WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
To je rizik tih fast buildova.Ako zelis stabilan rad uređaja,kloni se jos jedno vrijeme redstona i fast builda.
11 godina
neaktivan
Koliko puta vam se mora reći Redstone je samo za testere a ne za normalnu upotrebu. Držite se stabilne verzije za sada
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Samo upozorenje ostalima da mogu naletiti na problem. Imam inače puno bolji fotić od onoga na mobu, pa ne igra ulogu.

A u origramu sam preko pola godine... skoro...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 22:03 (Badjo_5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Koliko puta vam se mora reći Redstone je samo za testere a ne za normalnu upotrebu. Držite se stabilne verzije za sada

Imam Redstone sa Slowa, i mobitel se može koristiti za svakodnevnu upotrebu. Mob iz Linksa, 640 XL

15 godina
Nakon cijelog dana aktivnog korištenja novog redstone builda, nemam nikakvih zamjerki. Nema prekomjernog battery draina, a problem sa odbijanjem ulaska u messenger sam riješrio preko aplikacije transparent tiles. Jednostavno sam dodao prozirnu pločicu i sve radi savršeno. Kameru sam inače imao u notification baru, tako da kada mi treba samo spustim traku, pa i nisam koristio novo pokretanje sa zaključanog zaslona. Kontrole glazbe na lock screenu su odlične, inače često slušam glazbu tako da mi je ovo savršeno došlo. Sve ostalo radi normalno, te će vjerovatno za par buildova redstone postati stabilan kao i sadašnji 10586
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koji je fon u pitanju? Kako Edge radi?

0 0 hvala 0
16 godina
Win10 ima najgluplje opcije za titlove ikad
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bruno03 kaže...
Win10 ima najgluplje opcije za titlove ikad

a nikad nisi čuo npr za CCplayer, Moliplayer i druge playere?

9 godina
neaktivan
Na kojem je to mobitelu, volio bi instalirati novi build, ali na mojoj Lumiji 640XL, zadnji buildovi su imali toliki battery drain da je bila skoro neupotrjebljiva.
16 godina
I kod mene isto na 640xl. Vratio upravo radi draina na 8.1 Sad cekam da vidim kako ce se pokazat novi release. U starom mi je bio najveci problem battery drain i jako spor odaziv edgea
15 godina
Lumia 640, veći drain sam imao na .164 nego sada na redstoneu. Koliko vidim, jedan sam od rijetkih kojima sve radi bez problema, tako da je možda bolje još malo pričekati sa ažuriranjem
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
16 godina
Niti jedan ne podržava xvidove.

Kak sa mogu isključiti prijedlozi rijeći u tipkovnici?
11 godina
neaktivan
Nije istina da ne podržavaju xvidove. Radi sve na njima. Osim baš ako je neki lijevi format i nazvan xvid a nema veze s njime.ali nema video formata koji nisam bez problema vrtio sa Ccplayer ili Moliplayer
11 godina
neaktivan
A prijedlozi samo na W10M, uđi u postavke tipkovnice, pa vidi da li nudi download za hr tipkovnicu i nakon toga pod ažuriranjima se preuzme update
12 godina
odjavljen
bruno03 kaže...

Perfect Movies ili VLC ?

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
16 godina
WindowsPhone - Općenito

I za ne falit, pojavila mi se žuta burn točka na ekranu.... kriste pa jel mora na svaki mobitel doć 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako stoji zadnji build s Fasta na 640 XL(DS 3G)?

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

14322 Redstone

edit: nisam odmah skužio pitanje, mislio sam da pitate koja je verzija preko Fasta

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 20:53 (kran).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Za one koji žele dobar ne-Lumia fon po dobroj cijeni, možete naručiti Umi Touch s Windows 10 Mobile. Imam u planu kupiti 950 , našao na Salomon za 410€ , rabljena. Nove su oko 510-580€.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

koliko se puta mora reći: izbjegavajte Redstone barem slijedeća 2 mjeseca osim baš ako se želite boriti s bugovima

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

koliko se puta mora reći: izbjegavajte Redstone barem slijedeća 2 mjeseca osim baš ako se želite boriti s bugovima

Da sam pitao dali da stavim build s Fasta, tvoj odgovor bi imao smisla.

Kao što možeš pročitati, pitao sam kakvo je stanje. Nisam pitao dali da ga stavim ili ne.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa moj ti odgovor kaže kakvo je stanje.. previše bugova i to baš oni koji smetaju u normalnom radu... nije mi samo tako puhnulo u glavu da bezveze pišem da se izbjegavaju redstoni ako ne želite vršit testiranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bruno03 kaže...

Kak sa mogu isključiti prijedlozi rijeći u tipkovnici?

ovako nek ti bude.

Ideš na postavke tipkovnice pa odabereš Hrvatsku tipkalicu i makneš kvačicu prvu po redu i to je to

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon skoro dva (agonije) mjeseca korištenja 550etke, nakon zadnjeg (insider-fast ring) updatea, stanje se popravilo znatnije....

Napokon, mob radi bolje, mada ima još toga za riješit, al ovo je sad prihvatljivije za svakodnevno korištenje..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 10:03 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neno20st kaže...

I za ne falit, pojavila mi se žuta burn točka na ekranu.... kriste pa jel mora na svaki mobitel doć 

Pretpostavljam Lumia 640XL

14 godina
odjavljen
Šta onda dadn trabunja?
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan ali redstone realno previše bugova ima, čak staiji Redstone je bio bolji nego ovaj najnoviji... to trabunjam ako si toliko glup da ne shvatiš (sorry ali baš si mi naletio ko kec na 12 ;))

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 10:45 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
dadn kaže...

prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan

Slažem se!

Mada ipak za zahtjevnije korištenje bih imao android..

Pošto sam prisiljen imat WM (al ne još dugo) onda sam se ograničio na osnovne radnje, pošto je mob i hardverski i softverski ograničen, tak da sam se s tim pomirio..

Al generalno gledajući, lumija 550, za nezahtjevnog korisnika je pun pogodak, naravno uz uvjet da je OS ispeglan, ak su uvjeti svi ispunjeni, teško da ovaj mob može nekog razočarat, ak je gore navedeni korisnik..

Nevjerojatno, kolko sam već buildova (slow-fast) stavio a pomaka jako malo na bolje..

Već mi je prikipilo, a ak mob bubnem o zid onda nemam mob, tak da sam moral zube stisnut i prisiljavat se na korištenje bugovitog OSa

Al iznenađenje je uslijedilo jučer nakon stavljanja zadnjeg builda, koje olakšanje..

Bio sam svjestan da ak odem privremeno na WM da će usijedit brojni problemi, al nisam mislio da će baš bit u tolkoj mjeri..

Daj MS trgni se, ne radi mene, neg radi ostalih korisnika kojima će to bit jedina i osnovna platforma za korištenje!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

trenutno besplatno 

ScanWritr Pro (8kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/scanwritr-pro/9wzdncrcwbvc

Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
odjavljen
zvonac kaže...
dadn kaže...

prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan

Slažem se!

Mada ipak za zahtjevnije korištenje bih imao android..

Pošto sam prisiljen imat WM (al ne još dugo) onda sam se ograničio na osnovne radnje, pošto je mob i hardverski i softverski ograničen, tak da sam se s tim pomirio..

Al generalno gledajući, lumija 550, za nezahtjevnog korisnika je pun pogodak, naravno uz uvjet da je OS ispeglan, ak su uvjeti svi ispunjeni, teško da ovaj mob može nekog razočarat, ak je gore navedeni korisnik..

Nevjerojatno, kolko sam već buildova (slow-fast) stavio a pomaka jako malo na bolje..

Već mi je prikipilo, a ak mob bubnem o zid onda nemam mob, tak da sam moral zube stisnut i prisiljavat se na korištenje bugovitog OSa

Al iznenađenje je uslijedilo jučer nakon stavljanja zadnjeg builda, koje olakšanje..

Bio sam svjestan da ak odem privremeno na WM da će usijedit brojni problemi, al nisam mislio da će baš bit u tolkoj mjeri..

Daj MS trgni se, ne radi mene, neg radi ostalih korisnika kojima će to bit jedina i osnovna platforma za korištenje!

Biće još fičera 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice