imali gdje taj je*eni kabel za kupiti pretrazio sam cijeli vž pa ga nigdje nema pobogu a ima ih ako tko zna hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imali gdje taj je*eni kabel za kupiti pretrazio sam cijeli vž pa ga nigdje nema pobogu a ima ih ako tko zna hvala :)
To ne postoji, HDMI koristi digitalne signale, a RCA i SCART analogne. Postoje neki konverteri, ali ne vjerujem da ih ima u Hrvatskoj za kupit a i vrlo su skupi, stotinjak dolara i slicne cifre. Nemas nikakav drugi izlaz osim HDMI? Za sto ti to treba?
treba mi da spojim tv na pc imam dvi, hdmi i vga tako znaci onda da sam u k? nema telke onda preko grafe
treba mi da spojim tv na pc imam dvi, hdmi i vga tako znaci onda da sam u k? nema telke onda preko grafe
VGA na SCART kabel postoji, ima u Chipoteci, pogledaj tu na forumu temu "TV s kompom" i pogledaj ovaj link jer ces vjerojatno morati tocnu rezoluciju namjestit: http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/
a to bi ja trebo radit il? jbt nemam ja muda za nes prckat na grafi a ako ima reci mi ako ima di u vz
znaci lijepo sam fino narucio i to bi trebalo doci drugi tjedan? ako da hvala puno a ako ne onda druga opcija
I jel radi ta kombinacija: VGA na SCART kabel iz Chipoteke + PowerStrip?