Da li da upgradeam lg g3 na android 6.0

poruka: 8
|
čitano: 1.227
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Vidio sam da se neki ljudi zale da im se pokvarila baterija pa mi trebaju savjeti jer mi je mobitel star tek tjedan dana pa ne bi htio da se vec pokvari. Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Da li da upgradeam lg g3 na android 6.0
Meni radi bez problema. Baterija mi drži oko 4 sata.
9 godina
neaktivan
Odlicno, ima li veze s kojeg se kompjutera skine update jer trenutacno nemam pristup svom desktopu
9 godina
neaktivan
Nema ti to veze. Samo ga nakon updatea vrari na tvorničke postavke. Dosta ljudi ima problema s baterijom kao ja sad. Ona drži, ali mi se gasi mob ili se ne puni bas najbolje. Ali to je do baterije, jer sam tesrirao drugu, a i imam mob skoro dvije godine.
10 godina
odjavljen

Mogao bi se tvoj konpijuter naljutiti ako nadogradnju preuzmeš sa stranoga konpijutera. Zapitaj se želiš li zaista biti dijelom takvih svađa na relaciji ćovijek-konpijuter. :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
Moj PC  
11 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Mislis da je do updatea ili do starosti baterije?

10 godina
odjavljen

Mislim da ti ne misliš.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Imam problem sa svojim lg g3 telefonom. Kada upalim telefon sve radi super, i posle nekog vremena neka bude jedan dan, nece da mi pusta nista preko youtube, ne znam zasto ali tako je. I restartujem ga i sve radi kako treba neko vreme, al kasnije opet isto. I to se desava i sa igricama. I da napomenem da mi se to deseva kada sam presao na android 6.0. Da li se neko susretao sa ovakvim problem i da li neko moze da mi pomogne. Unapred hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice