Flesnes CM kao i svaki drugi rom. CM nije samo GB. On baziran na AOSP (guglaj) i malo je drugacijeg izgleda ali sadrzi sve novitete kao i bazni "sami" romovi, dapace, cak i vise raznih tweakova. CM 9 je baziran na ICS a CM 10 na JB.

Flesnes CM kao i svaki drugi rom. CM nije samo GB. On baziran na AOSP (guglaj) i malo je drugacijeg izgleda ali sadrzi sve novitete kao i bazni "sami" romovi, dapace, cak i vise raznih tweakova. CM 9 je baziran na ICS a CM 10 na JB.
Pozdrav,
Zanima me dali je bolji samsung galaxy s2 ili samsung galaxy nexus.
Hvala.
Da biram srcem odabrao bi S2, ali s obzirom na mogućnost brzog/direktnog (Google ) upgradea na JB (ili buduće) - mislim da je Nexus pametniji odabir
Kojeg upgredea na JB?
Sta JB ce bit moguc???
Kojeg upgredea na JB?
Sta JB ce bit moguc???
je moguć :)
Cekaj da izadje Nexus skojim ce predstaviti JB, pa ce i S2 dobiti update. Pricamo o tome vec 10 stranica, moguce je i bit ce.
Kada ce izaci taj novi nexus?
Ali onnda ce se i starije nexuse moc jailbreakat?
Jer ja bi kupio ovoga Nexusa cim dobijem novce...
Ajd prvo na temu "root, custom rom, flash" pa procitaj o modovanju androida. JB je Jelly Bean, zadnji firmware za koj se ocekuje update.
MIUI Jelly Bean: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704387
MIUI Jelly Bean: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704387
Viđeno prije, nisam stavljao jer je puno ljudi prijavljivalo probleme s MIUI JB-om od 24.8.
Neće biti cMIUI JB dobar dok ga službeno MIUI Android ne developa, što bi moglo biti ovaj, sljedeći vikend?
E da, nisam prijavio.
CM9.1.0 sa Siyahom 4.1.2 uništava
E da, nisam prijavio.
trenutno sam na 4.1.1 i za sad sam zadovoljan s baterijom, senzor miljun puta bolje reagira nego kod 3.2.8
jesi imal 4.1.1 verziju, dali ide na 4.1.2 još glađe i bolje?
E da, nisam prijavio.
trenutno sam na 4.1.1 i za sad sam zadovoljan s baterijom, senzor miljun puta bolje reagira nego kod 3.2.8
jesi imal 4.1.1 verziju, dali ide na 4.1.2 još glađe i bolje?
rijetko kada kod Siyaha jedna među verzija napravi nešto bolje.
To je bilo samo kod 3.2.7.1 > 3.2.7.2 gdje je ova druga bila nekoliko puta i u nekoliko stvari bolja :)
MIUI 2.8.31 Changelog je dostupan.
Osim promijene izgleda svoje stranice, ovaj changelog je prilično zanimljiv.
Puno ispravaka, puno izmijena, kao i podrška za .rar u File Exploreru.
E da, nisam prijavio.
jel mozes stavit koje postavke imas sto se tice kernela,ak si mijenjo nes po extweaksima?
Može li mi netko objasniti šta je CRT , često ga spominju kao da ga OFF, za čega je ?
Za sve one koji bi htjeli zaključati i ugasiti ekran bez da stišću tipke, ima i ova aplikacija : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflockdonate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2tkb25hdGUiXQ..
Fenomenalna je, stavio sam si gesture na launcher i s njime zaključavam, a ima i lijepih animacija, pa tako imam gesture da povucem prst prema gore, pa sam stavio da i ekran se gasi tako da slika ode gore.
MIUI 2.8.31 Changelog je dostupan.
Osim promijene izgleda svoje stranice, ovaj changelog je prilično zanimljiv.
Puno ispravaka, puno izmijena, kao i podrška za .rar u File Exploreru.
MIUI 2.8.31 je dostupan.
Pohitajte ----- link
E da, nisam prijavio.
jel mozes stavit koje postavke imas sto se tice kernela,ak si mijenjo nes po extweaksima?
Ništa posebno i značajno nisam.
CPU governor > ondemand.
i ovako neki tweakovi nevezani za performanse tipa BLN, vibrator intensity itd
Cekaj da izadje Nexus skojim ce predstaviti JB, pa ce i S2 dobiti update. Pricamo o tome vec 10 stranica, moguce je i bit ce.
Malo si pobrkao lončiće, Nexus s kojim je predstavljen JB je Nexus 7 ;)
Idući Nexus će imat Android 5.0 (ili 4.2), a bit će predstavljen za 12 mjeseci od 29.6 (Googleova tradicija)
Ako će imat 4.2, onda krajem godine, ali sa 5.0 tek u lipnju iduće.
jeli mozda nekom onaj kromirani okvir oko ekrana pukao. Meni je ciknuo i uzasno me smeta. Nikad mi telefon nije pa ni ništa. Sve stoji čvrsto kao i prije ali debljine vlasi kose se vidi da je ciknuto. Kod volume up tipke. dali se moze taj okvir zamjeniti? jeli tko radio nesto slicno.?
Ja sam i dalje na CM10 tj. lite v5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1833521
Baterija dosta traje sto je super. Primjetio sam da se poboljsala kad sam stavio Dorimanx 5.70 kernel.
Stvarno radi bez greske, nadam se da developer nece odustati od izdavanja novijih verzija
planiram kupiti galaxy s2 pa me zanima dali je normalno da slike stekaju kade se listaju ili mob okrene pa i kod rotacije steka? dali se to ikako moze rijesiti ?
planiram kupiti galaxy s2 pa me zanima dali je normalno da slike stekaju kade se listaju ili mob okrene pa i kod rotacije steka? dali se to ikako moze rijesiti ?
Sve bi trebalo ići i više nego glatko, nije normalno da šteka
danas sam bio u tele 2 centru i kada listam slike užasno šteka, a i frendu steka a on je kupio potpuno novi mob
Mislim konkretno na ovo
video pocnite gledat tek od 1:18
Imam jos par pitanja u vezi galaxy s2
1:Koliko cesto dolazi nova verzija OS i kako se ubacuje u mob
2:Kako se instalira Black Android market tj dali se treba napraviti na PC kao kada se Jailbreika iphone
3:Dali mogu nesto zeznuti ili obrisati nesto na mobu tako da ga nikada vise nemogu uplaiti
4:Dali postoji neki program sa kojim mogu skidat muziku preko moba i odmah je slusat na njemu
jel ima ko pojma koji flash player koristiti na androidu 4.x, budući da više nemam podršku za adobe flash player
Skini odavde http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html i instaliraj...
Skinuo sam flash za android, ali mi i dalje prikazuje da nemam inst. najnoviji.