WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.850
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako vama radi kamera ? Meni sa HDR radi super i ne crasha se , osim onog loading na početku ali uzmimo u obzir da mob ima 512 MB. Nego kakav je 535 vidim 125€ ili da kupim 550 po istoj ceni ?

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Kada se vec stavljaju slike, evo i mojih :)
Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito
Ekipa, na zalost nikako se naviknuti na wp, tako da sam odlucio svoju lumiu 930 staru 3 dana prodati. 
Ako je netko zainteresiran PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dadn kaže...
struja1911 kaže...

Imao sam je na 8.1 ali mi je na 10 odmah u povijesti aplikacija u biblioteci pisalo da moj hardver ne podržava ovu aplikaciju i da neće raditi.

ali zanimljivo QR link kad skeniraš dade instalaciju, ali ta W10 očajno radi, plus ima reklame

ono za biblioteku radi samo na staroj Nokija aplikaciji a ne od TuneIn.. prvo je izašla ta od Nokije a tek onda je TuneIn napravio svoju aplikaciju i ta stara od Nokije jedino ide instalacija preko biblioteke a to vas većina nema jer niste bili na WP7 kad je Nokija napravila tu aplikaciju... no ja sam izvukao tu aplikaciju i složio instalaciju xap pa ju imate na XDA forumu za sknuti ako želite tu staru a ne ovu novu W10

Morat ću i to probat, hvala. Ove reklame su baš iritirajuće.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nocio updateuj potpis, sad imaš Windows 10 Mobile :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
thebatman kaže...
Ekipa, na zalost nikako se naviknuti na wp, tako da sam odlucio svoju lumiu 930 staru 3 dana prodati. 

Nećeš ni pokušat, u tome je problem. Cijena?

16 godina
Haha samo da dođem na komp i budem jer sam zaboravio na to
Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
thebatman kaže...

Ma pusti ga, nije Windows Mobile za svakoga :)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Neko čitao recenziju Acer Liquid Jade Primo od GSMarene ? Mislio c/p link ali je**ni c/p ne radi u Edge ili je do foruma :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
Dex.pwn kaže...
thebatman kaže...

Ma pusti ga, nije Windows Mobile za svakoga :)

to je ono što ja kažem ljudi očekivaju isto kao na androidu.. android treba zaboraviti i sa WM krenuti ispočetka. prihvatiti nnjegove prednosti i mane. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kad počne ljeto počeću s XAML i C#, pa i Xamarin. Još da skontam kako da upotrijebim Edge chakra engine za svoj browser.... Nisam još ništa ni dirnuo, matura prioritet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Postoji li mogucnost vracanja sa 10 na 8.1? Koristim Lumiu 535 vec nekih tjedan dana i stvarno lose radi. Baterija se prebrzo trosi, kamera je losija, bug kada prebacujem pjesme, u alatnoj traci kod mjenjanja svjetline mi se mobitel zablokira i ugasi.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
roach kaže...

Postoji li mogucnost vracanja sa 10 na 8.1? Koristim Lumiu 535 vec nekih tjedan dana i stvarno lose radi. Baterija se prebrzo trosi, kamera je losija, bug kada prebacujem pjesme, u alatnoj traci kod mjenjanja svjetline mi se mobitel zablokira i ugasi.

Windows Device Recovery Tool

https://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

12 godina
odjavljen
roach kaže...

Jesi uradio hard reset i sve aplikacije updateao ? Jesi jpdateao na .164 ?

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vjerojatno nije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
roach kaže...

Jesi uradio hard reset i sve aplikacije updateao ? Jesi jpdateao na .164 ?

Jesam i jesam. Nakon instaliranja 10 sam napravio hard resert, te odmah nakon .164 i prije 2 dana jos jednom. 

11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

uzeh prekjuce 640 xl ds i na njemu 8.1 sa naljepnicom da ide na w10..nisam siguran da to zelim..

Onim iskusnijim u ovome(mobile),sto je pametno?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
duhonja kaže...

uzeh prekjuce 640 xl ds i na njemu 8.1 sa naljepnicom da ide na w10..nisam siguran da to zelim..

Onim iskusnijim u ovome(mobile),sto je pametno?

Ma slobodono ne boj se, meni na 630 radi perfektno :)

16 godina

na 8.1 tel leti a na 10 radi ok. Kazem jer ja imam 10 a juce sam kolegici stimao nest na 8.1 (bas 640 xl oba telefona). Bas se osjeti razlika. 10 ti ne donosi nista novo (bar ono sto ja koristim). I na 10 me najvise nervira browser. Na 8.1 sam i zoom i pomijeranje stranice radio u jednom potezu a na 10 moras prvo zumirat pa onda pomjerit dje hoces doc na stranici...

12 godina
odjavljen
esko kaže...

na 8.1 tel leti a na 10 radi ok. Kazem jer ja imam 10 a juce sam kolegici stimao nest na 8.1 (bas 640 xl oba telefona). Bas se osjeti razlika. 10 ti ne donosi nista novo (bar ono sto ja koristim). I na 10 me najvise nervira browser. Na 8.1 sam i zoom i pomijeranje stranice radio u jednom potezu a na 10 moras prvo zumirat pa onda pomjerit dje hoces doc na stranici...

Meni Edge radi super, smanjio sam veličinu teksta i aplikacija do kraja, sve radi super, nemam problema s Edge.

16 godina

i meni radi dobro ali me nervira. Npr koristim desktop verziju bugovog foruma i kad otvorim bilo sta novo ne mogu iz prve raditi zum i ujedno da se pomicem po stranici (sa 2 prsta dok je jos zumiramo). Kada pustim 2 prsta i pokusam ponovo sve radi ok. Znaci nece iz prve. Sve ostalo je ok.

11 godina
protjeran
esko kaže...

E hvala puno..Inace,nisam neki fan novotarija previse,bitnije mi je da ono sto mi treba(mail,sms-tu i tamo,pozivi,i malo saranja net-om,stabilnost signala ) idu glatko..Muziku ne slusam,fotke tu i tamo kao i videa,nis posebno..

Dosad sam i bio zadovoljan 8.1 jer nije nakarabudjen vizualnim nepotrebnostima,bar po pitanju mene..

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ekipa jel dobra 535 za nakup ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

535 je odličan fončić. Win 10 radi bez greške.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

4 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
uss kaže...

535 je odličan fončić. Win 10 radi bez greške.

Mislio sam 650, ali nema teorije da dam 220€ za taj mob. Mislim da će 535 biti dovoljno.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Iskustva s Lumia 630 na WPXu? Release kanal.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Iskustva s Lumia 630 na WPXu? Release kanal.

Ja je imam, rijetko se na moment zamrzne (512MB), multitasking super, Edge dobar. Sve 5 i visoko preporučujem :)

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon tjedan i pol dana sanse i borbe sa win10 se vratio na 8.1.....preporod 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

3 2 hvala 0
11 godina
protjeran
merio kaže...

Nakon tjedan i pol dana sanse i borbe sa win10 se vratio na 8.1.....preporod 

Koju rijec vise o detaljima odluke?

16 godina
Pa prije par stranica sam napisao da mi mail, tocnije slanje grupnih mailova predstavlja velik problem, no kako tada i sada cu biti napadnut sa strane fanboyeva. Uz sve to jednostavno ne radi mi fluidno kao i 8.1. Da napravio sam hard reset, ali to jednostavno nije to kao na 8.1. Konstantno mi je svakih par dana na lockscreenu kao i na weather tileu pokazivao farenheite iako je namjesteno na celzijuse(jako cudno). Reload aplikacija prilikom multitaskinga, edge radi puno losije nego explorer.. Itd. Jednostavno 8.1 mi radi bolje i stabilnije te kad vec imam izbor zasto da si ne olaksam... Jos jednom ponavljam da nisam ni android/windows, fanboy/hejter, samo zelim da mi mobitel radi onako kako ja zamislim. A to trenutno dobijem sa 8.1
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice