Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.196.442
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
deny kaže...

Pozdrav ! Kupio sam SGS2. Pošto se prvi put susrečem sa androidom i ovim mobitelom želio bih vas pitati da li trebam napraviti flash na neki drugi firmware za HR  ili to nije bitno. Ovo mi se sada nalazi u mobitelu :

PDA: I9100XWKI8
Phone: I9100XXKI4
CSC: I9100VIAKI1

Mislim da je ovo neki strani operater, ali ima Hr meni. Neka preporuka za početnika. Hvala !

Verzija software-a je prastara ali ne znam koja je najnovija dostupna na Kies-u...

Probaj pogledati na preko Kies-a da li ti pronalazi kakav update

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina

ovo je zadnje 2.3.5 

2011 November Croatia (T-Mobile)

PDA: I9100BOKK1 

CSC: I9100CROKJ4 

Phone: I9100BOKJ1

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 13:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mob ide na servis, jer se redovito pregrije i bude zabrinjavajuce vruc na dodir. Na njemu je stock firmware koji je dao T-com sa aparatom, al je mob rootan. Posto ide na servis, trebam samo unroot i to je to?

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Mob ide na servis, jer se redovito pregrije i bude zabrinjavajuce vruc na dodir. Na njemu je stock firmware koji je dao T-com sa aparatom, al je mob rootan. Posto ide na servis, trebam samo unroot i to je to?

Da,imas li stock kernel i nemas onaj zuti trokutic ako se ne varam kad palis mobitel?

14 godina
neaktivan

razočaranje šta se tiče miui v4,ne da troši bateriju nego ju pojede za manje od 5 sati a da ne pričam ako surfaš ili slušaš muziku...stalno neki FC itd..uglavnom  vraćam se na staru verziju jer je 100 puta bolja

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BMK kaže...
cecenac kaže...

Da,imas li stock kernel i nemas onaj zuti trokutic ako se ne varam kad palis mobitel?

Bia je na njemu kernel, pa je vracen stock rom, nema zutog trokutica.

Support the software developers. If you like their products buy them !
14 godina
Meni kamera nije radila nakon sto mobitel stoji 10 minuta upaljen, a kad bi palio ekran uvijek mi se palila ledica. Baterija je i kod mene bila katastrofa
14 godina
neaktivan

Drzi  VOLUME DOWN + HOME + POWER i vidi da li je sve ok u tom meniju,tj da li pise da nisi nista prckao,ono Costum Binaries i tako...

13 godina
protjeran

Snimio sam i primjer kvalitete slike (ali i zvuka) sa Galaxyjem S2 pogonjenim Ice Cream Sandwichom. Zvuk je posto puno bolji i kvalitetniji i tvrdim da bi samo radi toga prelazak na ICS trebao biti "pod mus" :)

Link

(napomena: čini mi se da su stereo kanali pobrkani, e sad ne znam da li je u pitanju konverzija YouTubea ili samog moba)

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 17:46 (Mario92).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Probao staviti ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1546609 i opet dobijem kernel panic upload mode,e sada mislio sam da je mozda do old bootloadera,ili cwm u check romu,stavim new bootloader,novi cwm i opet ista prica,jel netko moze pomoci do cega je?

RIJESIO SAM PROBLEM!!!!!!!

1.Flashao sam offical 4.0.3 firm. preko odina ako kome treba tu sve piše http://www.technetinfo.in/mobile/mobile-software/stock-gingerbread.html

2.Nakon toga sam otisao u sluzbeni recovery vol up+home + power,tu sam wipe cache i factory reset

3.I tek sada sam flashao Litening rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274 i sada sve radi :-)

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
13 godina
odjavljen

Imate negdje link gdje se može kupiti orginal Samsung bijeli poklopac? Ovaj je promjenio boju i počeo pucati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Imate negdje link gdje se može kupiti orginal Samsung bijeli poklopac? Ovaj je promjenio boju i počeo pucati.

Ima na ebay-u no taj problem je i kod mene na rubu mi je ispuco.... bijeli S II ima neku čudnu plastiku ... -.- {#}

Windows 8 Consumer Preview
13 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...
Diplomat kaže...

Ima na ebay-u no taj problem je i kod mene na rubu mi je ispuco.... bijeli S II ima neku čudnu plastiku ... -.- {#}

Ako naišete na kakav link slobodno ostavite, ne znam kaj je sa tom plastikom. -.-

12 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Zvjerkan kaže...
Diplomat kaže...

Ako naišete na kakav link slobodno ostavite, ne znam kaj je sa tom plastikom. -.-

Evo ti link,

možeš birat između kompletnog kučišta ili samo poklopca.

http://www.ebay.com/itm/OEM-FULL-HOUSING-BATTERY-BACK-COVER-DOOR-KEY-KEYPAD-SAMSUNG-i9100-Galaxy-S-2-II-/140702210548?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20c28159f4

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
deny kaže...

Pozdrav ! Kupio sam SGS2. Pošto se prvi put susrečem sa androidom i ovim mobitelom želio bih vas pitati da li trebam napraviti flash na neki drugi firmware za HR  ili to nije bitno. Ovo mi se sada nalazi u mobitelu :

PDA: I9100XWKI8
Phone: I9100XXKI4
CSC: I9100VIAKI1

Mislim da je ovo neki strani operater, ali ima Hr meni. Neka preporuka za početnika. Hvala !

Verzija software-a je prastara ali ne znam koja je najnovija dostupna na Kies-u...

Probaj pogledati na preko Kies-a da li ti pronalazi kakav update

U Kies mi samo piše da je ovo zadnja programska oprema, a u mobitel da je Android 2.3.5. Mislim da je ovo neki O2 bio operater. E sada za početak da li da stavim od T-mobil firmware(koristim bonbon) ili neki drugi ili da ništa ne diram dok se ne ponudi ICS ? Mobitel je otkljućan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 15:16 (deny).
14 godina
neaktivan

nikako nemogu resetirat counter sa jingom,dal ko zna zašto?

0 0 hvala 0
14 godina
Rašo kaže...

nikako nemogu resetirat counter sa jingom,dal ko zna zašto?

Vjerovatno zato jer imaš nove bootloadere... Moras staviti stari bootloader pa JIG pa onda novi bootloader...

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
14 godina
neaktivan

Hvala,rješeno ;)

0 0 hvala 0
13 godina

Rašo, javi onda samo kako je prošlo da znamo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MSBGAEU-32GB-Class-Micro/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1332151706&sr=8-2

Momci ovo sam sinoc narucio i JIG ...jel dobra ova kartica :D nadam se da jeste i da nisam pogrijesio 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MSBGAEU-32GB-Class-Micro/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1332151706&sr=8-2

Momci ovo sam sinoc narucio i JIG ...jel dobra ova kartica :D nadam se da jeste i da nisam pogrijesio 

ja ju imam, dobra je :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
15 godina
Samsung je napokon izbacio kernel sources, jos koji tjedan i imat cemo punu stabilnu verziju CM9..definitivno uljepšalo dan
jeremija

5 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
merio kaže...
Samsung je napokon izbacio kernel sources, jos koji tjedan i imat cemo punu stabilnu verziju CM9..definitivno uljepšalo dan

Mene osobno više privlače custom kerneli koji će početi izlaziti, vjerujem da ću tek tada priječi na ICS

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

ljudi pomognite mi molim vas....

ugl prebacio sam si rom na mob i kad sam uso u recovery nisam napravio wipe data i cache nego odmah sad izabro s interne rom, i onda se krene dizat i zaslon se pocinje sve vise i vise bijeliti.. mogu ga izgasit i palit.. al kad ga upalim opet se nastavlja to bijeljenje.. nemogu uc u recovery mode.. molim vas pomagajte!!!!

sta mai
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...
merio kaže...

Mene osobno više privlače custom kerneli koji će početi izlaziti, vjerujem da ću tek tada priječi na ICS

Custom kerneli, aosp, aokp, stock romovi...opet bolest flashanja {#}

jeremija
16 godina
odjavljen
mamacdd kaže...

ljudi pomognite mi molim vas....

ugl prebacio sam si rom na mob i kad sam uso u recovery nisam napravio wipe data i cache nego odmah sad izabro s interne rom, i onda se krene dizat i zaslon se pocinje sve vise i vise bijeliti.. mogu ga izgasit i palit.. al kad ga upalim opet se nastavlja to bijeljenje.. nemogu uc u recovery mode.. molim vas pomagajte!!!!

To je trebao biti običan bootloop, jesi siguran da si dovoljno dugo držao vol up+home+power?

14 godina

da bar, probo sam opet isto..

sta mai
16 godina
odjavljen
mamacdd kaže...

da bar, probo sam opet isto..

Nije mi jasno da ti samo zbog toga ne ide u recovery... jel možeš u download mode?

Koji si ti to ROM flashao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 16:48 (Kordy).
14 godina

kad dugo drzim za recovery pokaze mi se trokutic naravno jer je rootan i onda se makne slika ta s trokuticem i kao da mu sprjecava da ude u recovery.. i dalje po svome se prikaze crni zaslon i pocinju ic neke tockice sve svjetlije i svjetlije.. ko neka bootanimacija..

sta mai
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice