Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
I konačno naručen Mi3,naravno mobicity.
Piše da ga imaju,a sada treba dočekati slanje i da stigne
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Malo sam se tipkao sa online podrskom od mobicity-a... Kazu da shipping ide u roku 1-3 dana od narudzbe... Dakle... Ako sam narucio 7.8. mogao bi shipping ici u ponedjeljak... s obzirom da do sada nije... 

Iako mi je napisao i nesto da se ceka "landing to Manchester..." Po tome se da zakljuciti da ipak nemaju na lageru mobitele... 

Nije ni cudo da ih nemaju, s obzirom koliko nas iz HR kupuje... :D

Nestrpljenje iz dana u dan raste... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Xiaomi opasno spijunira korisnike...

http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002731.html

0 1 hvala 0
14 godina
Uf,što se brinem.
Neka gledaju moje top secret podatke
robimarko@gmail.com
13 godina

Mislis ti da je to nesto novo u danasnjem svijetu? Pa tvoj digitalni "potpis" je dostupan svim velikim korporacijama (Google, Facebook, Yahoo, itd..) unazad 10 godina kako je krenula velika amerikanizacija i globalna ekspanzija interneta velikih brzina i neogranicenog prometa..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
Xiaomi MI3W - review

poskupio 7 funti i out of stock.. mislim da ce se cijena samo dizati gore

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trziste, ponuda i potraznja.. Sto je veca navala, cijena ce mu lagano rasti, pa nisu vesla sisali oni :D

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

tesko da ce nekome ubrzo poslati jer ga nemaju :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 10:47 (svenzy3).
14 godina
Da i ja sam danas pitao,i nemaju ih trenutno već čekaju da im stignu.
A bio sam naručio kada je pisalo da ih šalju 1-3 radna dana od narudžbe
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

pise i na plotu.. ja sam uzeo prije tjedan dana pa nema naznaka slanja..

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima,prvo isprike na padobranskom uletu.

Dakle, u fazi sam nabavke novog mobitela,za oko mi je zapeo Xiaomi Redmi 1S,koji kod nas dođe 1400kn , guglanjem sam otkrio i ovaj mob pa malo istražujem.

Zanima me koliko vas je na kraju došao mob sa ovog gornjeg linka,sa šipingom i svime šta ide sa time,16GB verzija?

I imam još jedno vjerovatno prilično bedasto pitanjce,nemojte mi zamjerit nemam baš iskustva sa ovakvim mobitelima,pretpostavljam da je zaštita protiv grebanja  ekrana standarna?

13 godina
neaktivan
evang kaže...

Pozdrav svima,prvo isprike na padobranskom uletu.

Dakle, u fazi sam nabavke novog mobitela,za oko mi je zapeo Xiaomi Redmi 1S,koji kod nas dođe 1400kn , guglanjem sam otkrio i ovaj mob pa malo istražujem.

Zanima me koliko vas je na kraju došao mob sa ovog gornjeg linka,sa šipingom i svime šta ide sa time,16GB verzija?

I imam još jedno vjerovatno prilično bedasto pitanjce,nemojte mi zamjerit nemam baš iskustva sa ovakvim mobitelima,pretpostavljam da je zaštita protiv grebanja  ekrana standarna?

S tog sitea je shiping free uz kode UKFSHIP tako da nećeš imati dodatnih troškova jeroni atm ne naplaćuju PDV za Hrvatsku. Samo je taj mobitel u zadnjih par dana s 200E skočio na 230E tako da treba obratit pažnju na to.

14 godina

230 eura ti je crni,UKFSHIP iskoristiš i ne platiš dostavu i to je to.
Samo što ga trenutno nemaju,te će ti ga poslati kada budu imali,trebali bi ovaj tjedan dobiti nove zalihe

Poskupio je gadno,ja sam 2 komada uzeo u subotu za 203 eura po komadu

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 13:40 (robimarko).
13 godina

Kako god okrenes isplati se, mozda ce onaj tko naruci mobitel, cekati ga kao da dolazi iz Kine, 20-30 dana znaci, ali si siguran da nema PDV-a i mob kad dobijes tracking je u tvojim rukama unutar 48 sati, i najbitnije, imas EU garanciju godinu dana..

13 godina
Xiaomi MI3W - review

A što gledam ovu Ex VAT cijenu,jer to ispada nekih 1700kn što bi mi bilo super?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
evang kaže...

A što gledam ovu Ex VAT cijenu,jer to ispada nekih 1700kn što bi mi bilo super?

da gledaš Ex VAT. Još uvijek nam taj site ne naplaćuje PDV, a kako smo u EU ne naplaćuje ga nitko ni u HR. Tako da gledaš Ex VAT još uvijek.

13 godina
Xiaomi MI3W - review

Ok,super hvala svima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pretpostavljam da ako naručim mi3 iz njemačke stranice isto ne plačam PDV i dodatne troškove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Pretpostavljam da ako naručim mi3 iz njemačke stranice isto ne plačam PDV i dodatne troškove?

Kad bi taj model bio u njemačkoj onda ne, ali u ovom slučaju da. Na toj stranici ne plaćaš dodatne troškove samo za one modele kojima pored cijene piše Versandkostenfrei. Taj efox ima određene mobitele na skladištu u njemačkoj, ali sve druge nabavljaju iz kine pa se plaća dodatni trošak na cijenu koja je navedena.

11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Stigao mob danas... Prvi utisci - odličan!!! Bit će sad upoznavanja i igranja... do sad sam bio na iOS-u...

1 0 hvala 0
14 godina
Drago mi je.
Kada si bio naručio?
robimarko@gmail.com
15 godina
Xiaomi MI3W - review

huhu sad je 182 funte na mobicity... bas sam ga mislio za kojih par dana naruciti ali nista od toga.. bar dok se cijena ne spusti -.-

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sumnjam da će brzo pasti,kada ih nemogu nabaviti koliko treba.
Ovaj tjedan bi trebali dobiti novu pošiljku Mi3-a pa će mo valjda i mi koji smo ranije naručili dobiti uređaje
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Naručen prošli ponedjeljak, malo sam riskirao naručio iako je pisalo "out of stock", i taman prije ovih poskupljenja. Inače jel imate savjet za najbezbolniji prijenos kontakata između iphona i xiaomia, odnosno android uređaja?

0 0 hvala 0
14 godina

Svi kontakti na SIM karticu i gotovo ili http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-transfer-your-contacts-between-iphone-and-android/#!bBJXmK

Pretpostavljam da su ti mob poslali u četvrtak onda?

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 22:54 (robimarko).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Ne, u petak su poslali.

0 0 hvala 0
14 godina
Onda je DHL bio vrlo brz
robimarko@gmail.com
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Meni je takoder danas stigao a u petak je poslan.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
trezorist kaže...
Stigao mob danas... Prvi utisci - odličan!!! Bit će sad upoznavanja i igranja... do sad sam bio na iOS-u...
DommY kaže...

Meni je takoder danas stigao a u petak je poslan.

Odmah reflash, i gore stavite zadnji DEV rom, jer pretpostavljam da je dosao s Filipinskim stableom kao sto je i moj za sestru bio prije tjedan dana.. Ne vjerujem tim kinezima, radije volim kad sam flasham i pobrisem gluposti, stoga to preporucujem obojici.. :)

trezorist kaže...
Inače jel imate savjet za najbezbolniji prijenos kontakata između iphona i xiaomia, odnosno android uređaja?

Ja sam sestri to odradio tako da sam backupao iPhone na iTunes, i onda iz backupa izvukao kontakte u listu i uvezao ih u gmail.. Koristio sam OVAJ program, samo skinut s torenta "full" verzija..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 23:28 (majdo).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Napravio mi je dva update-a, i sad je na android 4.4.2 i MIUI-kxdmibf 23.0 Al moram malo više proučiti sve to pa ćemo onda kemijat ;-)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice