Po 738 put je zato što portali prenose vijesti sa svakakvih izvora. Netko nazove službu za korisnike a ovaj da ga se riješi kaže mu neki bzvz datum- eto vijesti, rekao operater da će biti tada i tada. Prođe taj datum odma kontra vijest o kašnjenju i odgađanju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem jedan. Uzeo sam USB kabal preko eBaya ali kad spojim 640 XL s računalom, mobitel se puni ali ne mogu prenositi fajlove i sl. Računalo uopće ne prepoznaje da sam spojio mobitel. No kad u isti taj USB port stavim kraći(ali deblji) USB kabal, onda sve radi super. USB kabal kojeg sam ja uzeo je dužine oko 85-90 cm ali je podosta tanji i mekši od ovog drugog.
Imam problem jedan. Uzeo sam USB kabal preko eBaya ali kad spojim 640 XL s računalom, mobitel se puni ali ne mogu prenositi fajlove i sl. Računalo uopće ne prepoznaje da sam spojio mobitel. No kad u isti taj USB port stavim kraći(ali deblji) USB kabal, onda sve radi super. USB kabal kojeg sam ja uzeo je dužine oko 85-90 cm ali je podosta tanji i mekši od ovog drugog.
nisu svi kablovi dobri... najbolje je ne šparati na (dobrom) kablu već uzeti original Nokia USB kabl i miran si naročito kod fleširanja softvera preko USB-a
http://www.mobis.hr/EquipmentDetails/20556/ff/True/Nokia-CA-190CD--podatkovni-kabel-s-torbicom.wshtml
ili baš preko eBaya
Postoji mogućnost da u USB kabelu s Ebaya su samo dvije žice (one za struju a ne i za podatke) te zbog toga ti se mobitel puni a ne prenosi podatke.
Ne bi rekao da je loš, platio sam ga oko dolar ipo.
LOL LOL LOL hahaha hvala baš si me nasmijao...
kod kineza nikad nisi 100% siguran.. može nešto biti dobro i kvalitetno a jeftino, a opet može biti loše i slabo.... ako je kabl dobar i kvalitetan radit će bez obzira na dužinu...
kod kineza nikad nisi 100% siguran.. može nešto biti dobro i kvalitetno a jeftino, a opet može biti loše i slabo.... ako je kabl dobar i kvalitetan radit će bez obzira na dužinu...
Ovo zvuci kao reklama za kondome
Ne bi rekao da je loš, platio sam ga oko dolar ipo.
Imao sam prije problem s eksternim HDDom, spojio sam ga s dužim kablom, LEDica je radila, HDD je radio ali ga nisam vidio na računalu. Zamijenio sam kabal s kraćim(ali debljim) i sve je radilo ok. Ista stvar je i ovdje. Mislim da je kabal dobar, jedino što duljina predstavlja problem(valjda)...
Imao sam prije problem s eksternim HDDom, spojio sam ga s dužim kablom, LEDica je radila, HDD je radio ali ga nisam vidio na računalu. Zamijenio sam kabal s kraćim(ali debljim) i sve je radilo ok. Ista stvar je i ovdje. Mislim da je kabal dobar, jedino što duljina predstavlja problem(valjda)...
garantiram ti ovaj Nokijin dugi da radi jer ga imam jer uzeo sam ga upravo za 640...
garantiram ti ovaj Nokijin dugi da radi jer ga imam jer uzeo sam ga upravo za 640...
Koji mobitel? Koja je dužina, debljina kabla?
Koji mobitel? Koja je dužina, debljina kabla?
sve Lumie koje sam spajao s njime su radile preko USB... malo je duži od metra, u specifikaijama piše 118 cm
Vi koji imate lumiju 950xl, kakva vam je baterija?
Vi koji imate lumiju 950xl, kakva vam je baterija?
kao na 920 :)
prosjek dan i pol... jedan dan baš uz korištenje pa preko noći punjenje... do dva dana se može razvući uz slabije korištenje...
pa ne moze nikako biti kao kod 920, ako je kao kod 920 onda je to zaista loše
Spojio sam drugi mobitel s tim novim USB kablom, mobitel se krenuo puniti i mogao sam pristupiti fajlovima preko računala. Kad spojim svoju L640 XL, on se puni ali računalo ga ne pronalazi. Istva stvar je i sa tim kračim kablom. Opet imam problem da se ne može instalirati upravljački program za mobitel.
Spojio sam drugi mobitel s tim novim USB kablom, mobitel se krenuo puniti i mogao sam pristupiti fajlovima preko računala. Kad spojim svoju L640 XL, on se puni ali računalo ga ne pronalazi. Istva stvar je i sa tim kračim kablom. Opet imam problem da se ne može instalirati upravljački program za mobitel.
pisao sam već par puta o tome... događa se to s W10M... nije problem u driveru već u konfiguraciji koju windows PC treba obaviti... meni su problemi zanimljivo nestali oko toga kad sam spojio 950XL i od onda više nema problema sa 640. u upravljačkoj ploči imaš urđaji i pisači i to otvori.. i na popisu imaš windows phone... desni klik i odaberi Otklanjanje poteškoća.. slijedi upute... možeš i ukloni urađaj da ga ponovno proba podignuti... napominjem da to samo ponekad pomogne nekad sam morao i po nekoliko puta.... driver se digne OK to sam sve provjeravao tako da to nema veze...
Spojio sam s ovim novim kablom, i sve je ok. Proradila je ta konfiguracija odjednom.
Da, koja svrha od Messagera ako je samo za PC? Bit će, samo daj vremena.
@Jedno pitanje, dali 640 XL posjeduje LEDicu za notifikacije?
Do ljeta,jeseni ove godine sve ce aplikacije biti universalne uz bok iosu....sam sustav ce biti pravo popeglan...nadajmo se da dolazi zlatno doba za wp...još da ga manje ljudi pljuju...
@Jedno pitanje, dali 640 XL posjeduje LEDicu za notifikacije?
ne
To sa kabelima su uglavnom potrošeni živci. Evo ja čekam dostavu za dva dana moćnog powerbanka. Uz put naručio njihov IQ punjač i kabel. Kupiš mercedes Anker i ne brineš. Kada se pogleda presjek i materijal Anker kabela, vidi se gdje je razlika od dolar ipo do 6€ (akcija,inače je 10€).
Ova IQ rješenja su odlična..detektira mogućnosti baterije mobitela i toliko pušta.
LINE postao univerzalna aplikacija, još da Viber i Whatsapp krenu tim putem....
flagship od $149? yeah right :)
flagship od $149? yeah right :)
U usporedbi s ostalim mobitelima na tržištu sa Windows Phoneom...da, ovo je flagship.
sve se bojim da će mu cijena na kraju biti puno veća...
Ta marka ima u BiH u Mobilshop u Ljubuškom, zaista odlični što se tiče saradnje.