Scan covid potvrde na mobitelu

poruka: 4
|
čitano: 2.058
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina

Imam mobitel TCL 5017X PIXIE 3, dobio Covid potvrdu i probao preuzeti Covid Go aplikaciju da potvrdu ubacim u digitalni novčanik da ne nosim papire, ali javlja mi da uređaj nije kompatibilan sa aplikacijom. Također ne radi ni poveznica, link, koji je stigao na mailskupa sa potvrdom. Ako netko možda zna moželi se to popraviti, skinuti kakva druga aplikacija, pa možda uspijem staviti potvrdu na taj mobitel.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Scan covid potvrde na mobitelu

aplikacija StoCard, mozes i dm, kaufland itd kartice stavit tu

17 godina

Je li ti baš treba aplikacija?

Spremi QR kod na mob kao sliku/pdf i to pokaži.

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Scan covid potvrde na mobitelu
ja-on kaže...

Imam mobitel TCL 5017X PIXIE 3, dobio Covid potvrdu i probao preuzeti Covid Go aplikaciju da potvrdu ubacim u digitalni novčanik da ne nosim papire, ali javlja mi da uređaj nije kompatibilan sa aplikacijom. Također ne radi ni poveznica, link, koji je stigao na mailskupa sa potvrdom. Ako netko možda zna moželi se to popraviti, skinuti kakva druga aplikacija, pa možda uspijem staviti potvrdu na taj mobitel.

ili napravi samo screenshot qr koda. Otvori potvrdu u nekom pdf readeru, zumiraj na kod i opali screenshot. To spremi u galeriju pod neku novu mapu i imaš je u 3 sekunde pri ruci uvijek. Ja imam covid go ali na kraju koristim samo screenshot jer... naša covidgo aplikacija ne pokazuje broj doza pa su me u Njem svugdje tražili dokaz za primljene 2 doze, a što sam imao samo na papiru dok budala nisam napravio 2 screenshota (dakle kod i onaj dio o broju doza sa imenom i prezimenom) i amen.. Svakako retardirano da nema ispod qr koda 2/2 "dosen" ili nešto slično iako na stranicama aplikacije piše da prikazuje:

Covid putovnica - Naslovna (eudigitalnacovidpotvrda.hr)

Šteta što se u google pay ne može dodati.. ima nekih drugih appova koje navodno pokazuju i broj doza (a ne samo qr kod) ali nisam oduševljen da tamo nekim česima ili rusima dajem info: 

Digitalizirajte svoj EU COVID certifikat | GetCovidPass.eu

Ovdje piše da se može (prikazivati info o broju doza) ali treba neka posebna aplikacija (Yourwallet, Aplikacije na Google Playu) i ne vjerujem im previše pa ne preporučam.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice