Poseban Physix akcelerator?

poruka: 5
|
čitano: 1.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Samo iz znatiželje, ima li netko fizički akcelerator u svom stroju i na koji način mu on pridonosi cjelokupnoj snazi i performansama sustava?

(znam kako će u novijim grafičkim karticama Nvidia inkorporirati akceleraciju fizike na GPUu preko softvera i drivera, pa zasebna kartica više neće biti potrebna, ali eto..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 9:34 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

C'mon ekipa...   kaj baš NITKO nema iskustva s time? Možda ste samo vidjeli kod frenda u akciji?

Samo neki komentar iz prve ruke?

Iznenađen

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A nemoj se nadati da ga netko ima jer je beskoristan(tako svi testovi kazu)....a cisto sumnjam da ga ima za kupiti u hrvatskojBelji seako se varam ispravite me...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš u HGSpotu za 900 kn. Bio je u jednom Bugu test kad je to tek izašlo (i dok je koštalo oko 2500 kn) i kažu da se ne isplati. Jer razlika je jedino u načinu na koji se npr. kutije razbacuju. :)

Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OK sad vidim kako u biti čitava stvar nije nešto pošto nitko nema baš doticaja s tim, a i recenzije govore svoje Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice