Isplati li se uzet Iphone 3g (16GB), odlično očuvan nema znakova korištenja cijena 130km (500kn), treba mi mobitel za svakodnevnu uporabu znači uglavnom zvanje i poruke, i da mu more baterija malo duže od dana :D... Uletio mi ovaj Iphone pa pitam dal to da uzmem ili nešto dr..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati li se uzet Iphone 3g (16GB), odlično očuvan nema znakova korištenja cijena 130km (500kn), treba mi mobitel za svakodnevnu uporabu znači uglavnom zvanje i poruke, i da mu more baterija malo duže od dana :D... Uletio mi ovaj Iphone pa pitam dal to da uzmem ili nešto dr..
Ne, jer je hardverski gotovo isti kao iP 2G. Slab je to mob...
Ako za te novce nađe neki 3gs, to bi mu se i isplatilo. Ovako baš i ne.
Ako za te novce nađe neki 3gs, to bi mu se i isplatilo. Ovako baš i ne.
Upravo to.
Hvala na odgovoru :)... Imam i ponudu za HTC Desire C, malo skuplji 540kn je, mobitel koristen tek mjesec dana, kakav vam se on čini? Nekako mi se čini malo ovih 600MHz procesora :/, da ne bi dosta lagga?
Edit: Ako ništa od toga, slobodno dajte prijedlog za neki dr mob...budžet nije velik 500kn, jer već imam S3, ali koristim dvije kartice, a nokija mi cvrknula...
Imao sam namjeru kupiti Huawei Ascend W1 u Tele2, ali ga više nema. Probam naći neki s WP8 od oko 1.500,00 kn, ali ne ide. Naravno, mislim na nov, a ne polovan. Je li netko zna ima li i može li se naći nešto za navredeni iznos s WP8, ako ne, je li ima neki Androd koji bi mu mogao paroirati.
Hvala.
Imao sam namjeru kupiti Huawei Ascend W1 u Tele2, ali ga više nema. Probam naći neki s WP8 od oko 1.500,00 kn, ali ne ide. Naravno, mislim na nov, a ne polovan. Je li netko zna ima li i može li se naći nešto za navredeni iznos s WP8, ako ne, je li ima neki Androd koji bi mu mogao paroirati.
Hvala.
Imas Lumiu 520 za oko 1100kn.
Gdje se može nabaviti? Zaboraio sam napomenuti da u obzir dolazi samo na bonove, ne na pretpaltu.
Evo sad sam gledao u T-com i Vip, ali ne mogu naći navedeno na bonove. Uz pretplatu ima, ali na bonove ne mogu naći.

ja san trazio curi, nije bio na stranicama, pa san usao usput.
sto je dobro ispalo, jer je na bonbonu
Zar je Vipme komplet na bonove bez pretplate?
Zar je Vipme komplet na bonove bez pretplate?
baš si me nasmijal,hahaha,da,vipme je na bonove.
edit:ne mislim ništ loše samo sam moral napisati da si me nasmijal,ko da od jučer postoje ovi iz vip-a i njihovi paketi
tu citam komeentare o njemu i nisu bas bajni http://ivan-galgoci.from.hr/zte-grand-x-pro/
i tu http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/zte-grand-x-pro/187477.aspx
Evo moram ponovno napomenuti, pregrijava se..kamera uz flash je jedna od najlosijih. Lg camera malo ublazuje problem. Brzina phona je cisto ok.
bjezi dalje od ICS ..
Ja sam iz Bosne i Hercegovine. Kod nas su mobiteli puno skuplji nego li u Hrvatskoj. Eronet je da te Bog sačuva. Sve mobitele do sada sam kupio u Hrvatskoj, dekodirao ih na vlastiti rizik i nisam se nikada pokajao. Ovi u Vipu bi mogli biti malo konkretiniji. Inače sam do sada kupovao u Tele2. Dvojim između Huawei Ascend W1 i Nokia Lumie 520. Ne smeta mi što Nokia nema bljeskalicu i prednju kameru, jedino dvojim zbog procesora koji je kod Huawei dvojezgreni 1.2 GHz, a kod Nokie dvojezgreni 1 GHz. Interna memorija je na Nokii duplo veća nego li na Huawei. Znači, najviše dvojim zbog procesora.
Ja sam iz Bosne i Hercegovine. Kod nas su mobiteli puno skuplji nego li u Hrvatskoj. Eronet je da te Bog sačuva. Sve mobitele do sada sam kupio u Hrvatskoj, dekodirao ih na vlastiti rizik i nisam se nikada pokajao. Ovi u Vipu bi mogli biti malo konkretiniji. Inače sam do sada kupovao u Tele2. Dvojim između Huawei Ascend W1 i Nokia Lumie 520. Ne smeta mi što Nokia nema bljeskalicu i prednju kameru, jedino dvojim zbog procesora koji je kod Huawei dvojezgreni 1.2 GHz, a kod Nokie dvojezgreni 1 GHz. Interna memorija je na Nokii duplo veća nego li na Huawei. Znači, najviše dvojim zbog procesora.
2 | Ascent W1 |
---|---|
10 | Lumnia 520 |
razlika ima i u bateriji, koja je veca u huawei
ali nije ni na lumiji losa
inace, zbog updatea i nokijinih aplikacija, uvijek je moja preporuka nokia wp
a razliku u 0.2ghz neces primjetit

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=1#info
ili
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-grand-x-pro/d388/?typid=1#txt
mozeli li mi netko iznjeti misljenje o ovim mobitelima i iskustva
meni je pak interesantniji zte zbog 8 mp camere
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=1#info
ili
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-grand-x-pro/d388/?typid=1#txt
mozeli li mi netko iznjeti misljenje o ovim mobitelima i iskustva
meni je pak interesantniji zte zbog 8 mp camere
Definitivno ZTE Grand X Pro.
neka ti u ovom slucaju bude bitnija memorija, jer stvarno razliku u brzini procesora neces osjetiti..a memorije ce ti vjerojatno kasnije faliti.. Imam HTC 8S pa znam sto pricam (nakon instalacije nekoliko bitnijih app od interne memorije mi ostane 300-500mb, od 4gb)
a i nokia zbog aplikacija je bolji izbor
Već duže vrijeme tražim mobitel po mjeri i sada sam spao na 3 opcije: Samsung Galaxy S Advance, LG Optimus 2x i Sony Xperia P. Sad me zanima vaše mišljenje o ovim mobitelima, vaša iskustva i na kraju krajeva koji bi vi odabrali da ste na mom' mjestu. :D
neznam vise ni si sam uzo bi ga radi 1g rama ,a jel se pregrijava non stop il samo kad se igraju neke zahtjevne igre
citam okolo da steka po malo i ne reagira dobro na tipke +nema jb+kamera u banani
mislis da je losija od kamere na ovom alkatelu on mi je jedan od favorita uz ovaj zte
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=2#info
preporuci jos neki
krivo poslo hehe neznam poruku, trebala je ici bender_07 na to kaj je reko da se zgrijava i ima sugav fotic
Ma evo gledam recenziju gdje taj ima solidnu kameru.
Mozda pretjerujem (u vezi pregrijavanja ne..grije se ko lud..)
Burazov je bio mob, stavim na stol nesto, ne sjecam se vise sta, slikam s bljeskalicom, sve bljesti, ne vidi se nista.
Nisam testirao na otvorenom, vjerojatno je ok kamera. Ja sam skuzio da ima prejaku bljeskalicu, treba mu vremena da uslika s njom.
Ne bi uzeo njega osim ako ne vidis da ima jellybean..kloni se ics uredjaja.
a onda cu valda alkatel jer ne vidm da ima neki bolji u tele2 otprilike za te pare s tarifom 75 i tak nemam u planu naznam kaj posebno radit s njim ,imam komp za igre
Već duže vrijeme tražim mobitel po mjeri i sada sam spao na 3 opcije: Samsung Galaxy S Advance, LG Optimus 2x i Sony Xperia P. Sad me zanima vaše mišljenje o ovim mobitelima, vaša iskustva i na kraju krajeva koji bi vi odabrali da ste na mom' mjestu. :D
Xp P
Već par dana gledam, istražujem koji mobiteli kupiti. Previše sam toga pogledao i pronjuškao pa sad više ne znam što je dobro što ne. Uglavnom, tražim android mobitel s dobrom kamerom, da je fluidan, dobra rezolucija ekrana koliko je to moguće za te novce. Htio bi da je novi, može preko oglasa, a može iz dućana. Platio bi oko 1200 kn, +- nešto para.
Već par dana gledam, istražujem koji mobiteli kupiti. Previše sam toga pogledao i pronjuškao pa sad više ne znam što je dobro što ne. Uglavnom, tražim android mobitel s dobrom kamerom, da je fluidan, dobra rezolucija ekrana koliko je to moguće za te novce. Htio bi da je novi, može preko oglasa, a može iz dućana. Platio bi oko 1200 kn, +- nešto para.
y300
y300
Nemam dućana u kojem bi ga kupio. Debljina samog uređaja mi je dosta velika. Nešto slično?