Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.288.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jelly King ROM (baza CM10 - kako čudno {#}).

Nisam ga probao, no ne izgleda loše.
Po komentarima se ne čini loš. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ cMIUI 2.8.3 + Siyah 4.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Namjeravam si staviti RootBox Aroma ICS ali nisam siguran koji kernel da stavim. Ne zanimaju me neki ultra napredni tweakovi i opcije, nego prvenstveno što dulja baterija.
Pretpostavljam da bi za bateriju bio najbolji Cm9 kernel?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina

imam pitanjce, htio bih promjenit kernel i sad vidim da ima syiah CWM verzija, to se isto najnormalnije instalira preko recoverya ko i rom? Do sad sam kernel mjenjao preko ODIN-a... koja je vaša preporuka? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Blade18 kaže...

imam pitanjce, htio bih promjenit kernel i sad vidim da ima syiah CWM verzija, to se isto najnormalnije instalira preko recoverya ko i rom? Do sad sam kernel mjenjao preko ODIN-a... koja je vaša preporuka? 

Potpuno isto, kraće traje i jednostavnije je.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
17 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Namjeravam si staviti RootBox Aroma ICS ali nisam siguran koji kernel da stavim. Ne zanimaju me neki ultra napredni tweakovi i opcije, nego prvenstveno što dulja baterija.
Pretpostavljam da bi za bateriju bio najbolji Cm9 kernel?

Rootbox 1.7/Apex launcher + Syah 4.0.1  odlična kombinacija, glatko, deep sleep... 

13 godina
neaktivan
Uzeo Sam Cm9 kernel, probat cu Siyah 4.0.1. ako je tako dobra kombinacija.
Ali sada imam drugi problem. U aplikaciji Update Me, pod Hspa+ support imam 2 fajla za downloadati. Rild ii libsec-ril.so. Koji da skinem da dobijem Hspa+?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
17 godina
neaktivan

stavio sam cyanogen mod 9, sada me zanima koji je najbolji kernel za taj mod... tnx

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

upravo sam dobila s2 vezan na tele2 pretplatu i stavila sam updejt softvera da mi se radi. Može li mi neko od vas (može i u privatnoj poruci) poslat par ideja kako da ga uredim. Nova sam u svijetu Androida, tako da mi kerneli, ROMovi i sve ostalo šta sam čitala predstavljaju nepoznanicu. Čitala sam koliko sam mogla, ali 280 i nešto stranica je jednostavno nemoguće za pročitat zato molim par informacija na ovaj način. Hvala!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
quizcosplit kaže...

upravo sam dobila s2 vezan na tele2 pretplatu i stavila sam updejt softvera da mi se radi. Može li mi neko od vas (može i u privatnoj poruci) poslat par ideja kako da ga uredim. Nova sam u svijetu Androida, tako da mi kerneli, ROMovi i sve ostalo šta sam čitala predstavljaju nepoznanicu. Čitala sam koliko sam mogla, ali 280 i nešto stranica je jednostavno nemoguće za pročitat zato molim par informacija na ovaj način. Hvala!

a sta te konkretno zanima koliko znas i daj neke podatke,dali hoces  rootati do kojih granica bi išla. Prvo ti je rootanje tada PRAVI BACKUP SVEGA A POSEBNO EFS FAILA (tu su osnovni podaci imei ) e onda dalje ozrzi po prasini i carstvu romova. Svi ti mi imamo sta volimo moj je u potpisu. Trazi pitaj !!!!

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.4-stock- XWLPU-Siyah-s2-v4.1rc 1
13 godina
neaktivan
Paco- meni na cm9 siyah 4.0.1 sasvim dobro sluzi. Preporuka
juka
13 godina
neaktivan

treba mi SVE... sa stupidphonea sam prešla na ovo čudo i nemam pojma ništa vezano za Android. Treba mi crash course za Android, ko Android for Dummies {#} Sreć da brzo kopčam sve vezano za elektroniku, ali mi trebaju osnove pa dalje... uspjela sam sama napravit apdejt na 4.0.3... dakle šta su kerneli, ROMovi, rootanje, ma baš sve..  Blondie out! {#}

15 godina
neaktivan
quizcosplit kaže...

treba mi SVE... sa stupidphonea sam prešla na ovo čudo i nemam pojma ništa vezano za Android. Treba mi crash course za Android, ko Android for Dummies {#} Sreć da brzo kopčam sve vezano za elektroniku, ali mi trebaju osnove pa dalje... uspjela sam sama napravit apdejt na 4.0.3... dakle šta su kerneli, ROMovi, rootanje, ma baš sve..  Blondie out! {#}

Moj savjet,budući da si nova u "svijetu Androida" da se ne upuštaš odmah u rootanje,flashanje,romovi,kerneli.... Prvo se malo igraj sa svojim mobom,pogledaj si malo na youtubu kako i šta možeš sa njim,e onda kad ga "upoznaš",poželiš neke nove stvari,nešto i mjenjati,pomalo krećeš od početka,a to je rootanje > brisanje bloatware >flashanje ROMova i kernela itd...

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
quizcosplit kaže...

Moj savjet,budući da si nova u "svijetu Androida" da se ne upuštaš odmah u rootanje,flashanje,romovi,kerneli.... Prvo se malo igraj sa svojim mobom,pogledaj si malo na youtubu kako i šta možeš sa njim,e onda kad ga "upoznaš",poželiš neke nove stvari,nešto i mjenjati,pomalo krećeš od početka,a to je rootanje > brisanje bloatware >flashanje ROMova i kernela itd...

Slažem se s DwightSchrute polako, ja sam imao mob 3 mjeseca i nisam imao pojma niti da se može sve ovo s njim raditi. Onda došao kolega pa kao čuo je da je ICS blizu i da ima već custom romova. kao ono jesam li šta stavljao ?  A ja ono očemu pa ti pričaš ??? Jest da me on nagovorio i da uzmem aparat i došao sam kući i prvo što sam je da sam ga otključao i rootao i nisam imao pojma šta je to ?!{#}  I onda nakon tih par mjeseci on meni kakav rom imaš i to , a ja njemu o čemu ti to ! I kroz priču ja polako google, xda i ovaj forum KOJI MORAM STRAŠNO POHVALITI SVE "KOLEGE" NA NJEMU jer su mi puno pomogli a bio i ostao sam davež(ali ne sekiram se bilo je i gorih od mene) i eto sve živo isprobao i sbrickao ga ali i vratio. Jedino što nisam napravio back up EFS na samom početku i to mi je VELIKA GREŠKA za koji sam ti i ranije rekao da posebno obratiš pažnju i spremiš si to negdje na komp i čuvaj kao garanciju. Ja sada nemam svoj imei i serijski broj ali aparat radi savršeno,kemijo sam s koječim i nisam uspio vratiti.

Ali kreni malo od početka ovog foruma imaš dobrih početnih uputa i opet ti ponavljam nađi za EFS dobro prouči backupiraj i nečeš ništa napraviti što se ne može popraviti. Imenik ti je stalno na googleovom računu i nemaš šta gubiti. I na njemu da pogubiš trenutno imenik ima mogučnost povrata do unazad nekoljko mjeseci tako da to ne možeš sheb....ti.. aplikacije besplatne pa ako imaš wifi šta te košta malo se zabavljati.

Evo ti preporuka roma Wanama najsličnije stock romu i najstabilniji probaj i sretno. Kad naiđeš na problem pitaj a šta ti drugo reći......

14 godina
neaktivan
E sada bi ja postavio jedno pitanje za wanamove romove u changelogu stoji No incremental ringtone šta mu to znači u prijevodu je postupno pojačavajući ali to ni jedan samsung nema koliko je meni poznato, ako se misli na ono kao nokia što ima i to mi je odlična stvar !

E sad meni uopće ne radi vibro jer kada stavim na vibro ili bešumno on se vrati i zvoni normalno dok u kombinaciji ton i vibro -vibracija radi bez problema. Dali mu to No incremental ringtone znači to ili nešta drugo a meni je ovo drugi problem s mobitelom za vibro. Dali netko ima kakvo objašnjenje bio bih zahvalan????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
quizcosplit kaže...

Ako se ne varam, ovo nam je prva osoba koja je rekla "dobila sam", dakle, deklarirana cura stoga se fino odnosimo prema dami.

Ovako, kako ti je kolega Dwight rekao, prvo se malo igraj s mobom, jedno 7-10 dana, dok naučiš sve, čitaj, pitaj... Uči.

Onda bi bilo odlično kada bi mogla doći do Buga iz lipnja (broj 235) gdje je tema broja bila Hakiranje smartfona (vezano za tu temu, video).

Onda bih ti preporučio čitanje postojeće teme na BUG-u koju je "pokojni" kolega qube napisao. Link na temu.

Toliko od mene, pozdrav

17 godina
neaktivan

jel ima ko pojma koji flash player koristiti na androidu 4.x, budući da više nemam podršku za adobe flash player

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
Pačo kaže...

jel ima ko pojma koji flash player koristiti na androidu 4.x, budući da više nemam podršku za adobe flash player

Skini odavde http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html i instaliraj...

14 godina

Novi Rootbox ROM.
Svakako ću ga probati.

Ne znam što je sa zadnjim Lite-om, je li do kernela ili, ali preko noći 5% popapao baterije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kakva je situacija sad s JB romovima? Dali se još može brickat mobitel i dali je uopće isplativo stavit neki JB (fluidnost i stailnost) u odnosu na ICS??

Unaprijed hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Kakva je situacija sad s JB romovima? Dali se još može brickat mobitel i dali je uopće isplativo stavit neki JB (fluidnost i stailnost) u odnosu na ICS??

Unaprijed hvala!!

U odnosu na ICS nećeš primjetiti nešto posebno.

A o bricku se ne priča već dugo, jer su sada svi brickless :) 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
zabranjeniples kaže...

Unaprijed hvala!!

U odnosu na ICS nećeš primjetiti nešto posebno.

A o bricku se ne priča već dugo, jer su sada svi brickless :) 

Aj Sudy pošto se ti kužiš u ROM-ove reci mi kad možemo očekivat Butter u custom JB ROM-ovima ?

Peace......I m tha man !
14 godina
Tinča14 kaže...

Aj Sudy pošto se ti kužiš u ROM-ove reci mi kad možemo očekivat Butter u custom JB ROM-ovima ?

Nije da se kužim (ne u smislu poznavanja koda itd), ali bit će kao i s HW akceleracijom.

Da bismo dobili Butter, mora (po mom mišljenju a tako je bilo i prije) Samsung pustiti drivere, službene.

Do tada, mi smo bez Buttera.

p.s. nadam se da sam u krivu i da ćemo dobiti što prije. 

13 godina
neaktivan

Ćemu služi taj Butter? ( nea mi se iti čitati :D )

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1

0 0 hvala 0
14 godina
Schweini7 kaže...

Ćemu služi taj Butter? ( nea mi se iti čitati :D )

14 godina

Mislim da sam našao ROM koji bi mogao malo duže ostati.

CM9 9.1.0 Stable, jel.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
E sada bi ja postavio jedno pitanje za wanamove romove u changelogu stoji No incremental ringtone šta mu to znači u prijevodu je postupno pojačavajući ali to ni jedan samsung nema koliko je meni poznato, ako se misli na ono kao nokia što ima i to mi je odlična stvar !

E sad meni uopće ne radi vibro jer kada stavim na vibro ili bešumno on se vrati i zvoni normalno dok u kombinaciji ton i vibro -vibracija radi bez problema. Dali mu to No incremental ringtone znači to ili nešta drugo a meni je ovo drugi problem s mobitelom za vibro. Dali netko ima kakvo objašnjenje bio bih zahvalan????

Glupo pitanje čim nitko ne pomaže !!!!{#}

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Mislim da sam našao ROM koji bi mogao malo duže ostati.

CM9 9.1.0 Stable, jel.

Sudy.... par puta dam probao CM stavljati i nisam uspio nikad. Dali ja sada mogu ovaj sto preporucas flashati kao drugi rom (mislim zbig siyaha) na ovo iz potpisa ili bih morao full wipe i kako mogao da konacno probam i CM. Hvala na odgovoru !

14 godina
protjeran

Robijan;

takve gluposti su ti do roma. ja ti isto stavim "screen of" na 1 minutu i kad upalim mob vrati se na 15 sekundi. ne znam kaj drugo bi bilo. u te romove stave milion raznih gluposti, a takve banalne stvari ne znaju narihtati. presmjesno...

flesni opet isti rom bez wipanja i onda vidi.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ok. Ali dali mogu CM flashati kao drugi rom jer ne kuzim CM kako sam prije nesta natuco po forumu CM ide
Na GB dali se varam . Pa ne bih da smrdam ovaj si rom a volio bih CM probati.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice