Jel pametno zamjenit mate 10 lite za mi mix 2...znam da je mix bolji i sve..ali dal se isplati prodat ovaj i kupit mix...lp
ovisi za koliko bi kupio, što se samih telefona tiče nisu baš usporedivi. Jedan je hi end, drugi je lower midrange
Jel pametno zamjenit mate 10 lite za mi mix 2...znam da je mix bolji i sve..ali dal se isplati prodat ovaj i kupit mix...lp
ovisi za koliko bi kupio, što se samih telefona tiče nisu baš usporedivi. Jedan je hi end, drugi je lower midrange
Od frenda s posla...on uzeo neki danuvipu....2500...ja mu ili dam svoj i 600 kn... Ili kad prodam svoj nadodam jos para i kupim..nekoristi ga..zapakiran vec 3 dana
Od frenda s posla...on uzeo neki danuvipu....2500...ja mu ili dam svoj i 600 kn... Ili kad prodam svoj nadodam jos para i kupim..nekoristi ga..zapakiran vec 3 dana
Lol uzmi to odmah, obuci se i po to! 600kn razlike, noć i dan telefoni.
Lol uzmi to odmah, obuci se i po to! 600kn razlike, noć i dan telefoni.
hahahahhahhhaha aaaaaaaa dobro si mu rekao da
Rijesit cu to ovaj tjefan s njim..nezuri mu se
hello,
trazim mob za sestru, do 200$-250$
sada ima xiomi redmi 3 pro,
bitno joj je da nije pre glomazan (da nije preko 5,2 inca), i da je kamera donekle dobra
moze i polovni, ili sa stranih web shopova..
jesmo navalili na 5"
Taj mobitel samsung izgleda ok samo sto ima 2gb rama i losiju graficku u odnostu na rn4 (sd 625) no sa tim malim ekranom i nezahtjevnim stvarima bi mogao cisto oke gledat. Kamera mu je sigurno bolje optimizirana od redmi 4 serije :)
Da sam na tvome mjestu pikirao bi ovo
bok,
trazim mobitel cca 3000 - 3500 kn.
bitne su mi dvije stvari, top kamera i cvrstoca jer mi mob cesto pada, pa mi se ne da placati 2000 kn staklo.
mi A1 ili redmi 5 plus?
5 | mi a1 |
---|---|
2 | redmi 5 plus |
.
6 | LG V30 |
---|---|
7 | Huawei P20 |
Da sebi uzimate mobitel, sto biste uzeli?
Najbitnije stvari - Display, kamera i baterija
0 | Galaxy S9 (ne Plus) |
---|---|
12 | Google Pixel 2 XL 128GB |
Pa treba mi mobitel dotada, zato i pitam :)
V30 nebi uzeo dzaba jer mi je kamera prakticki neiskoristiva. Uzet cu Pixel vjerojatno na kraju, mogu ga dobit jako jako jeftino, a S9 mogu prodati za dobre novce
Jel b ovo bio dobar omjer cijene i kvalitete? Gllobal verzija, radi na B20, ...
Dobro večer,namjeravam sad uzeti samsung galaxy a5 2017 sa ekupi jer je sad 1750kn,pa me zanima dal ga je moguce kad ga narucim na kucnu adresu dal je sa kucne adrese nekako moguce preuzeti mobitel na 12 rata?
Planiram uzeti nokiu 7 plus, što biste uzeli u tom rangu do nekih 3500 kn? (galaxy s8,s8+?, makar moram priznati da me puno više privlači adnroid one i baterija od 3800 mAh i ne patim za amoledom)
Kakva su iskustva s alzashopom, isplati li se ušparati nekih 150-200 kn naspram linksa, jer ću oboje čekati dostavu.
https://www.alzashop.com/nokia-7-plus-black-dual-sim-d5274618.htm
Lp
Naručio sam pred par dana Xiaomi Redmi Note 5 64/4 ,ali mislim da još mogu otkazati.
Naime naletio sam na ovo danas : Refurbished LG G6 oko 265 eura
Sad razmišljam da otkažem možda narudžbu Xiaomija i uzmem G6 ali ne mogu se odlučiti . Nekih 50 eura mi je razlika u cijeni.
Dobro večer,namjeravam sad uzeti samsung galaxy a5 2017 sa ekupi jer je sad 1750kn,pa me zanima dal ga je moguce kad ga narucim na kucnu adresu dal je sa kucne adrese nekako moguce preuzeti mobitel na 12 rata?
Ako platis Amexom/Dinersom/Mastercard/MaestroPBZ u webshopu mozes na 12 rata i dostaviti ce ti ga na kucnu adresu i onda ti rate krecu od sljedeceg obracunskog razdoblja. No ako odaberes placanje pouzecem onda moras platiti full cash dostavljacu kad dodje. Ako si to pitao...
Sad je tata htio na 12 rata uzeti mobitel sve štima jedino je izbacilo gresku kao kartica ne podrzava 3d secure program (Visa u pitanju),pa zanima mog tatu koliko dugo to traje da se u banci napravi taj 3d secure?
Odlican mob pogotovo za tu cijenu, jos ima i sharpov display
Pozdrav ekipa. Može li mi netko preporučiti mobitel do maksimalno 3000 kuna, a da je dobavljiv u trgovinama? Trenutno sam našao ponudu izvan RH gdje su A8 i J3 oko 2800 kuna, pa ne znam ima li nešto bolje kod nas u tom rangu.. Unaprijed hvala svima :)
Pozdrav ekipa. Može li mi netko preporučiti mobitel do maksimalno 3000 kuna, a da je dobavljiv u trgovinama? Trenutno sam našao ponudu izvan RH gdje su A8 i J3 oko 2800 kuna, pa ne znam ima li nešto bolje kod nas u tom rangu.. Unaprijed hvala svima :)
ako kupujes za gotovinu, nemoj kupovati u trgovinama, kada su ti po oglasima telefoni jeftini od 30% do 50% sa racunom i garancijom, zavisno od brenda i modela