Kako vama radi kamera ? Meni sa HDR radi super i ne crasha se , osim onog loading na početku ali uzmimo u obzir da mob ima 512 MB. Nego kakav je 535 vidim 125€ ili da kupim 550 po istoj ceni ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam je na 8.1 ali mi je na 10 odmah u povijesti aplikacija u biblioteci pisalo da moj hardver ne podržava ovu aplikaciju i da neće raditi.
ali zanimljivo QR link kad skeniraš dade instalaciju, ali ta W10 očajno radi, plus ima reklame
ono za biblioteku radi samo na staroj Nokija aplikaciji a ne od TuneIn.. prvo je izašla ta od Nokije a tek onda je TuneIn napravio svoju aplikaciju i ta stara od Nokije jedino ide instalacija preko biblioteke a to vas većina nema jer niste bili na WP7 kad je Nokija napravila tu aplikaciju... no ja sam izvukao tu aplikaciju i složio instalaciju xap pa ju imate na XDA forumu za sknuti ako želite tu staru a ne ovu novu W10
Morat ću i to probat, hvala. Ove reklame su baš iritirajuće.
Nocio updateuj potpis, sad imaš Windows 10 Mobile :D
Nećeš ni pokušat, u tome je problem. Cijena?
Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Ma pusti ga, nije Windows Mobile za svakoga :)
Neko čitao recenziju Acer Liquid Jade Primo od GSMarene ? Mislio c/p link ali je**ni c/p ne radi u Edge ili je do foruma :(
Ma pusti ga, nije Windows Mobile za svakoga :)
to je ono što ja kažem ljudi očekivaju isto kao na androidu.. android treba zaboraviti i sa WM krenuti ispočetka. prihvatiti nnjegove prednosti i mane.
Kad počne ljeto počeću s XAML i C#, pa i Xamarin. Još da skontam kako da upotrijebim Edge chakra engine za svoj browser.... Nisam još ništa ni dirnuo, matura prioritet.
Postoji li mogucnost vracanja sa 10 na 8.1? Koristim Lumiu 535 vec nekih tjedan dana i stvarno lose radi. Baterija se prebrzo trosi, kamera je losija, bug kada prebacujem pjesme, u alatnoj traci kod mjenjanja svjetline mi se mobitel zablokira i ugasi.
Postoji li mogucnost vracanja sa 10 na 8.1? Koristim Lumiu 535 vec nekih tjedan dana i stvarno lose radi. Baterija se prebrzo trosi, kamera je losija, bug kada prebacujem pjesme, u alatnoj traci kod mjenjanja svjetline mi se mobitel zablokira i ugasi.
Windows Device Recovery Tool
https://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987
Jesi uradio hard reset i sve aplikacije updateao ? Jesi jpdateao na .164 ?
Vjerojatno nije.
Jesi uradio hard reset i sve aplikacije updateao ? Jesi jpdateao na .164 ?
Jesam i jesam. Nakon instaliranja 10 sam napravio hard resert, te odmah nakon .164 i prije 2 dana jos jednom.
uzeh prekjuce 640 xl ds i na njemu 8.1 sa naljepnicom da ide na w10..nisam siguran da to zelim..
Onim iskusnijim u ovome(mobile),sto je pametno?
uzeh prekjuce 640 xl ds i na njemu 8.1 sa naljepnicom da ide na w10..nisam siguran da to zelim..
Onim iskusnijim u ovome(mobile),sto je pametno?
Ma slobodono ne boj se, meni na 630 radi perfektno :)
na 8.1 tel leti a na 10 radi ok. Kazem jer ja imam 10 a juce sam kolegici stimao nest na 8.1 (bas 640 xl oba telefona). Bas se osjeti razlika. 10 ti ne donosi nista novo (bar ono sto ja koristim). I na 10 me najvise nervira browser. Na 8.1 sam i zoom i pomijeranje stranice radio u jednom potezu a na 10 moras prvo zumirat pa onda pomjerit dje hoces doc na stranici...
na 8.1 tel leti a na 10 radi ok. Kazem jer ja imam 10 a juce sam kolegici stimao nest na 8.1 (bas 640 xl oba telefona). Bas se osjeti razlika. 10 ti ne donosi nista novo (bar ono sto ja koristim). I na 10 me najvise nervira browser. Na 8.1 sam i zoom i pomijeranje stranice radio u jednom potezu a na 10 moras prvo zumirat pa onda pomjerit dje hoces doc na stranici...
Meni Edge radi super, smanjio sam veličinu teksta i aplikacija do kraja, sve radi super, nemam problema s Edge.
i meni radi dobro ali me nervira. Npr koristim desktop verziju bugovog foruma i kad otvorim bilo sta novo ne mogu iz prve raditi zum i ujedno da se pomicem po stranici (sa 2 prsta dok je jos zumiramo). Kada pustim 2 prsta i pokusam ponovo sve radi ok. Znaci nece iz prve. Sve ostalo je ok.
E hvala puno..Inace,nisam neki fan novotarija previse,bitnije mi je da ono sto mi treba(mail,sms-tu i tamo,pozivi,i malo saranja net-om,stabilnost signala ) idu glatko..Muziku ne slusam,fotke tu i tamo kao i videa,nis posebno..
Dosad sam i bio zadovoljan 8.1 jer nije nakarabudjen vizualnim nepotrebnostima,bar po pitanju mene..
Ekipa jel dobra 535 za nakup ?
535 je odličan fončić. Win 10 radi bez greške.
535 je odličan fončić. Win 10 radi bez greške.
Mislio sam 650, ali nema teorije da dam 220€ za taj mob. Mislim da će 535 biti dovoljno.
Iskustva s Lumia 630 na WPXu? Release kanal.
Iskustva s Lumia 630 na WPXu? Release kanal.
Ja je imam, rijetko se na moment zamrzne (512MB), multitasking super, Edge dobar. Sve 5 i visoko preporučujem :)
Nakon tjedan i pol dana sanse i borbe sa win10 se vratio na 8.1.....preporod 
Nakon tjedan i pol dana sanse i borbe sa win10 se vratio na 8.1.....preporod 
Koju rijec vise o detaljima odluke?
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom