WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.161
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
neo.gz kaže...

.

Nisam ni skužio to haha

10 godina
neaktivan
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Kad će Redstone na 8.1 uređaje?

čekaj prvo da W10M izađe za 8.1 uređaje... Redstone je tek nadogradnja veća za W10M i to je tek u začetku... Redstone ti je kao W10M ljetos. izgleda dobro ali ispod haube puno bugova

što ne pitaš koji su slijedeći brojevi za Loto? prije ćeš dobit točan odgovor.....

W10M za 8.1 uređaje je izišao. To je nadogradnja .164 i dostupna je. Dali će i kada to odraditi telekom operateri - to je nepoznato. Oni koji to hoće mogu ga dobiti od MS izravnon na slijedeći način:

1. Instalirati Windows Insider iz Windows Shop-a
2. Prihvatiti uvjete za Release Preview (nikako ne Fast Ring jer testne verzije idu preko Fast Ringa)
3. Preuzmi W10M. Provestu Update na .164

Nakon toga više niste ovisni o telekom operaterima. Updatiranje ide izravno od MS, jednom mjesečno.

Provjereno, radi izvrsno.

Redstone nije namijenjen 8.1. uređajima, nego tzv. nativnim 10 uređajima (L950/L550/L650).

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nije izašao za Wp8.1, daj ne širi dezinformacije. tako je i 122 bio proglašavan "finalnim" kao i svaka verzija prije nje.. i još uvijek si ovisan o operaterima, to je tek plan za kasnije da microsoft preuzme software nadogradnje direkt preko "sebe"

to što instaliraš preko insidera nije finalna verzija već testna insider

btw još ni traga ni glasa od finalne verzije na serverima tako da možeš slobodno zanemariti što neki pišu na WMPU ili WC-u...

znam za koje je redstone namjenjen LOL ne moraš mi to objašnjavati, da čitaš vidio bi da sam to već pisao ;) inače i imam W10 uređaj i probavao sam redstone, kao što imam i druge WP8.1 uređaje pa znam na koji što ide...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 11:40 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koji imaš Windiws 10 uređaj ?

Podrži nas na ->>>>> http://wishapplist.com/en
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

550 i 950 XL

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Pozdrav ! Instalirao sam W10 ali u postavkama ne mogu nać zaključavanje telefona, na 8.1 sam imao pin postavljen.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...
Pozdrav ! Instalirao sam W10 ali u postavkama ne mogu nać zaključavanje telefona, na 8.1 sam imao pin postavljen.

postavke - personalizacija - zaključani zaslon i na kraju imaš Mogućnosti prijave

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Qvezbra kaže...

postavke - personalizacija - zaključani zaslon i na kraju imaš Mogućnosti prijave

Čekam dan kad će napraviti otključavanje tako da napravimo tri poteza. To već na WXu postoji, samo čekam na WPX

18 godina
Evo i mene konačno na win10, 164 build, lumia 830. Ovo radi ok. Najveća zamjerka je na Edge koji redovno prikazuje da je učitao stranicu, a ne prilaže ništa. Fontovi su bolji, ikone, obavijesti... Sad je to bliže androidu 5. Outlook konačno liči na nešto, facebook isto. Tastatura je ok, onaj kursor je zgodna pipa, a radi i swype. Sad samo da ne ukenjaju nešto prije finala.

0 0 hvala 0
15 godina
zdgrunf kaže...
Evo i mene konačno na win10, 164 build, lumia 830. Ovo radi ok. Najveća zamjerka je na Edge koji redovno prikazuje da je učitao stranicu, a ne prilaže ništa. Fontovi su bolji, ikone, obavijesti... Sad je to bliže androidu 5. Outlook konačno liči na nešto, facebook isto. Tastatura je ok, onaj kursor je zgodna pipa, a radi i swype. Sad samo da ne ukenjaju nešto prije finala.

Ma to sad ide samo na bolje...

10 godina
neaktivan
Čini se da nisam baš najjasnije obrazložio "finalnu verziju", pa evo još malo činjenica, a ne osobnih stavova ili forumskih zaključaka:
- .164 nije namijenjena testiranju, i zato je Insider-i neće dobiti na uobičajeni način, kroz Fast Ring
- .164 je postavljena kao Retail verzija W10M
- Retail verzija ide na tržište pa je i finalna verzija, za sada
- nativni 10 uređaji su .164 dobili kao nadogradnju 8. ožujka, na uobičajeni način, bez interakcije telekom operatera
- nativni 8 uređaji ne mogu dobiti Retail verziju W10M bez interakcije telekom operatera
- nativni 8 uređaji da bi došli do Retail verzije W10M moraju zaobići telekom operate, za sada
- jedini način zaobilaženja telekom operatera, za sada, je preuzimanje W10M kao Release Preview kroz Windows Insider
- nakon instalacije .164 Retail verzije W10M, nativni 8 uređaji više nisu ovisni o telekom operaterima,
- update software-a ide jednom mjesečno, istovremeno i za desktop računala, tablete i za telefone, izravno od MS-a
- mjesečne nadogradnje za sve vrste hardware-a imaju istu oznaku, i ona je trenutno .164

sve ostalo su dezinformacije.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mikulam kaže...
Čini se da nisam baš najjasnije obrazložio "finalnu verziju", pa evo još malo činjenica, a ne osobnih stavova ili forumskih zaključaka:
- .164 nije namijenjena testiranju, i zato je Insider-i neće dobiti na uobičajeni način, kroz Fast Ring
- .164 je postavljena kao Retail verzija W10M
- Retail verzija ide na tržište pa je i finalna verzija, za sada
- nativni 10 uređaji su .164 dobili kao nadogradnju 8. ožujka, na uobičajeni način, bez interakcije telekom operatera
- nativni 8 uređaji ne mogu dobiti Retail verziju W10M bez interakcije telekom operatera
- nativni 8 uređaji da bi došli do Retail verzije W10M moraju zaobići telekom operate, za sada
- jedini način zaobilaženja telekom operatera, za sada, je preuzimanje W10M kao Release Preview kroz Windows Insider
- nakon instalacije .164 Retail verzije W10M, nativni 8 uređaji više nisu ovisni o telekom operaterima,
- update software-a ide jednom mjesečno, istovremeno i za desktop računala, tablete i za telefone, izravno od MS-a
- mjesečne nadogradnje za sve vrste hardware-a imaju istu oznaku, i ona je trenutno .164

sve ostalo su dezinformacije.

a ovo je VIC godine, baš sam se dobro nasmijao: - jedini način zaobilaženja telekom operatera, za sada, je preuzimanje W10M kao Release Preview kroz Windows Insider

LOL pa naravno kad je W10M još u testnom periodu preko insidera i operateri još uvijek ne puštaju službenu ili bilo kakvu drugu (barem ne oni koji ne testiraju na određenim uređajima)

a operatori i dalje imaju dosta utjecaja i radnji sa W10M.. ne nadaj se tome da će ih Microsoft potpuno zaobilaziti... da softvare će ići direktno od microsofta.. a od koga će ići ostalo (firmvare, postavke i još ponešto)? preko Marsa možda?

nema potrebe filozofirati i raspravljati oko tih gluposti... nije išla službeno bez Insidera? nije finalna, end of stori.. i te gluposti RETAIL, BETA... to ne postoji, barem ne pod tim nazivima u Microsoftu... to se izvaljuje na WMPU i WC-u ili sličnim blogovima i ljudi automatski šire....

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 11:50 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li ko čitao ovo (sva 3 dijela ? ) ?

Windows Phone isn't dead Part III

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Je li ko čitao ovo (sva 3 dijela ? ) ?

Windows Phone isn't dead Part III

BMK... jednostavno ignoriram takve i slične naslove 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

samo da isprobam novi potpis na svom profilu

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone "die hard fanboy" koji ne napušta brod.
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Makni navodnike, ne pokazuje ih kako treba.

Moj potpis je bolji

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mediafire univerzalna aplikacija za W10/W10M  https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh4qj9h

podržava automatski upload slika na mediafire

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 16:39 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mogli su joj dati UWP izgled, a ne WP 8.1 , no kontaktiraću Mediafire o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Htio bih preko Insider programa staviti Win 10 na moju Lumiju 640. Samo me zanima kakvo je stanje sa vraćanjem podataka, razgovora i dokumenata koje imam na računalu. Ja sam ono sigurnosno ažuriranje napravio samo jedanput, i od tada sam sve isključio da mi se ne ažurira automatski. Možete mi reći, sada kada bih radio hard reset, koliko je vjerojatno da ću ostati recimo bez podataka kao što su whatsapp razgovori i slično? Pokušao sam malo googlati po netu i tražeći rješenje, ali bezuspješno. Može li mi netko tko ima Win 10 mobile reći kakvo je na Lumijama 640 stanje? Ima li još nekih bugova i koliko su česti? Unaprijed hvala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa. Htio bih preko Insider programa staviti Win 10 na moju Lumiju 640. Samo me zanima kakvo je stanje sa vraćanjem podataka, razgovora i dokumenata koje imam na računalu. Ja sam ono sigurnosno ažuriranje napravio samo jedanput, i od tada sam sve isključio da mi se ne ažurira automatski. Možete mi reći, sada kada bih radio hard reset, koliko je vjerojatno da ću ostati recimo bez podataka kao što su whatsapp razgovori i slično? Pokušao sam malo googlati po netu i tražeći rješenje, ali bezuspješno. Može li mi netko tko ima Win 10 mobile reći kakvo je na Lumijama 640 stanje? Ima li još nekih bugova i koliko su česti? Unaprijed hvala

sigurnosno kopiranje ti backupira postavke telefona i drugo vezano uz sistem... WhatsApp ima vlastitu opciju za arhiviranje razgovora ali moraš ih arhivirati na SD karticu da bi ih mogao vratiti. 

za SMS/MMS moraš isto uključiti u postavkama da ih sprema (mada ima aplikacija od microsofta u trgovini za backup)..

dokumente ako ih nisi spremio na OneDrive, SD karticu ili kompjuter, moraš spremiti sam... isto vrijedi i za slike, video... 

melodije zvona ako si druge skidao i stavljao, isto ne zaboravi backupirati

bugova imaju svi (i W10M uređaji kao 550, 650 ili 950) ali nisu toliki da bi te zabrinjavali... nema kritičnih bugova i na 640 radi super. a još uvijek rade i stalno sređuju pa se ne moraš brinuti.  no da se vratim na početak... preporučujem ti da kad nadogradiš na W10M i napraviš hard reset da ne vraćaš backup postavki već da digneš sistem čisto jer ti je uzaludno raditi hard reset da ti očisti stare postavke a onda ih vraćaš....

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 11:11 (dadn).
15 godina
Ne znam gdje da pitam a da vise ljudi vidi
Napuklo je staklo na lumiji 640xl
Je li teško sam popravljati i koliko dodu i gdje kupiti dijelove?
You have to be odd to be number one
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možeš sam popraviti ali događalo se ljudima da nisu dobro odradili posao pa bi imali problema sa novim zaslonom. kao i u svakom takvom postupku gubiš garanciju ako ti rastavljanje i zamjenu ekrana nije obavio ovlašteni servis (Mobis). nazovi njih i oni će ti reći cijenu... 

ovdje imaš video o rastavljanju i sastavljanju

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 21:03 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Spotify confirms it has ended support for its Windows Phone app.

Šteta, ali navodno rade na W10 aplikaciji...

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Upgradao sam na Win10, .164 verziju, Outlook mi je radio normala za mailove, sad pri startu, odmah se chrasha. Vidim da nemogu izbrisati Outlook poštu pa instalirati, ima li druge alternative osim hard-reseta?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

To se i meni dogodilo ali u roku od par sati se pojavi update u Storeu i sve proradilo... L640

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
Kad se nadogradi na W10M i napravi se hard reset, onda sam sistem ažurira aplikacije i drugo i treba mu malo vremena da sve "sjedne" pa ne očekuj odmah da sve radi savršeno i brzo. Čak mi se nekad čini da mu treba dan-dva i da tek onda proradi kako treba. Ako ti se ne sredi odradi još jedan hard reset. Možda ti nije sve "sjelo" kako treba.

No za prvu ruku probaj Metro Mail iz trgovine.
16 godina
Smooth Operator kaže...

Upgradao sam na Win10, .164 verziju, Outlook mi je radio normala za mailove, sad pri startu, odmah se chrasha. Vidim da nemogu izbrisati Outlook poštu pa instalirati, ima li druge alternative osim hard-reseta?

Meni se događaju na istoj verziji .164 nekakvi battery drainovi. recimo od 5 do 5 i15 mi za 16% baterije skalat a uopće neznam gdje i kako. Puno brze mi puni mobitel odnosno pokaze da je put ali bome i prazni...

12 godina
Sami sebi smo najveci neprijatelji
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice