WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.358
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
Psiho246 kaže...
skank666 kaže...

zanima me što mislite koliko bi mogao dobiti za svoju lumiu 920? stara cca 9 mjeseci ali bez garancije. tj ima ali sam ja gore puknuo drugi ROM na kojeg brže dolaze nadogradnje tako da... može se vratit u početno stanje i ima svu opremu a slušalice čak netaknute. možda ubodem 1520 

Sta ti fali na l920?

Mal mu je {#} ekran.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen

apsolutno niš, telefon je bez greške ali imam jednu dobru ponudu za 1520 pa ako bi ovu utopio za te pare uzeo bi 1520 a ako ne - onda niš... zadovoljan sam sam i sa ovom, ovo je samo iskorištavanje prilike koja se ukazala...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Uvik je bilo ako propustiš jednom prilku, drugu nećeš dobiti. Ako me kužite...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jel vi imate problema s kamerom, slike budu cudno rotirane...

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Kod 1020 dok snimam video, low light uvjeti, imam neke horizontalne linije, ko neki purple tint banding i kolko sam videl prisutan je lense flare..

Na ženinoj 520 sam isprobaval i tog nema, snimanje low light uvjeta osim šuma, nisam nikakve anomalije ostale našel..

Inače ova 1020 dost pati od raznih problema, kolko sam videl od "problema" na mojoj 1020, uočen je samo taj issue kod snimanja videa i to kod loših svjetlosnih uvjeta..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 20:37 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni na ativ su i8750 kad slikam s prednjom kamerom ono sto je u realnosti na desnoj strani bude na lijevoj i obratno.... A i ova tipkovnica je shit zesci, kao da sam slijepac..... Jel ima kakav mod za tastaturu?

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Preporucite mi neki app slican whatsappu, a koji postoji za symbian a da je koliko toliko dobar. 

Buduci da navodno whatsapp draina bateriju, pokusat cu ga ne koristiti pa sada trazim neki app koji ga moze zamjeniti, pa da vidim da li ce baterija duze trajati.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Viber

16 godina
Viber ne radi bas kako treba tj nisam zadovoljan sa brzinom. Mozda neki drugi?
Windows Phone FTW
15 godina
Pozdrav ekipa. Imam jedan problemčić, točnije kolega od mene. Čovjek kupio Lumiu 520, zadnja verzija SW-a GDR3. Mislim da ima I Black update iako nisam siguran kako provjeriti jer nisam vidio telefon, ali sam 100% siguran da je GDR3 jer u multitaskingu ima X za ubit app.
Problem je sljedeći. Niti Viber niti WhatsApp nemaju Push notifikacije. Kada aplikacije nisu u prvom planu, znači ili su u Background-u ili su potpuno ugašene ne dolazi ništa na njih. Čim su u prviom planu sve radi. Stižu poruke, radi poziv iz Vibera I može se zvati na isti. KAd nisu aktivne, niti na jednu aplikaciju ne stižu poruke niti poziv na Viber. Napravljen je tvornički reset, te je Viber reinstaliran ali svejedno ne radi. Problem je ostao. Dali je itko imao sličan problem I kako ga je riješio? Push notifikacije su omogućene za Viber jer je tijekom instalacije čovjek kliknuo na opciju da dopusti Push notifikacije. Pretpostavljam da je to isto napravio I za WhatsApp. Ali svejedno niti jedna od aplikacija ne radi ako nije u prvom palnu, odnosno aktivna.
15 godina
izzy007 kaže...
Pozdrav ekipa. Imam jedan problemčić, točnije kolega od mene. Čovjek kupio Lumiu 520, zadnja verzija SW-a GDR3. Mislim da ima I Black update iako nisam siguran kako provjeriti jer nisam vidio telefon, ali sam 100% siguran da je GDR3 jer u multitaskingu ima X za ubit app.
Problem je sljedeći. Niti Viber niti WhatsApp nemaju Push notifikacije. Kada aplikacije nisu u prvom planu, znači ili su u Background-u ili su potpuno ugašene ne dolazi ništa na njih. Čim su u prviom planu sve radi. Stižu poruke, radi poziv iz Vibera I može se zvati na isti. KAd nisu aktivne, niti na jednu aplikaciju ne stižu poruke niti poziv na Viber. Napravljen je tvornički reset, te je Viber reinstaliran ali svejedno ne radi. Problem je ostao. Dali je itko imao sličan problem I kako ga je riješio? Push notifikacije su omogućene za Viber jer je tijekom instalacije čovjek kliknuo na opciju da dopusti Push notifikacije. Pretpostavljam da je to isto napravio I za WhatsApp. Ali svejedno niti jedna od aplikacija ne radi ako nije u prvom palnu, odnosno aktivna.

da sam sebi odgovorim na dio pitanja. Problem je bio u Battery Saver-u koji je bio uključen. Nakon što je deaktivirao Battery Saver proradio skype i WhatsApp, odnosno njihove notifikacije i kada nisu aktivni. Viber na žalost i dalje šteka.

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Z viber mora dodat app da radi u pozadini

0 0 hvala 0
16 godina

Konačno uskoro Black za L620

Black Black
12 godina
neaktivan
DommY kaže...

Preporucite mi neki app slican whatsappu, a koji postoji za symbian a da je koliko toliko dobar. 

Buduci da navodno whatsapp draina bateriju, pokusat cu ga ne koristiti pa sada trazim neki app koji ga moze zamjeniti, pa da vidim da li ce baterija duze trajati.

Ja koristim Nimbuzz, jako dobra aplikacija, svakako probaj! {#}

Sniping is my job.
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pozdrav, forumaši, kratko pitanje, na pola vezano uz wp8. Kao wp {#} evangelista, nagovorio sam prijateljicu na novu Lumiu sa WP8, no kako da najednostavnije sinkroniziram kontakte sa starog SE Hazela na Lumiu (520)? Pokušsao sam slati BT-om, no ne šalje mi se kontakt po kontakt.

Tnq

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Bass kaže...

Riješeno. WP8 ima jako elegantno riješen uvoz kontakata i slika, no stari SE je bio problem, preduboko u opcijama je stavka Send all.

12 godina
WP8 - Općenito

Lp,

moze preporuka provjerneno dobre apk za bateriju?! Do sad sam imao ovo

Primjetio sam da imam uzasne dropove i to za 10% a to nije malo... recimo, pokazivalo mi je stanje baterije 72% , iskljucio sam mob te nazat ukljucio, stanje baterije 82%! Kak je to moguce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

insider meni najbolji... nije samo sza bateriju a i na live tile-u prikazuje i zauzeče prostora na SD kartici

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Jel itko zna dal wp8 podrzava ttls, na faksu da se moze spojiti s username-om i passwordom
16 godina
neaktivan

U sjećanju mi je da sam ja svoj WP8 spajao bez problema, 8S je bio u pitanju.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
dado16 kaže...
Jel itko zna dal wp8 podrzava ttls, na faksu da se moze spojiti s username-om i passwordom

Ako je eduroam u pitanju onda sigurno ne.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
16 godina
Pa prvenstveno mislim na FSB faks, znam da sam s androidom uspio, dok s windows jos nisam probao pa sam pitam... imam htc 8x
15 godina
protjeran
dado16 kaže...
Pa prvenstveno mislim na FSB faks, znam da sam s androidom uspio, dok s windows jos nisam probao pa sam pitam... imam htc 8x

Kažem ti, ako je eduroam onda niš od toga, imao sa 8S i nije bilo šanse, jako puno se studenata žalilo na microsoftovoj stranici a kolko vidim ms nije ni prstom mrdnuo po tom pitanju ni u 8.1 verziji...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 18:04 (EZY-E).
14 godina
Jel netko mozda uzimao dodatnu bateriju za L820? Ako da gdje je uzeo i za koliko novaca? I sto mislite jeli bolje uzet one neke vece koje nisu orginal ili je orginal ipak bolje?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Lp,

moze preporuka provjerneno dobre apk za bateriju?! Do sad sam imao ovo

Primjetio sam da imam uzasne dropove i to za 10% a to nije malo... recimo, pokazivalo mi je stanje baterije 72% , iskljucio sam mob te nazat ukljucio, stanje baterije 82%! Kak je to moguce?

Najveci gutaci baterije su upravo ti battery meteri i gluposti koje prate sve na mobu a ustvari stalno rade i troše bateriju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 0:24 (bik).
12 godina
gamer34 kaže...
Jel netko mozda uzimao dodatnu bateriju za L820? Ako da gdje je uzeo i za koliko novaca? I sto mislite jeli bolje uzet one neke vece koje nisu orginal ili je orginal ipak bolje?

Ja sam ovo narucio prije par dana - Link.

Ne vjerujem da ima 2500mAh al za 72Kn ce bit dobra zamjenska baterija. 

I Polarcell iz Njemacke za 100kn i 1800mAh Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 8:39 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
gamer34 kaže...

Ja sam ovo narucio prije par dana - Link.

Ne vjerujem da ima 2500mAh al za 72Kn ce bit dobra zamjenska baterija. 

I Polarcell iz Njemacke za 100kn i 1800mAh Link

Ajde javi dojmove kad stigne jer bas me zanima kakva je posto je cijena podjednaka kao orginal na britanskom amazonu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina

Stigao Black update za L620

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Nemam 14 godina
Moj PC  
10 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice