Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 38.827
|
čitano: 11.463.543
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Bolji od većine razvikanih mobitela a puno jeftiniji. Imas barem za njega pun klinac reviewa

Evo jedan review sa bug foruma link

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 21:07 (Patrick_cro).
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ja sam valjda dva prodavao u zadnjih mjesec dana za 1700...

Ima ih kolko oces, samo potrazit treba i cjenkat se malo. Nemoj davati 1900 kad ti mogu naci ko nov za 1800 maximum...

A znam da je tako, al to je jedini kojeg sam našao u blizini Splita, tako da se mogu nać sa čovjekom, inače, da mi neko šalje takav mobitel, nema šanse...

13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

imam priliku kupiti sljedeće mobitele sa slike (novi u dućanu, nije bitno zašto neke cijene nisu logične)

koji mobitel uzeti s obzirom na omjer uloženog i dobivenog, a koji bi trebalo uzeti da je svima cijena ista, tj. koji je najbolji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 22:00 (parve69).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parve69 kaže...

imam priliku kupiti sljedeće mobitele sa slike (novi u dućanu, nije bitno zašto neke cijene nisu logične)

koji mobitel uzeti s obzirom na omjer uloženog i dobivenog, a koji bi trebalo uzeti da je svima cijena ista, tj. koji je najbolji?

Lumia 530 i 630 su bolji od Xperie E1, nju nemoj nikako, nju eliminiši, za ostale čekaj dok kažu oni koji su imali priliku da ih probaju/koriste

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 1:01 (Haker_x).
16 godina

Od te lose ponude ja bih isao na lg l70, jer ima i prednju i zadnju kameru, medu novijima je i ima 1gb rama i snapdragon je unutra.

Imao sam ga u ruci i sasvim ok mob i rezolucija za 4.5". Android ispod 1gb rama nemoj ni gledati.

Ako ti nije bitna prednja kamera onda uzmi lumiu.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 16:18 (Patrick_cro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, pošto prelazimo na tmobile, imat ću priliku uzet novi mob(jedva malo jeftinije nego prek oglasnika pa si još dvojim)

uglavnom zanimaju me iskustva sa note 4 i lg g3 16gb,2gb rama...jel navedeni mobiteli štekaju( nešto sam za lg čuo) i hoće li radit normalno 2 god... sad sam na galaxyu s3 i iskreno nisam bio sa njim prezadovoljan u protekle 2 god, na g3 mi se sviđa cijena a na noteu funkcije, samo nebi volio da štekaju jer mi je uprotivnom bolje da ili ostanem neko vrijeme još na s3 ili se isprsim za i6+ 64 ...

Mišljenja{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Note 4 all the way ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Pozdrav, pošto prelazimo na tmobile, imat ću priliku uzet novi mob(jedva malo jeftinije nego prek oglasnika pa si još dvojim)

uglavnom zanimaju me iskustva sa note 4 i lg g3 16gb,2gb rama...jel navedeni mobiteli štekaju( nešto sam za lg čuo) i hoće li radit normalno 2 god... sad sam na galaxyu s3 i iskreno nisam bio sa njim prezadovoljan u protekle 2 god, na g3 mi se sviđa cijena a na noteu funkcije, samo nebi volio da štekaju jer mi je uprotivnom bolje da ili ostanem neko vrijeme još na s3 ili se isprsim za i6+ 64 ...

Mišljenja{#}

Mišljenja sam da ti ne treba novi mobitel.

13 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Mišljenja{#}

Ma pikni ti sebi Note 4, s njim ces tesko pogrjesit ;)

13 godina
odjavljen

Note 4 leti..iako je na Touchwizz-u, nećeš imati problema

A kao sadašnji vlasnik G3 modela..ako nemaš iskustva sa flashanjem ROM-ova, preskoči ga jer trza na stock ROM-u

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
acerbis kaže...

Mišljenja{#}

Najbolje ic u centar pa probat jednog i drugog.

Osobno bi iso na G3, Samsung ne volim od kad sam imo S3, bio je trom bez obzira na custom kernel i ROM... 

Ne znam kakav je Note 4, ali probo sam S5 i dalje mi se sucelje ne svidja, tu i tam opet zalagga, default imenik i ostale defaultne aplikacije sporije od konkurencije.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
acerbis kaže...

Mišljenja{#}

Osobno bi iso na G3, Samsung ne volim od kad sam imo S3, bio je trom bez obzira na custom kernel i ROM... 

Ne znam kakav je Note 4, ali probo sam S5 i dalje mi se sucelje ne svidja, tu i tam opet zalagga, default imenik i ostale defaultne aplikacije sporije od konkurencije.

Na phoneareni speed test je prosao puno bolje od iPhonea.. Mislim toliko o tromosti..

13 godina
odjavljen

Ja sam duže koristio S5 a Note 4 kratko i vidi se poveliko poboljšanje u brzini rada 

2 0 hvala 0
13 godina

Koji mobitel preporucujete,do 800kn,za surfanje,fejs,muzika i tako.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

Koji mobitel preporucujete,do 800kn,za surfanje,fejs,muzika i tako.{#}

Moj bi prijedlog bio ovaj za 700kn:

http://www.chipoteka.hr/artikl/116491/smartphone-doogee-dg310-qc-voyager2-crni

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina

ako ulazi njuška u obzir, nemoj te kineske poluproizvode...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Edge kaže...
acerbis kaže...

Mišljenja{#}

Na phoneareni speed test je prosao puno bolje od iPhonea.. Mislim toliko o tromosti..

Nemaju notea raspoloživog niti xperije z3 s5 mi se čini laggavo, kakva je Alpha čak bi i m8 mogao ući u igru... Btw po ovom šta sam pročitao LG treba izbjeći ... Costum romove sam stavljao, al sigurno ne mislim kupovat mob koji će stekat out od the box...
16 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Edge kaže...

Valjda cu se prije ravnat po svom dojmu nego po njihovom, lol.

I nije da sam jedini zamjetio da S5  zbrejka tu i tam.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
11 godina
neaktivan

Mislim kupiti svoj prvi smartphone jer sad napokon mogu kupiti mobitel iz dućana(iako refurbished) snage LG Nexsus 4 za tisuću kuna. Znam da je fragilan dosta i već sam imam ideju koji bumper case ću kupiti za njega.

Zanima me sa softwarske strane hoće li biti upotrebljiv za 3,4 godine. Mogli li blokirati update OS-a i svih aplikacija,a da imam svu sigurnost ?

Jel bi mi bilo pametnije da čekam još jedno mjesec dana pa da neki drugi kupim mobitel na sniženju iza Božića ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 22:53 (Mark Robins).

0 0 hvala 0
12 godina

4 godine ti sigurno nece trajati. 2019-te da koristis mob iz 2012-te? S time da ga refurbishanog uzimas (kolegi BMK sa foruma nije radio zvucnik out of the box). Dobar je mob za soma kn, najbolji, ali ne ocekuj 4godine. 2 sounds more like it

Moj PC  
0 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

4 godine ti sigurno nece trajati. 2019-te da koristis mob iz 2012-te? S time da ga refurbishanog uzimas (kolegi BMK sa foruma nije radio zvucnik out of the box). Dobar je mob za soma kn, najbolji, ali ne ocekuj 4godine. 2 sounds more like it

zanima me zašto neće trajat ? ako je baterija to mi nije problem jer je mogu kupiti iako se malo teže mijenja, ako misliš da ne mogu živjeti bez najnovijeg softwarea na njemu nije mi ni to problem, jedino mi bi bio problem da me korištenje starijeg softwara ostavi ranjivim na razni malware...

13 godina
Mark Robins kaže...

zanima me zašto neće trajat ? ako je baterija to mi nije problem jer je mogu kupiti iako se malo teže mijenja, ako misliš da ne mogu živjeti bez najnovijeg softwarea na njemu nije mi ni to problem, jedino mi bi bio problem da me korištenje starijeg softwara ostavi ranjivim na razni malware...

Kroz to vrijeme ćeš izgubiti podršku za Whatssapp i slične aplikacije, jer će Android 5.0 tada biti star ako se ovako nastavi.

A i to što si sam naveo u zadnjoj rečenici je istina.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 9:23 (zoharbizo).
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Mark Robins kaže...

Kroz to vrijeme ćeš izgubiti podršku za Whatssapp i slične aplikacije, jer će Android 5.0 tada biti star ako se ovako nastavi.

A i to što si sam naveo u zadnjoj rečenici je istina.

A nikad ne znaš, prvi Nexus ima port na KitKat.. Možda i ovaj poživi :)

10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ne uništavaju svi svoje mobitele u roku od par mjeseci.

10 godina
neaktivan

jel mogu kupit mob u tele2 a da zadrzim broj od vipa. 
mama mi oce kupit samsung galaxy s4, ali pritom nezeli ona preci u tele2 nego samo da meni kupi mob i s tim novi broj.
jel moze ona imat sad 'racun' i u vipu i u tele2 ?
:)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mark Robins kaže...
maks0806 kaže...

Ma nije malware problem. Imat ce sigurno dobru podrsku, komplicirano je. Sve postaje zahtjevnje. S2 je radio zakon 2011. i iphone 4 i ostali, zašto? jer je tada bio to top notch hardver i sve stranice, aplikacije su bile rađene da taj hardver bolje radi na njemu. Sad su i aplikacije natrpanije i stranice jer mobiteli imaju jače hardvere i ne štekaju na njima, a stari mobiteli počinju štekati. Softverska podrška sa xDa svakako će pripomoći ali opet ima granica. 16gb je po men isto tako premalo možda. Također, nije nov nov nego refurbishan pa veca je sansa da se desi nešto.

Sve to na stranu, mob je za soma kn da bolji ne možeš dobiti. Koristim lg optimus g koji ima isti hardver, jedino bolju kameru i 32 gb memorije i prezadovoljan sam zasad a platih ga 900kn. Da si ga kupio 2012 kad je izašao, rekao bih da, trajat će ti 4 godine, ovako iskreno sumnjam, ali ako trazis mob za soma kn nemaš što dalje tražiti ;)

11 godina
neaktivan

Zdravo svima, pogotovo koji pokušavaju kupiti smartphone :)

Evo ovako, cura je prodala Samsung Galaxy Young za 450kn jer joj je premalen (mobitel) {#}  .. I sad bi ona htjela za max 1000kn kupiti neki da ima kameru iza i naprijed sa bljeskalicom i ekran veći od 4inča ..

Moj kolega joj nudi NEKORIŠTENI, NEOTVORENI Sony Xperia Z1 za 1000kn .. s računom i garancijom .. Koliko sam vidio, ima dvije kamere, bljeskalicu...

Ili da u KTC uzmemo sad od 18.12 na akciji Quadro SQ 50E85F ili jedan od onih NOA 42 ili 43

Ili možda ovaj http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/leagoo-lead1-oglas-13756351 ?  To je neki Leagoo Lead1

Nemam pojma.. što bi se takvoga moglo pronaći za 1000kn? Čitao sam kod tih nekih NOA da su mnogi koji su ga kupili, nakon 10-15 već imali probleme..

Svi prijedlozi dobrodošli.. pratim ja te recenzije, al na njima ispada da ako se tome koji radi recenziju mobitel na prvu ne sviđa odmah ga populje, a za one za koje kaže da su dobri ljudi se jave u komentarima da imaju ili su imali taj mobitel i da šteka ili ima probleme..

0 0 hvala 0
13 godina
novi z1 za 1000 kn je deal godine ako nije scum
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Eh, sad sam ga baš zvao, kaže da se zeznuo, nije Z1 nego Z  -.-  kaže on.. " ma ta 1 vamo tamo " lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 14:35 (maksuzija).
12 godina

svejedno zakon cijena

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice