Hdmi na rca ili hdmi na scart

poruka: 8
|
čitano: 19.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imali gdje taj je*eni kabel za kupiti pretrazio sam cijeli vž pa ga nigdje nema pobogu a ima ih ako tko zna hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hdmi na rca ili hdmi na scart
Sheeva kaže...

imali gdje taj je*eni kabel za kupiti pretrazio sam cijeli vž pa ga nigdje nema pobogu a ima ih ako tko zna hvala :)

To ne postoji, HDMI koristi digitalne signale, a RCA i SCART analogne. Postoje neki konverteri, ali ne vjerujem da ih ima u Hrvatskoj za kupit a i vrlo su skupi, stotinjak dolara i slicne cifre. Nemas nikakav drugi izlaz osim HDMI? Za sto ti to treba?
15 godina
neaktivan

treba mi da spojim tv na pc imam dvi, hdmi i vga tako znaci onda da sam u k? nema telke onda preko grafe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

treba mi da spojim tv na pc imam dvi, hdmi i vga tako znaci onda da sam u k? nema telke onda preko grafe

VGA na SCART kabel postoji, ima u Chipoteci, pogledaj tu na forumu temu "TV s kompom" i pogledaj ovaj link jer ces vjerojatno morati tocnu rezoluciju namjestit: http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/
15 godina
neaktivan

a to bi ja trebo radit il? jbt nemam ja muda za nes prckat na grafi a ako ima reci mi ako ima di u vz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne znam za VZ, vjerojatno ima negdje, tu je covjek postao link na taj kabel u Chipoteci: http://www.bug.hr/forum/post/audio-video-alati/tv-kompom/806962.aspx Znaci, trebas takav kabel kupit, ili ga napravit, i na onom linku u mom proslom postu imas uputstva za Powerstrip, trebas taj program skinut i namjestit rezoluciju za taj VGA izlaz na kojem ti je TV spojen onako kako je napisano na tom linku i moralo bi raditi
15 godina
neaktivan

znaci lijepo sam fino narucio i to bi trebalo doci drugi tjedan? ako da hvala puno a ako ne onda druga opcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I jel radi ta kombinacija: VGA na SCART kabel iz Chipoteke + PowerStrip? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice