Piše da ga imaju,a sada treba dočekati slanje i da stigne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Piše da ga imaju,a sada treba dočekati slanje i da stigne
Malo sam se tipkao sa online podrskom od mobicity-a... Kazu da shipping ide u roku 1-3 dana od narudzbe... Dakle... Ako sam narucio 7.8. mogao bi shipping ici u ponedjeljak... s obzirom da do sada nije...
Iako mi je napisao i nesto da se ceka "landing to Manchester..." Po tome se da zakljuciti da ipak nemaju na lageru mobitele...
Nije ni cudo da ih nemaju, s obzirom koliko nas iz HR kupuje... :D
Nestrpljenje iz dana u dan raste... :D
Xiaomi opasno spijunira korisnike...
Neka gledaju moje top secret podatke
Mislis ti da je to nesto novo u danasnjem svijetu? Pa tvoj digitalni "potpis" je dostupan svim velikim korporacijama (Google, Facebook, Yahoo, itd..) unazad 10 godina kako je krenula velika amerikanizacija i globalna ekspanzija interneta velikih brzina i neogranicenog prometa..
poskupio 7 funti i out of stock.. mislim da ce se cijena samo dizati gore
Trziste, ponuda i potraznja.. Sto je veca navala, cijena ce mu lagano rasti, pa nisu vesla sisali oni :D

tesko da ce nekome ubrzo poslati jer ga nemaju :D
A bio sam naručio kada je pisalo da ih šalju 1-3 radna dana od narudžbe
pise i na plotu.. ja sam uzeo prije tjedan dana pa nema naznaka slanja..
Pozdrav svima,prvo isprike na padobranskom uletu.
Dakle, u fazi sam nabavke novog mobitela,za oko mi je zapeo Xiaomi Redmi 1S,koji kod nas dođe 1400kn , guglanjem sam otkrio i ovaj mob pa malo istražujem.
Zanima me koliko vas je na kraju došao mob sa ovog gornjeg linka,sa šipingom i svime šta ide sa time,16GB verzija?
I imam još jedno vjerovatno prilično bedasto pitanjce,nemojte mi zamjerit nemam baš iskustva sa ovakvim mobitelima,pretpostavljam da je zaštita protiv grebanja ekrana standarna?
Pozdrav svima,prvo isprike na padobranskom uletu.
Dakle, u fazi sam nabavke novog mobitela,za oko mi je zapeo Xiaomi Redmi 1S,koji kod nas dođe 1400kn , guglanjem sam otkrio i ovaj mob pa malo istražujem.
Zanima me koliko vas je na kraju došao mob sa ovog gornjeg linka,sa šipingom i svime šta ide sa time,16GB verzija?
I imam još jedno vjerovatno prilično bedasto pitanjce,nemojte mi zamjerit nemam baš iskustva sa ovakvim mobitelima,pretpostavljam da je zaštita protiv grebanja ekrana standarna?
S tog sitea je shiping free uz kode UKFSHIP tako da nećeš imati dodatnih troškova jeroni atm ne naplaćuju PDV za Hrvatsku. Samo je taj mobitel u zadnjih par dana s 200E skočio na 230E tako da treba obratit pažnju na to.
230 eura ti je crni,UKFSHIP iskoristiš i ne platiš dostavu i to je to.
Samo što ga trenutno nemaju,te će ti ga poslati kada budu imali,trebali bi ovaj tjedan dobiti nove zalihe
Poskupio je gadno,ja sam 2 komada uzeo u subotu za 203 eura po komadu
Kako god okrenes isplati se, mozda ce onaj tko naruci mobitel, cekati ga kao da dolazi iz Kine, 20-30 dana znaci, ali si siguran da nema PDV-a i mob kad dobijes tracking je u tvojim rukama unutar 48 sati, i najbitnije, imas EU garanciju godinu dana..
A što gledam ovu Ex VAT cijenu,jer to ispada nekih 1700kn što bi mi bilo super?
A što gledam ovu Ex VAT cijenu,jer to ispada nekih 1700kn što bi mi bilo super?
da gledaš Ex VAT. Još uvijek nam taj site ne naplaćuje PDV, a kako smo u EU ne naplaćuje ga nitko ni u HR. Tako da gledaš Ex VAT još uvijek.
Ok,super hvala svima.
Pretpostavljam da ako naručim mi3 iz njemačke stranice isto ne plačam PDV i dodatne troškove?
Pretpostavljam da ako naručim mi3 iz njemačke stranice isto ne plačam PDV i dodatne troškove?
Kad bi taj model bio u njemačkoj onda ne, ali u ovom slučaju da. Na toj stranici ne plaćaš dodatne troškove samo za one modele kojima pored cijene piše Versandkostenfrei. Taj efox ima određene mobitele na skladištu u njemačkoj, ali sve druge nabavljaju iz kine pa se plaća dodatni trošak na cijenu koja je navedena.
Kada si bio naručio?
huhu sad je 182 funte na mobicity... bas sam ga mislio za kojih par dana naruciti ali nista od toga.. bar dok se cijena ne spusti -.-
Ovaj tjedan bi trebali dobiti novu pošiljku Mi3-a pa će mo valjda i mi koji smo ranije naručili dobiti uređaje
Svi kontakti na SIM karticu i gotovo ili http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-transfer-your-contacts-between-iphone-and-android/#!bBJXmK
Pretpostavljam da su ti mob poslali u četvrtak onda?
Meni je takoder danas stigao a u petak je poslan.
Meni je takoder danas stigao a u petak je poslan.
Odmah reflash, i gore stavite zadnji DEV rom, jer pretpostavljam da je dosao s Filipinskim stableom kao sto je i moj za sestru bio prije tjedan dana.. Ne vjerujem tim kinezima, radije volim kad sam flasham i pobrisem gluposti, stoga to preporucujem obojici.. :)
Ja sam sestri to odradio tako da sam backupao iPhone na iTunes, i onda iz backupa izvukao kontakte u listu i uvezao ih u gmail.. Koristio sam OVAJ program, samo skinut s torenta "full" verzija..