WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.059
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni se čini da su Xamarin bazirane aplikacije bolje kvalitete nego u XAML. Ako Xamarin ubrzo bude free (Studio, Forms..) onda ću koristiti njega umjesto XAML jer sam oduševljen razlikom.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Za dadn..

Ok. Dali postoji mogućnost da kod prvog dizanja nemam ponuđene dosadašnje postavke, da mi samo da postaljanje novog telefona. ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 13:50 (Qvezbra).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Novi Windows 10 flagship s Continuum 😍😊

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Pa... 6 incha, a "samo" 1280x1920 i Snapdragon 617... i nije baš da je flagship. Neki middle - upper class da, ali teško je to flagship materijal.

12 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...

Pa... 6 incha, a "samo" 1280x1920 i Snapdragon 617... i nije baš da je flagship. Neki middle - upper class da, ali teško je to flagship materijal.

Pa dobro   Super je to što ima (prema slici) metalni okvir možda je i iza metalan (tj. full metal jacket  )

11 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...

Za dadn..

Ok. Dali postoji mogućnost da kod prvog dizanja nemam ponuđene dosadašnje postavke, da mi samo da postaljanje novog telefona. ?

da ako nisi imao u postavkama uključeno da sprema postavke na onedrive

12 godina
neaktivan
Ok, hvala !
9 godina
neaktivan
A u Onedrive-u, kroz postavke backupa, možeš pobrisati i arhivu bckpa. Ko na kompu, jel.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Novi build 14322 je izašo i sve više dečki iz MS rade kako treba svoj posao...pogledajte novosti ;) 

https://www.youtube.com/watch?v=AHpGn9rnp8c 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 22:26 (lazicki88).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ostavio sam novi build da se skida, ujutro ću ostaviti dojmove. Trenutno sam na 10586.212 buildu, ali ovaj novi redstone se čini odličan na papiru
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
15 godina
Ostavio sam novi build da se skida, ujutro ću ostaviti dojmove. Trenutno sam na 10586.212 buildu, ali ovaj novi redstone se čini odličan na papiru
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na novom Redstone popravljen je bug za glasovnu navigaciju u Windows Karte navigaciji

Messenger se ruši, sve postavke su na engleskom, valjda ih nisu stigli prevesti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 23:55 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dadn kaže...

na novom Redstone popravljen je bug za glasovnu navigaciju u Windows Karte navigaciji

Messenger se ruši, sve postavke su na engleskom, valjda ih nisu stigli prevesti...

Ček malo kaj je "novi" messenger beta app u tom novom buildu,ili misliš na "stari" messenger?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

i glance su zeznuli... premjestili su ga pod personalizaciju ali ne radi dobro i ima manje opcija.. rekao bi 2 koraka nazad... ali napravili su da prikazuje sliku zaključanog zaslona na glance ali ga ne aktivira senzor blizine... ili ga aktivira, sad mi se upalio.. valjda kasni... LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 0:16 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dečki kako doć do ovoga i isprobat???

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 0:13 (lazicki88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

nemoj se još igrati s time, dal vidiš ššto ja pišem? Redstone je prepun bugova i ne radi dobro.. drži se "finalnog" builda još

11 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
dadn kaže...

Ček malo kaj je "novi" messenger beta app u tom novom buildu,ili misliš na "stari" messenger?

stari messenger, nema novog

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

glance je definitivno sheban (na ovom novom redstoneu)... sad ga ne gasi kad ga je upalio a na 15 sekundi je namješten... 

edit skužio sam...

imate 2 postavke za glance screen

- nove postavke u settings - personalization - Glance screen (te su užasno bugovite)

- i stare postavke u dodacima (extras) i te rade dobro... koje uključite te će vam raditi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 0:22 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dadn kaže...
lazicki88 kaže...

nemoj se još igrati s time, dal vidiš ššto ja pišem? Redstone je prepun bugova i ne radi dobro.. drži se "finalnog" builda još

volim isprobavat novo 

11 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
dadn kaže...
lazicki88 kaže...

volim isprobavat novo 

onda instaliraj Windows Insider aplikaciju i stavi na Fast (ne zaboravi da se moraš i prijaviti u insider na insider.windows.com sa računom ako nisi)

10 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel koristi tko Windows 10 Mobile na Xiaomiu Mi4, i ako ima takvih zanima me vaše mišljenje jel se isplati uzimati taj mob za taj sustav ili preporučujute Lumia mobitele?

Pozz

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
To kod nas još nisam vidio da se netko hvalio da ima
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Preporučio bih ti Mi4, jer je to jedan od retkih uređaja na kome imaš priliku da se predomisliš i vratiš na Android.  

Šalu na stranu (a u svakoj šali pola zbilje), mislim da niko na forumu ne koristi Windows na Mi4, ali koliko sam video, generalno, Windows ne radi na Mi4 gore nego na Lumijama i, uz izuzetak 950-ica, Mi4 bi mogao biti najbolji Windows telefon.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

640 LTE je najbolji Win telefon uz tu 950. Nijednog problema sa njom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

U Widnows 10 storeu na mobitelu se ne može vidjeti kada je zadnji put aplikacija ažurirana? I ne mislim kad sam je ja zadnji put ažurirao nego developeri kad su zadnju put izbacili verziju.

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
5220 kaže...

U Widnows 10 storeu na mobitelu se ne može vidjeti kada je zadnji put aplikacija ažurirana? I ne mislim kad sam je ja zadnji put ažurirao nego developeri kad su zadnju put izbacili verziju.

Ne. Feedback je poslan.

14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

640 LTE je najbolji Win telefon uz tu 950. Nijednog problema sa njom.

640 XL, jer je veći macan..

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Awesome Tube - Best Youtube Client (malo pretenciozno ime hehehe) trenutno daje badava uklanjanje reklama (vrijednost 8 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/awesome-tube-best-youtube-client/9nblggh69mg4

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon instalacije zadnjeg bulid-a prestala je raditi kamera. I nakon prošlog je bilo malo, hm, kako biti nježan...., izgubio sam ikonu za blic koji se sam palio bez obzira fotkam na suncu ili u mraku, ali fotke i nisu bile pre loše. Sad kamera uopće ne radi, error 0x80070032. Radi se o l535, VIP, fast ring. Napominjem da do sad nisam napravio hard reset.

Iako i prije zadnjeg build-a zezalo me po malo sve više i više aplikacije, sad je stvar ok (osim kamere).

I kako većina MS errora 8000nešto je stvar permission-a, pokušavao sam prebaciti spremanje fotki na sam uređaj, dozvolio lokacijske usluge, pa restart, pa vratio natrag... Ništa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 21:14 (Badjo_5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice