@Dr.Nasty mislim da da, nisam nigdje našao qr skener jer imam Cortanu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na 8.1 pod kamerom imate fotoalate i tu je bing očitavanje... ili instalirajte QR Scanner RS aplikaciju sa trgovine
Ide download na moju 640 XL - VIP :)
edit: i na 535 :)
Ma neće ni sa QR linka, otvori isti link i mrtvi gumb. Idiotizam.
Da nisu makli app zbog loada?
mrtvi gumb ti je jer ti je internet explorer,.. ne otvori ti trgovinu .. .to ti je problem.. stisni refresh... kada otvara link automatsk ibi sa IE morao prebaciti na Trgovinu i otvoriti aplikaciju...
jedino ako nisi možda nešto dirao? adblocker stavljao u sistem?
tako i meni stalno pokazuje, u exploreru i nista vise - potpuno isti slucaj.a u store nema nista takvog
Ma nisam ništa, to je ženin telefon i sve je stock, nema nikakvih aplikacija (osim skypea, vibera). Probao sam mijenjati regiju jer je bilo US/BiH zbog Cortane, ali ništa.
Uredno prijavljen sa accountom.
a sad mi je palo nešto napamet.. a imaš li ti uopće Denim verziju 8.1 instaliranu? jer aplikacija je noviji tip appx a za njih treba zadnji Denim
edit: sad vidim da si napisao da ima Denim...
http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-640-xl/416373-update-advisor-app-lumia-640-xl.html
Evo ovo je problem, vidim dole da moram prebaciti browser sa desktop na mobile. Idem probati.
EDIT: Radi.
isto i kod mene,svaka cast majstore ^^
Nema više double tap to wake up ili sam čorav?
Paljenje ekrana sa 2 lupkanja (ovisi o uređaju)
postavke - dodaci - dodir
Gašenje ekrana sa dva lupkanja
postavke - personalizacija - zaključani zaslon - "Dvaput dodirnte navigacijsku traku da biste isključili zaslon"
Paljenje ekrana sa 2 lupkanja (ovisi o uređaju)
postavke - dodaci - dodir
Gašenje ekrana sa dva lupkanja
postavke - personalizacija - zaključani zaslon - "Dvaput dodirnte navigacijsku traku da biste isključili zaslon"
L930
postavke - dodaci - dodir ---- nemam dodira?
a u zakljucanom zaslonu nema opcije za double tap to lock
EDIT: skinuo dodir iz trgovine, sad sljaka
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gestures-touch/9nblggh319dm
sto se FW tice sad je 02540.00019.15236.45005, ne znam koji je bio na 8.1
na 930 kažu ljudi da ne radi snimanej zvuka na videu...
ljudi koji nisu napravili hard reset žale se da ne mogu otključati zaslon jer ne pokazuje tipkovnicu kod upisivanja PIN-a

nije mi jasno kako mi se više nečuju dolazak poruka na viber.odem na obavijesti+ radnhe ,prije normalno bilo a sad nenormalno,kako to sad vratiti natrag da čujem dolazak poruke

Da li se stvarno isplati raditi hard reset? Stvarno mi se ne instaliraju aplikacije ponovo, a pogotovo da slažem tileove kako su bili. Ako je neko marginalno ubrzanje ili placebo efekt, da ne gubim vrijeme bez potrebe?
Ako imaš već napravljen back up aplikacija, onda ti se sve posloži onako kako si već imao prije (položaj ikona i sl.). Jedino ćeš morati postaviti ponovno viber, whats'up i sl., ali to je realno par minuta posla.
Znam, ali neko je spomenuo na temi da je bolje čisto, bez vraćanja aplikacija, od nule (samo sms-ove vratiti).
hard reseta
Znam, ali neko je spomenuo na temi da je bolje čisto, bez vraćanja aplikacija, od nule (samo sms-ove vratiti).
Ja sam do sada nakon hard reseta jednostavno vratio backup aplikacija, nikad nisam radio čistu instalaciju nakon reseta i sve mi je radilo ok.
jesi napravio hard reset (da javim čovjeku)? ako imaš L930... jer to je samo na njoj primjećeno
Za moj mob na Windows stranici piše da je najnovija verzija firmwarea za Hrvatsku 2177.0.15184.36003, a ja imam 2177.0.15184.36002 i kaže da je to najnovija verzija. Jel to normalno ili?
Za moj mob na Windows stranici piše da je najnovija verzija firmwarea za Hrvatsku 2177.0.15184.36003, a ja imam 2177.0.15184.36002 i kaže da je to najnovija verzija. Jel to normalno ili?
nije firmvare za Hrvatsku već za brand (retail ili operatera pa se onda zadnji brojevi razlikuju).. važniji su ti ovi brojevi prije, oni govore o verziji firmvarea
02540.00019.14522.26003
Očito ću morati natrag na wp8.1 pa onda službenim putem nadograditi na w10m