PS, u buduće ako navedete neki samsung kao preporuku, bilo bi fer da navedete da postoji mogućnost problema sa povezivanjem na android auto (AA).
Ili ako preporučite midrenđ ili nešto jeftiniji mob. navedite ljudima da nema proxy senzor i da je to kompromis, ili nešto drugo, uglavno fer je navesti mane, da nema IP68, nema gorilla staklo...
Npr. kao kod huawei što se navede i logično je da ćeš napisati da nema googla.
Gle, to ti je identično kao sa "recenzijama" na Youtubeu. Moraš ih pogledati jako puno kako bi saznao neki detalj koji te zanima. Nedavno sam gledao jedan tablet u domaćim trgovinama zbog "back to school" akcija. I pogledao sam hrpu videa u kojima su svi ponavljali podatke o tabletu koje sam i sam pročitao na Webu, a pišu i na kutiji tableta = te "recenzije" su bile beskorisne. Tek je jedan tip (Flossy Carter) spomenuo nešto što mi je bilo bitno i zbog čega nisam kupio tablet.
A vi koji pitate: pitajte vrlo konkretno. Hoću znati to i to. A ne - možete li mi preporučiti mobitel do 400 EUR-a.
Za sve ostalo imaš tisuće Web stranice o svakom modelu, videa na Youtubeu, iskustava servisera...