Ja evo jos uvijek cekam da moj mob stigne od xiaomishop.it
Definitivno sam razocaran sa komunikacijom djelatnika tog shop-a...
Nikako da dodjem do informacije da li je telefon uopce poslan...
Danas je 4.dan otkako sam narucio... A dostava bi trebala biti 3-5dana... (DHL)... a u upitu putem mail-a spominju FedEx...
Lagano postajem nervozan... xD
Moja pretpostavka je da uopce nisu poslali mobitel, s obzirom da u 3 maila nikako da mi se izjasne jesu li ili nisu poslali...
BTW: Dok iscekujem mobitel... Jedno pitanje... Da li u mobitel ide ona mala sim kartica ili standardna??
Napisao sam ti vec, ne vrijedi pitati kada ce poslati i da li su poslali, nego trazi od njih tracking broj, i to mail salji kao prioritetan, znaci promjeniš važnost iz obicno u prioritetno, meni su na takve mailove odovarali unutar 12h od slanja.. Znaci broj za pracenje i kad broj dobijes ubacis ga na DHL-ovu stranicu, oznacis da primas obavjesti na mail, i upises se za obavjest kad dostavljac preuzme pošiljku i to je to, cim on pokupi paket, ti ces dobiti mail da je paket pokupljen i max 48 sati i kod tebe je..
Odjebo sam ih onako... Hlaaaadno... Pa za 600kn manje sam uzeo sa mobicity... :D sad samo treba cekati da oni posalju... :D
Pokusavao sam na sve nacine sa ovima iz italije... Ali jednostavno ignoriraju kvalitetno...