WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.161
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Po 738 put je zato što portali prenose vijesti sa svakakvih izvora. Netko nazove službu za korisnike a ovaj da ga se riješi kaže mu neki bzvz datum- eto vijesti, rekao operater da će biti tada i tada. Prođe taj datum odma kontra vijest o kašnjenju i odgađanju. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam problem jedan. Uzeo sam USB kabal preko eBaya ali kad spojim 640 XL s računalom, mobitel se puni ali ne mogu prenositi fajlove i sl. Računalo uopće ne prepoznaje da sam spojio mobitel. No kad u isti taj USB port stavim kraći(ali deblji) USB kabal, onda sve radi super. USB kabal kojeg sam ja uzeo je dužine oko 85-90 cm ali je podosta tanji i mekši od ovog drugog.

USB kabal s kojim je sve uredu. USB kabal s kojim je sve uredu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Imam problem jedan. Uzeo sam USB kabal preko eBaya ali kad spojim 640 XL s računalom, mobitel se puni ali ne mogu prenositi fajlove i sl. Računalo uopće ne prepoznaje da sam spojio mobitel. No kad u isti taj USB port stavim kraći(ali deblji) USB kabal, onda sve radi super. USB kabal kojeg sam ja uzeo je dužine oko 85-90 cm ali je podosta tanji i mekši od ovog drugog.

nisu svi kablovi dobri... najbolje je ne šparati na (dobrom) kablu već uzeti original Nokia USB kabl i miran si naročito kod fleširanja softvera preko USB-a 

http://www.mobis.hr/EquipmentDetails/20556/ff/True/Nokia-CA-190CD--podatkovni-kabel-s-torbicom.wshtml

ili baš preko eBaya

http://www.ebay.com/itm/251895143363

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:20 (dadn).
16 godina
Dex.pwn kaže...

Postoji mogućnost da u USB kabelu s Ebaya su samo dvije žice (one za struju a ne i za podatke) te zbog toga ti se mobitel puni a ne prenosi podatke.

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne bi rekao da je loš, platio sam ga oko dolar ipo. Mislim da je u dužini problem. Pokušat ću s drugim telefonom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:49 (Dex.pwn).

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne bi rekao da je loš, platio sam ga oko dolar ipo. 

LOL LOL LOL hahaha hvala baš si me nasmijao... 

kod kineza nikad nisi 100% siguran.. može nešto biti dobro i kvalitetno a jeftino, a opet može biti loše i slabo.... ako je kabl dobar i kvalitetan radit će bez obzira na dužinu... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:48 (dadn).
16 godina
dadn kaže...

kod kineza nikad nisi 100% siguran.. može nešto biti dobro i kvalitetno a jeftino, a opet može biti loše i slabo.... ako je kabl dobar i kvalitetan radit će bez obzira na dužinu... 

Ovo zvuci kao reklama za kondome

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne bi rekao da je loš, platio sam ga oko dolar ipo. 

Imao sam prije problem s eksternim HDDom, spojio sam ga s dužim kablom, LEDica je radila, HDD je radio ali ga nisam vidio na računalu. Zamijenio sam kabal s kraćim(ali debljim) i sve je radilo ok. Ista stvar je i ovdje. Mislim da je kabal dobar, jedino što duljina predstavlja problem(valjda)...

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Imao sam prije problem s eksternim HDDom, spojio sam ga s dužim kablom, LEDica je radila, HDD je radio ali ga nisam vidio na računalu. Zamijenio sam kabal s kraćim(ali debljim) i sve je radilo ok. Ista stvar je i ovdje. Mislim da je kabal dobar, jedino što duljina predstavlja problem(valjda)...

garantiram ti ovaj Nokijin dugi da radi jer ga imam jer uzeo sam ga upravo za 640...

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

garantiram ti ovaj Nokijin dugi da radi jer ga imam jer uzeo sam ga upravo za 640...

Koji mobitel? Koja je dužina, debljina kabla?

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Koji mobitel? Koja je dužina, debljina kabla?

sve Lumie koje sam spajao s njime su radile preko USB... malo je duži od metra, u specifikaijama piše 118 cm

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Vi koji imate lumiju 950xl, kakva vam je baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Vi koji imate lumiju 950xl, kakva vam je baterija?

kao na 920 :)

prosjek dan i pol... jedan dan baš uz korištenje pa preko noći punjenje... do dva dana se može razvući uz slabije korištenje... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 17:16 (dadn).
14 godina
950 xl punim svaki dan, izdrži otprilike do večeri uz vrlo intenzivno korištenje.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

pa ne moze nikako biti kao kod 920, ako je kao kod 920 onda je to zaista loše

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Spojio sam drugi mobitel s tim novim USB kablom, mobitel se krenuo puniti i mogao sam pristupiti fajlovima preko računala. Kad spojim svoju L640 XL, on se puni ali računalo ga ne pronalazi. Istva stvar je i sa tim kračim kablom. Opet imam problem da se ne može instalirati upravljački program za mobitel.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Spojio sam drugi mobitel s tim novim USB kablom, mobitel se krenuo puniti i mogao sam pristupiti fajlovima preko računala. Kad spojim svoju L640 XL, on se puni ali računalo ga ne pronalazi. Istva stvar je i sa tim kračim kablom. Opet imam problem da se ne može instalirati upravljački program za mobitel.

pisao sam već par puta o tome... događa se to s W10M... nije problem u driveru već u konfiguraciji koju windows PC treba obaviti... meni su problemi zanimljivo nestali oko toga kad sam spojio 950XL i od onda više nema problema sa 640. u upravljačkoj ploči imaš urđaji i pisači i to otvori.. i na popisu imaš windows phone... desni klik i odaberi Otklanjanje poteškoća.. slijedi upute... možeš i ukloni urađaj da ga ponovno proba podignuti... napominjem da to samo ponekad pomogne nekad sam morao i po nekoliko puta....  driver se digne OK to sam sve provjeravao tako da to nema veze... 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Spojio sam s ovim novim kablom, i sve je ok. Proradila je ta konfiguracija odjednom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E dečkovi dal bi messenger beta,mislim na universal app trebala pojavit i na mobile verziji ili?Pošto ovog messengera nisu updejtali sto gladnih godina,izgleda baš onako kako je izgledao i na samom početku
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da, koja svrha od Messagera ako je samo za PC? Bit će, samo daj vremena.

@Jedno pitanje, dali 640 XL posjeduje LEDicu za notifikacije?

0 1 hvala 0
15 godina

Do ljeta,jeseni ove godine sve ce aplikacije biti universalne uz bok iosu....sam sustav ce biti pravo popeglan...nadajmo se da dolazi zlatno doba za wp...još da ga manje ljudi pljuju...

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

@Jedno pitanje, dali 640 XL posjeduje LEDicu za notifikacije?

ne

18 godina
WindowsPhone - Općenito

To sa kabelima su uglavnom potrošeni živci. Evo ja čekam dostavu za dva dana moćnog powerbanka.  Uz put naručio njihov IQ punjač i kabel.  Kupiš mercedes Anker i ne brineš.  Kada se pogleda presjek i materijal Anker kabela, vidi se gdje je razlika od dolar ipo do 6€ (akcija,inače je 10€).

Ova IQ rješenja su odlična..detektira mogućnosti baterije mobitela i toliko pušta.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

LINE postao univerzalna aplikacija, još da Viber i Whatsapp krenu tim putem....

Podrži nas na ->>>>> http://wishapplist.com/en
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ispravak, Whatsapp neće još izraditi UWP dok ne izađe final za W10M.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 22:37 (Silwncer).
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao novi W10M flagship koji košta samo $149 .

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

flagship od $149? yeah right :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

flagship od $149? yeah right :)

U usporedbi s ostalim mobitelima na tržištu sa Windows Phoneom...da, ovo je flagship.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sve se bojim da će mu cijena na kraju biti puno veća... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ta marka ima u BiH u Mobilshop u Ljubuškom, zaista odlični što se tiče saradnje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice