerom,ali bez kutije.
jos je uvijek aktualno.
takoder mogu dat i 2 plocice od 512mb-a ddr rama,a sve to(ddr memorija i proc) za jednu plocicu od 2 gige rama.
napomena: trazim ram s minimalnom frekvencijom od 667 mhz,najoptimalnije 800 mhz.
Nudim: Ati x550 pci-e grafu na kojoj je cooler razvaljen,otpao je,samo ventlic otpada od navojnica i cega vec ne
Trazim: nesto sitno kao pasta,vent 120mm ili slicno,al nemora biti ni nista ako ide neko slaze komp za nekoga ko nemoze bolje
Trazim potenciometar :)
Mogu ponudit i pare :D
Ima tko 2-3 ventilatora 80mm za kućište ?
Mogu ponuditi jedino što imam:
Dlink-DU520 PCI kartic 4 xUSB 2.0 + 1x USB 2.0 unutarnji
EDIT:
Za bolji AM3 cooler mogu dati:
Fujitsu Siemens 2.5'' S-ATA 250GB HDD - ima bad sectora te oštećenje 2.5% (piše u HD Tuneu).
Pokušao sam instalirati windowse na njega te sam uspio xp instalirati nakon 3-4 pokušaja (dijelom zbog toga što mi je i CD uređaj neispravan).
Ima tko 2-3 ventilatora 800mm za kućište ?
Mogu ponuditi jedino što imam:
Dlink-DU520 PCI kartic 4 xUSB 2.0 + 1x USB 2.0 unutarnji
Imam to ja kućni vent te veličine
hahahah nisam ni skužio .
sorry - jeftina bežična tipkovnica pa ponavlja ,mislio sam na 80mm ventilatore.
Tražim još i DVB-T prijemnik i optički pogon sa sata priključkom..Par postova prije su navedene stavri za razmjenu..Možda još nešto nađem..Javite se u PP
Mijenjam Logitech MX518 za razera ili logitecha.
Uvijet je da je veci jer mi ovaj nepase i boli me mali prst nakon koristenja.
Tražim 15m+ telefonskog kabla i bilokakvi router koji radi na Optimi. Dajem razno!
ima li netko najmanje 5dbi wifi antenu koja paše na airlive wl1600usb, javite se na pm ako ste zainteresirani.
ima tko 3G router viška?
dogovorit ćemo se za zamjenu ili što već :)
trazim plocicu ddr2 rama od 1 gb,ako netko ima i od 2 gb,necu odbiti :)
u zamjenu mogu dat amd athlon64 3000+ od 1.8ghz sa stock coolerom,ali bez kutije.
jos je uvijek aktualno.
takoder mogu dat i 2 plocice od 512mb-a ddr rama,a sve to(ddr memorija i proc) za jednu plocicu od 2 gige rama.
napomena: trazim ram s minimalnom frekvencijom od 667 mhz,najoptimalnije 800 mhz.
Dali je procesor socket am2? Ako je, možemo se dog.
Dali je procesor socket am2? Ako je, možemo se dog.
je,am2 socket single core.
Trazim:
S939 procesor za maticnu plocu: Asus A8N-SLI Deluxe.
ili
Maticnu plocu na koju ide AM2 processor.
I treba mi ona plastika oko procesora za koju se pricvrsti hladnjak, za Socket 939. MORA pasati na gore navedenu plocu.
Naime frendu mi je riknuo stari komp (MBO osla), a on stvarno nema para da si kupi novi komp radi jako loše financijske situacije.
Sad ja njemu pokusavam sloziti nesto s onom maticnom...
Mjenjam: Sapphire hd 4670 512mb-gddr3
Tražim: neki malo bolji hladnjak za proc (AM3) jer mi se draga žali da joj je bučan komp pa da ga malo utišamo
i imam još: -neka zvučna kartica (nemam pojma koje marke,ne piše)
-grafička kartica agp Gforce fx5200 128mb 64bits
-procesor intel celeron 2,66 GHZ
-matična ploča Asus M4A785D-M PRO (radi ali ima neki problem sa slotovima od radne memorije,barem ja tako mislim,ne kužim se baš previše)
za ovo ostalo tražim bilo šta tj,nešto šta mi nebi stajalo ispod kreveta kao i to šta sam nabrojao.
Trazim neku led traku ili ledice za modifikaciju (osvjetljenje) kucista.Mogu ponudit neke stvarcice.
Tražim 120 mm ventove, nema veze, LED, obični, samo da imaju neki pristojan CFM, da mi naprave propuh u kućištu bar nekakav...
Nudim: Slušalice original od Iphone 2, dock+usb kabel isto za Iphone 2, DTK kućište staro bijelo mid tower visoki, eventualno da mi prodate po razumnoj cijeni....
Trejd:
Imam kod kuce nekoristenu kameru Toshiba Cameleo P10, ali prilikom selidbe je pogubljeno od nje apsolutno sve.
Ostala mi je samo kamera (nekoristena), njena original Toshiba torbica, memorijska kartica (mislim da je 2 GB u pitanju, ali trebao bih provjeriti) te USB kabal.
Papirologiju nemam, kao ni punjac. Kamera je napominjen nekoristena i nikada nosena van stana.
Boja: crna
Mjenjao bih je za neki s-ata HDD od minimalno 500 GB ili prijenosni HDD 2,5 Verbatim i sl. od 320 GB (djelio ga je t-com koliko se sjecam)
Uz to moguca je i ova kombinacija: moja MBO MSI K9A2 Platinum 790FX, am2+ te ova Toshiba kamera za neku 890FX/890GX/970 ili neku slicnu am3+ MBO.
MSI dolazi sa full opremom: ambalaza, driveri, sva papirologija
Ploca radi 101% ispravno te je i sada kod mene u kompu, a i moze se isprobavati kod mene koliko god hocete.....i radi se o meni najdrazoj ploci sa 790FX chipsetom te ima more opcija za OC.
Moguca je jos kombinacija da vam dam kameru, procesor AMD Phenom II 550 BE (po batchu se moze otkljucat uredno u x4, ali nemam odgovarajucu plocu) za neki x4 AMD Phenom (x4 955, 965 i sl.).
CPU se moze odlicno OC (jako dobar primjerak procesora) te dolazi u original kutiji i sa svojim original (nekoristenim) hladnjakom.
Nije mi vazno dali vas procesor ima garanciju ili nema, vazno je samo da radi kako treba i da je x4 Phenom.
Napominjem svima onima koji su mi nudili sve i svasta da mi ne treba nista osim navedenih HDD-a ili navedene kombinacije sa procesorom ili maticnom plocom.
Sve info moze na PM.
P.S.
Sama kamera je procenjena na 250 kn (fiksno).
Kako ne prati ovu temu, molim vas da sva pitanja uputite na PM.
I treba mi ona plastika oko procesora za koju se pricvrsti hladnjak, za Socket 939. MORA pasati na gore navedenu plocu.Imam ti ja Semprona 3200+ sck.939 (1,8 ghz) a za plastiku nisam siguran (trebao bi pogledati).
Tražim nekog glodavca za laptop, uvjet je da je bežični te
da je receiver jako mali (da ne strši iz USB porta). Naprimjer ovakav kao na slici.
U zamjenu nudim razne ventilatore(imam i jadnog s plavim ledicama), te ledice za moddanje kučišta ili za štogod.
Mogu dat i $$ za miša.
Tražim arhaični hardver:
- ispravno i kompletno 386DX računalo
- ispravno i kompletno 486DX računalo sa VLB grafičkom (posebice bih cijenio ako netko ima dual 486)
- ispravne Socket 7 ploče sa TX ili nekim ne-Intel novijim čipsetom (od TX-a)
- ispravne Socket 8 ploče
- slotket Socket 8 na Slot 1 (nemojte nuditi Socket 370 slotkete)
- 100 Mbit ISA mrežnu karticu
- 286, 386, 486, Pentium ispravne i kompletne laptope
Javite se na privatnu poruku.
Hvala. :-)
I treba mi ona plastika oko procesora za koju se pricvrsti hladnjak, za Socket 939. MORA pasati na gore navedenu plocu.Imam ti ja Semprona 3200+ sck.939 (1,8 ghz) a za plastiku nisam siguran (trebao bi pogledati).
Sta trazis u zamjenu? :)
Imam necaka kojemu je krepo komp a on ga sluzi samo za net, pa sam rekao da cu mu nesto sloziti znaci samo za net.
Nabavio sam si 1gb ddr1, hard ata od 160gb, neki ati radion 9xxx agp te przilicu i neko noname napajanje.
Imam ja doma i neku staru maticnu socket 462 ali je problem sto nisam siguran dal radi jer nemam procesor da probam
Sad trazim ili neki procesor za taj socket ili neku maticnu + procesor da moze ici gore ddr1, agp grafa....
Imam jedino za ponuditi stara hardove ata, od 40-160 gb, te par dvd citaca, przilica.
Sad ukoliko ima neka dobra dusa da mi pokloni te dijelove, ili da ih mijenja za gore navedeno, ili da mi ih proda a opet da nije preskupo jer nisam trenutacno bas s novcima.
Javite mi se na pp ili ovdje
Ajmo probati da i ja nešto tražim. jel ima netko kakvu vodenu pumpu?
Nudim razno u zamjenu ili po dogovoru.
umrijet ću prije nego sklopim ovo vodeno
Trazim set odvijaca(za mobitele).Znaci sesterokut.Ako ima ko za pokloniti,a moze i zamjena(imam):512 mb ddr2 Kingmax,bateriju BL-4ct(za nokiju),masku i baterija za w200i,office miseva,pokvarenu gt8600,novu bateriju za G502,Slusalice za Nokiu,i Sony(vise komada)