Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.196.463
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Šef kaže...

Pa ne moraju ikone na MIUIu biti iOS-like. Da se MIUI podosta izmijenit s temama, launcher se isto promijeni. I ja sam mislio za MIUI da ga necu nikad probat jer je iOS-like sucelje, ali kad probas i izmijenis par tema promijeni ti se misljenje! Tako da, probaj i poigraj se malo ;)

Ma u pravu si, ali ne znam... nekako mi taj MIUI nije sjeo kad sam ga isprobavao (Gingerbread 2.3.7). Oduševile su me modifikacije sučelja, ali OS mi se konstantno rušio i uzrokovao nasumične restartove telefona, tako da mi je ostao u lošem sjećanju i otad ga se klonim :) Vjerujem da mi v4 ne bi uzrokovao takve probleme, ali trenutno nemam zbilja nikakav poriv da ga instaliram, čak ni za kratki test. Litening v2.1 jednostavno - radi! :) 

Work is for people who suck at video games.
13 godina

Ja ću danas isprobati Omega ROM :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa jel oce taj CM9 vec jednom ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...

pa jel oce taj CM9 vec jednom ! 

Kaj s njim? 

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina

finalna stabilna verzija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...

finalna stabilna verzija 

Ne bude to tako brzo... Dok god Samsung ne objavi izvorni kod, ništa od toga (a i tada će se developeri namučiti)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

Nasljednik? Šta vi mislite,jel ovo SGS3?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Izgleda prilicno stvarno,moguce 90%.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
13 godina
protjeran

Whoa, kud su uspjeli sve te komponente stisnuti?!

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa manji proizvodni proces 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao staviti ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1546609 i opet dobijem kernel panic upload mode,e sada mislio sam da je mozda do old bootloadera,ili cwm u check romu,stavim new bootloader,novi cwm i opet ista prica,jel netko moze pomoci do cega je?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
File explorer koji se po difoltu nalazi samo u MIUiu, i ovisan je bio o njegovom frameworku je sad dostupan za sve Androide. Meni je to jako dobar i funkcionalan file manager, pa svakako isprobajte! http://androidspin.com/2012/03/16/download-miui-file-explorer-available-for-all-devices/
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
DwightSchrute kaže...

Mislim da ne, već je pisalo na XDA o tome, i svi misle da je fake, a moram reći i ja...

Inače, testiram sada Omega ROM, so far OK

15 godina
DwightSchrute kaže...

Izgleda ogavno, bolje za buduće vlasnike "estrojke" da je ovo fake ;)

šumski put je bio ravan.
16 godina

fake je !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
File explorer koji se po difoltu nalazi samo u MIUiu, i ovisan je bio o njegovom frameworku je sad dostupan za sve Androide. Meni je to jako dobar i funkcionalan file manager, pa svakako isprobajte! http://androidspin.com/2012/03/16/download-miui-file-explorer-available-for-all-devices/

Najs, po meni jedan od najboljih. Cak i dok sam imao desire pokusavao sam ga nekako stavit na aosp, naravno da nije islo :) sad ga napkon imam, savrsenstvo {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:37 (merio).
14 godina
DwightSchrute kaže...

Ni meni se ovaj osobno ne sviđa (ali to sam samo ja).

Odlično je što su pustili MIUIžani njihov FE, koji je definitivno najbolji.

Što kažete na MIUI V4 nakon dana korištenja?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
Bjezim od njega na tjedan-dva dok ga ne naprave stabilnim
13 godina

Možete mi reći kako da unrootam s2, da vratim sve ne default kakav je i bio mobitel kad je kupljen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li može neko objasniti ovo oko romova (MIUI) i kernel. Znaci kad bi htio instalirati rom, da li trebam imati određeni kernel ili mogu ga instalirati na bilo koji i radit ce ispravno. I zanima me, kako bi se mogao izbrisati onaj žuti trokut prilikom paljenja

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:46 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Možete mi reći kako da unrootam s2, da vratim sve ne default kakav je i bio mobitel kad je kupljen

Rasho kaže...

Da li može neko objasniti ovo oko romova (MIUI) i kernel. Znaci kad bi htio instalirati rom, da li trebam imati određeni kernel ili mogu ga instalirati na bilo koji i radit ce ispravno. I zanima me, kako bi se mogao izbrisati onaj žuti trokut prilikom paljenja

Pa sve ti je opisano na par stranica iza, kako su ljudi radili za ICS tako ti isto napravi za zadnji službeni za Hrv i operatera kojeg imaš.

I za MIUI isto je sve vec pisano, čitajte malo.

14 godina
neaktivan
garamba2 kaže...
Volume kaže...

Rasho kaže...

Pa sve ti je opisano na par stranica iza, kako su ljudi radili za ICS tako ti isto napravi za zadnji službeni za Hrv i operatera kojeg imaš.

da sam skuzio nebi pitao.. znaci zanima me da li je bitno koji karnel imas na nekom romu? tj. da se nebi sje*ao mobitel. Hvala!

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
16 godina
Rasho kaže...

da sam skuzio nebi pitao.. znaci zanima me da li je bitno koji karnel imas na nekom romu? tj. da se nebi sje*ao mobitel. Hvala!

Meni je bez problema proslo na LPQ-u ako ti to ista znaci.

Zadovoljan sam sa Siyah kernelom  > SiyahKernel ICS-R 3.0alpha7-LPQ

EDIT: Jos jedan SGS III "leak" 

• 4.7", dva launchera (TW & vanilla ICS), HD, pozadina > ceramic "micro arc oxidation"

http://www.androidcentral.com/more-samsung-galaxy-s-iii-leaky-goodness

SGS3? SGS3?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 7:32 (parizer).
16 godina
garamba2 kaže...

Bolje da si čovjeku odgovorio nego da pametuješ. Da zna ne bi pitao.

U krajnjem slučaju sve je nabacano u ovoj temi i ima puno postova tako da ponekad od šume ne vidiš drvo!!

15 godina
neaktivan
E, taj S3 mi se jako sviđa! Dva launchera, tj. mogucnost izbora vanilla ICSa je super
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan

Evo kako vratit sve na stock

Ali ne zaboravi da moraš skinit FW koji tebe odgovara. Znaci npr. stock za t-mobile. (http://www.wupload.com/file/2672549607/I9100XXLPH.zip). I ako je tebi samo u 1 file-u, nije na 3, onda taj 1 staviš u PDA.

A miui ide na stock samsungov kernel. Nisam ga nikad stavljo al stim nemoš promašit. Nek ti oko miui-a pomognu ovi koji ga stavljaju.

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa...

Vidim da vas dosta ima ICS na uređajima pa mi možete pomoći..

Zanima ma samo dali nakon instaliranja ICS radi funkcija "slide to call" (ili send mesage) u imeniku i zadnjim pozivima...

Mobitel mi nije root-an ni tako išta, sve orginal, i mislim stavljati orinal ICS kad bude dostupan preko Keis-a u RH.

Ali ako nema te funkcije ne treba mi ICS...

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

DA

16 godina
odjavljen
mrki-88 kaže...

Pozdrav ekipa...

Vidim da vas dosta ima ICS na uređajima pa mi možete pomoći..

Zanima ma samo dali nakon instaliranja ICS radi funkcija "slide to call" (ili send mesage) u imeniku i zadnjim pozivima...

Mobitel mi nije root-an ni tako išta, sve orginal, i mislim stavljati orinal ICS kad bude dostupan preko Keis-a u RH.

Ali ako nema te funkcije ne treba mi ICS...

Hvala unaprijed :)

Ima ta funkcija, kada prvi put uđeš u imeniku još ti prikaže i tutorial {#}

16 godina
neaktivan

Pozdrav ! Kupio sam SGS2. Pošto se prvi put susrečem sa androidom i ovim mobitelom želio bih vas pitati da li trebam napraviti flash na neki drugi firmware za HR  ili to nije bitno. Ovo mi se sada nalazi u mobitelu :

PDA: I9100XWKI8
Phone: I9100XXKI4
CSC: I9100VIAKI1

Mislim da je ovo neki strani operater, ali ima Hr meni. Neka preporuka za početnika. Hvala !

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice