- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo upozorenje ostalima da mogu naletiti na problem. Imam inače puno bolji fotić od onoga na mobu, pa ne igra ulogu.
A u origramu sam preko pola godine... skoro...
Imam Redstone sa Slowa, i mobitel se može koristiti za svakodnevnu upotrebu. Mob iz Linksa, 640 XL
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Koji je fon u pitanju? Kako Edge radi?
a nikad nisi čuo npr za CCplayer, Moliplayer i druge playere?
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Kak sa mogu isključiti prijedlozi rijeći u tipkovnici?
Perfect Movies ili VLC ?
I za ne falit, pojavila mi se žuta burn točka na ekranu.... kriste pa jel mora na svaki mobitel doć
Kako stoji zadnji build s Fasta na 640 XL(DS 3G)?
14322 Redstone
edit: nisam odmah skužio pitanje, mislio sam da pitate koja je verzija preko Fasta
Za one koji žele dobar ne-Lumia fon po dobroj cijeni, možete naručiti Umi Touch s Windows 10 Mobile. Imam u planu kupiti 950 , našao na Salomon za 410€ , rabljena. Nove su oko 510-580€.
koliko se puta mora reći: izbjegavajte Redstone barem slijedeća 2 mjeseca osim baš ako se želite boriti s bugovima
koliko se puta mora reći: izbjegavajte Redstone barem slijedeća 2 mjeseca osim baš ako se želite boriti s bugovima
Da sam pitao dali da stavim build s Fasta, tvoj odgovor bi imao smisla.
Kao što možeš pročitati, pitao sam kakvo je stanje. Nisam pitao dali da ga stavim ili ne.
pa moj ti odgovor kaže kakvo je stanje.. previše bugova i to baš oni koji smetaju u normalnom radu... nije mi samo tako puhnulo u glavu da bezveze pišem da se izbjegavaju redstoni ako ne želite vršit testiranja...
Nakon skoro dva (agonije) mjeseca korištenja 550etke, nakon zadnjeg (insider-fast ring) updatea, stanje se popravilo znatnije....
Napokon, mob radi bolje, mada ima još toga za riješit, al ovo je sad prihvatljivije za svakodnevno korištenje..
I za ne falit, pojavila mi se žuta burn točka na ekranu.... kriste pa jel mora na svaki mobitel doć
Pretpostavljam Lumia 640XL
prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan ali redstone realno previše bugova ima, čak staiji Redstone je bio bolji nego ovaj najnoviji... to trabunjam ako si toliko glup da ne shvatiš (sorry ali baš si mi naletio ko kec na 12 ;))
prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan
Slažem se!
Mada ipak za zahtjevnije korištenje bih imao android..
Pošto sam prisiljen imat WM (al ne još dugo) onda sam se ograničio na osnovne radnje, pošto je mob i hardverski i softverski ograničen, tak da sam se s tim pomirio..
Al generalno gledajući, lumija 550, za nezahtjevnog korisnika je pun pogodak, naravno uz uvjet da je OS ispeglan, ak su uvjeti svi ispunjeni, teško da ovaj mob može nekog razočarat, ak je gore navedeni korisnik..
Nevjerojatno, kolko sam već buildova (slow-fast) stavio a pomaka jako malo na bolje..
Već mi je prikipilo, a ak mob bubnem o zid onda nemam mob, tak da sam moral zube stisnut i prisiljavat se na korištenje bugovitog OSa
Al iznenađenje je uslijedilo jučer nakon stavljanja zadnjeg builda, koje olakšanje..
Bio sam svjestan da ak odem privremeno na WM da će usijedit brojni problemi, al nisam mislio da će baš bit u tolkoj mjeri..
Daj MS trgni se, ne radi mene, neg radi ostalih korisnika kojima će to bit jedina i osnovna platforma za korištenje!
trenutno besplatno
ScanWritr Pro (8kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/scanwritr-pro/9wzdncrcwbvc
prihvatljivo za nekoga tko nije zahtjevan
Slažem se!
Mada ipak za zahtjevnije korištenje bih imao android..
Pošto sam prisiljen imat WM (al ne još dugo) onda sam se ograničio na osnovne radnje, pošto je mob i hardverski i softverski ograničen, tak da sam se s tim pomirio..
Al generalno gledajući, lumija 550, za nezahtjevnog korisnika je pun pogodak, naravno uz uvjet da je OS ispeglan, ak su uvjeti svi ispunjeni, teško da ovaj mob može nekog razočarat, ak je gore navedeni korisnik..
Nevjerojatno, kolko sam već buildova (slow-fast) stavio a pomaka jako malo na bolje..
Već mi je prikipilo, a ak mob bubnem o zid onda nemam mob, tak da sam moral zube stisnut i prisiljavat se na korištenje bugovitog OSa
Al iznenađenje je uslijedilo jučer nakon stavljanja zadnjeg builda, koje olakšanje..
Bio sam svjestan da ak odem privremeno na WM da će usijedit brojni problemi, al nisam mislio da će baš bit u tolkoj mjeri..
Daj MS trgni se, ne radi mene, neg radi ostalih korisnika kojima će to bit jedina i osnovna platforma za korištenje!
Biće još fičera