- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi izgled univerzalne Windows 10 aplikacije : Twitter !
Baš sam je isprobao na lumii 650,odlična,stabilna,brza napokon liči na "pravi" twitter!
Nedostaje swipe opcija i dio postavki liči na onu s sajta. Nego uskoro očekujte i novi Whatsapp (pogledajte prošlu stranu i moj ss).
Nedostaje swipe opcija i dio postavki liči na onu s sajta. Nego uskoro očekujte i novi Whatsapp (pogledajte prošlu stranu i moj ss).
Ma dobro nećemo sad u detalje :P ali nakon svega ovo fakat liči na nešto...ako ovako nastave 
p.s nadam se da će riješiti pitanje messengera,to mi je ubiti app koju koristim najviše,a izgleda stvarno vrlo staro i naspram drugih platforma vrlo "okrljašteno"
Strpi se, u izradi je.
Strpi se, u izradi je.
Si siguran da ce izbacit za mobile verziju?
Moraju.
zna li netko koja verzija se pušta na L830? Ja sam trenutno u insideru .164
zna li netko koja verzija se pušta na L830? Ja sam trenutno u insideru .164
Ako je rollout, zadnja onda. Zato danas sunce granulo 
Kao UWP bez potrebe otvaranja browsera, bolja komunikacija itd da sve ne nabrajam.
Upravo stigao update za Update Advisor, a samim time i update na Win 10.
Upravo se skida.
Lumia 735 kupljena u Extreme Digital dućanu.
Na Vip mreži.
Nisam bio Insider.
Bonbon - još ništa...
Ispravak: skida se! Ja sam imao neku staru verziju Upgrade Advisora, našao na netu novu i upravo skidam desetku!
Kod mene počelo T-Mobile Lumia 640 LTE.
Također potvrđujem da mi je aplikacija Update Advisor izvršila ažuriranje i da je i za moju Lumiu 640 Dual sim dostupno ažuriranje. Mobitel nije kupljen kod operatera, kupljen je u Austriji, normalno se ažuriranje dobije. Ako nekoga zanimaju još neke informacije, rado ću pomoći. Nažalost neću moći ažurirati odmah, jer nemam dovoljno prostora na mobitelu, a morat ću i napraviti za svaki slučaj backup podataka :)
Meni je isto počeo update na 640 kupljenoj u Alzi, dok kod kuma na njegovoj sa Amazona, kaže da će update biti dostupan u dogovoru sa operaterom. Obojica smo na bonbonu
nema ti razlike to što si na insideru.. već ju imaš na mobitelu.. ako želiš isključiti insider samo ga isključi u insider aplikaciji
I kod mene ne pronalazi ništa za ažuriranje imam L640 na njoj W10M build ..164 preko insidera
izbrisi UPDATE advisor i instaliraj UPGRADE advisor
Treba napraviti hard reset nakon nadogradnje ?
Došlo i kod mene Lumia 830
Isto imao neki stari Upgrade advizor i preko njega nije htjelo,skinuo novi i od prve.
Stay calm and govern on!
Treba napraviti hard reset nakon nadogradnje ?
Preporučuje se ali nije obavezujuće, ako ti telefon bude uredno radio nema potrebe da to radiš.
Obavezno!
Ja sam ga sad reseto i prije updejta na 10-za svaki slučaj
Isti bugovi/prednosti itd?
Jer moze ovo netko potvrditi?
+debelo cu biti razocaran ako nakon toliko cekanja i obecavanja od m$ da ce svi uredaji dobiti W10, isti ne dode na 920 seriju.
Smatram da iako 2x CPU, sigurno je jaci od 4x u low end lumiama koje sad dobivaju nadogradnju...
To ce biti onda jos jedan gey potez M$, isti kao WP7/8 situacija.
ni za ovo nismo bili 100% sigurni da će biti danas, a kamoli kad će ići za ostale...
Isti bugovi/prednosti itd?
Jer moze ovo netko potvrditi?
+debelo cu biti razocaran ako nakon toliko cekanja i obecavanja od m$ da ce svi uredaji dobiti W10, isti ne dode na 920 seriju.
Smatram da iako 2x CPU, sigurno je jaci od 4x u low end lumiama koje sad dobivaju nadogradnju...
To ce biti onda jos jedan gey potez M$, isti kao WP7/8 situacija.
sve je isto... to vam govorim već tjednima... nema razlike između insider i tzv. "finalne"
svi će dobiti ali ne odmah u isto vrijeme.. 920 će biti valjda negdje 4 ili 5 mjesec na redu... ali to ti je samo glasina kao i sve do sada vijesti...
kad već spominješ WP7, hardware 7 jednostavno nije imao snage za WP8 nit je memorija bila dovoljna...
na VIP internetu (fiksni i mobilni) u zadnjih 15 minuta problemi sa DNS-om... dio domaćih stranica i microsoftove ne rade... nije valjda da je tolika navala na nadogradnju da se srušilo :)