Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.008
|
čitano: 12.486.010
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Isplati li se uzet Iphone 3g (16GB), odlično očuvan nema znakova korištenja cijena 130km (500kn), treba mi mobitel za svakodnevnu uporabu znači uglavnom zvanje i poruke, i da mu more baterija malo duže od dana :D... Uletio mi ovaj Iphone pa pitam dal to da uzmem ili nešto dr..

H3rc0

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
H3rc0 kaže...

Isplati li se uzet Iphone 3g (16GB), odlično očuvan nema znakova korištenja cijena 130km (500kn), treba mi mobitel za svakodnevnu uporabu znači uglavnom zvanje i poruke, i da mu more baterija malo duže od dana :D... Uletio mi ovaj Iphone pa pitam dal to da uzmem ili nešto dr..

Ne, jer je hardverski gotovo isti kao iP 2G. Slab je to mob...

16 godina
dinos3 kaže...
H3rc0 kaže...

Ako za te novce nađe neki 3gs, to bi mu se i isplatilo. Ovako baš i ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
mind_challenge kaže...
dinos3 kaže...
H3rc0 kaže...

Ako za te novce nađe neki 3gs, to bi mu se i isplatilo. Ovako baš i ne.

Upravo to.

13 godina

Hvala na odgovoru :)... Imam i ponudu za HTC Desire C, malo skuplji 540kn je, mobitel koristen tek mjesec dana, kakav vam se on čini? Nekako mi se čini malo ovih 600MHz procesora :/, da ne bi dosta lagga?

Edit: Ako ništa od toga, slobodno dajte prijedlog za neki dr mob...budžet nije velik 500kn, jer već imam S3, ali koristim dvije kartice, a nokija mi cvrknula...

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 15:26 (H3rc0).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam namjeru kupiti Huawei Ascend W1 u Tele2, ali ga više nema. Probam naći neki s WP8 od oko 1.500,00 kn, ali ne ide. Naravno, mislim na nov, a ne polovan. Je li netko zna ima li i može li se naći nešto za navredeni iznos s WP8, ako ne, je li ima neki Androd koji bi mu mogao paroirati.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mandak kaže...

Imao sam namjeru kupiti Huawei Ascend W1 u Tele2, ali ga više nema. Probam naći neki s WP8 od oko 1.500,00 kn, ali ne ide. Naravno, mislim na nov, a ne polovan. Je li netko zna ima li i može li se naći nešto za navredeni iznos s WP8, ako ne, je li ima neki Androd koji bi mu mogao paroirati.

Hvala.

Imas Lumiu 520 za oko 1100kn.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina
neaktivan

Gdje se može nabaviti? Zaboraio sam napomenuti da u obzir dolazi samo na bonove, ne na pretpaltu.

14 godina
neaktivan
imas lumiu u tcom i vip na bonove
17 godina
neaktivan

Evo sad sam gledao u T-com i Vip, ali ne mogu naći navedeno na bonove. Uz pretplatu ima, ali na bonove ne mogu naći.

14 godina
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
neaktivan
otidi u tcom ducan
ja san trazio curi, nije bio na stranicama, pa san usao usput.
sto je dobro ispalo, jer je na bonbonu
17 godina
neaktivan

Zar je Vipme komplet na bonove bez pretplate?

17 godina
neaktivan
Mandak kaže...

Zar je Vipme komplet na bonove bez pretplate?

{#}{#}baš si me nasmijal,hahaha,da,vipme je na bonove.

edit:ne mislim ništ loše samo sam moral napisati da si me nasmijal,ko da od jučer postoje ovi iz vip-a i njihovi paketi

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 18:43 (jura).
13 godina

Evo moram ponovno napomenuti, pregrijava se..kamera uz flash je jedna od najlosijih. Lg camera malo ublazuje problem. Brzina phona je cisto ok.

bjezi dalje od ICS ..

ja
17 godina
neaktivan

Ja sam iz Bosne i Hercegovine. Kod nas su mobiteli puno skuplji nego li u Hrvatskoj. Eronet je da te Bog sačuva. Sve mobitele do sada sam kupio u Hrvatskoj, dekodirao ih na vlastiti rizik i nisam se nikada pokajao. Ovi u Vipu bi mogli biti malo konkretiniji. Inače sam do sada kupovao u Tele2. Dvojim između Huawei Ascend W1 i Nokia Lumie 520. Ne smeta mi što Nokia nema bljeskalicu i prednju kameru, jedino dvojim zbog procesora koji je kod Huawei dvojezgreni 1.2 GHz, a kod Nokie dvojezgreni 1 GHz. Interna memorija je na Nokii duplo veća nego li na Huawei. Znači, najviše dvojim zbog procesora.

14 godina
Mandak kaže...

Ja sam iz Bosne i Hercegovine. Kod nas su mobiteli puno skuplji nego li u Hrvatskoj. Eronet je da te Bog sačuva. Sve mobitele do sada sam kupio u Hrvatskoj, dekodirao ih na vlastiti rizik i nisam se nikada pokajao. Ovi u Vipu bi mogli biti malo konkretiniji. Inače sam do sada kupovao u Tele2. Dvojim između Huawei Ascend W1 i Nokia Lumie 520. Ne smeta mi što Nokia nema bljeskalicu i prednju kameru, jedino dvojim zbog procesora koji je kod Huawei dvojezgreni 1.2 GHz, a kod Nokie dvojezgreni 1 GHz. Interna memorija je na Nokii duplo veća nego li na Huawei. Znači, najviše dvojim zbog procesora.

2 Ascent W1
10 Lumnia 520
14 godina
neaktivan

razlika ima i u bateriji, koja je veca u huawei

ali nije ni na lumiji losa

inace, zbog updatea i nokijinih aplikacija, uvijek je moja preporuka nokia wp

a razliku u 0.2ghz neces primjetit

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Ja bi isao na Nokiu zbog memorije jer ce ti vjerojatno usfalit. 4gb nije puno kad shvatis da pol pozdere os, a aplikacije nejdu na sd.
14 godina
neaktivan

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=1#info

ili

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-grand-x-pro/d388/?typid=1#txt

mozeli li mi netko iznjeti misljenje o ovim mobitelima i iskustva

meni je pak interesantniji zte zbog 8 mp camere

0 0 hvala 0
14 godina
deathlegend kaže...

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=1#info

ili

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-grand-x-pro/d388/?typid=1#txt

mozeli li mi netko iznjeti misljenje o ovim mobitelima i iskustva

meni je pak interesantniji zte zbog 8 mp camere

Definitivno ZTE Grand X Pro.

12 godina
neaktivan
Mandak kaže...

neka ti u ovom slucaju bude bitnija memorija, jer stvarno razliku u brzini procesora neces osjetiti..a memorije ce ti vjerojatno kasnije faliti.. Imam HTC 8S pa znam sto pricam (nakon instalacije nekoliko bitnijih app od interne memorije mi ostane 300-500mb, od 4gb)

a i nokia zbog aplikacija je bolji izbor

12 godina
neaktivan

Već duže vrijeme tražim mobitel po mjeri i sada sam spao na 3 opcije: Samsung Galaxy S Advance, LG Optimus 2x i Sony Xperia P. Sad me zanima vaše mišljenje o ovim mobitelima, vaša iskustva i na kraju krajeva koji bi vi odabrali da ste na mom' mjestu. :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

neznam vise ni si sam uzo bi ga radi 1g rama ,a jel se pregrijava non stop il samo kad se igraju neke zahtjevne igre

citam okolo da steka po malo i ne reagira dobro na tipke +nema jb+kamera u banani

mislis da je losija od kamere na ovom alkatelu on mi je jedan od favorita uz ovaj zte

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=2#info

preporuci jos neki

krivo poslo hehe neznam poruku, trebala je ici   bender_07 na to kaj je reko da se zgrijava i ima sugav fotic

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 13:58 (Žiga82).
13 godina

Ma evo gledam recenziju gdje taj ima solidnu kameru.

Mozda pretjerujem (u vezi pregrijavanja ne..grije se ko lud..)

Burazov je bio mob, stavim na stol nesto, ne sjecam se vise sta, slikam s bljeskalicom, sve bljesti, ne vidi se nista.

Nisam testirao na otvorenom, vjerojatno je ok kamera. Ja sam skuzio da ima prejaku bljeskalicu, treba mu vremena da uslika s njom.

Ne bi uzeo njega osim ako ne vidis da ima jellybean..kloni se ics uredjaja.

ja

0 1 hvala 0
13 godina

a onda cu valda alkatel jer ne vidm da ima neki bolji u tele2 otprilike za te pare s tarifom 75 i tak nemam u planu naznam kaj posebno radit s njim ,imam komp za igre

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zuka kaže...

Već duže vrijeme tražim mobitel po mjeri i sada sam spao na 3 opcije: Samsung Galaxy S Advance, LG Optimus 2x i Sony Xperia P. Sad me zanima vaše mišljenje o ovim mobitelima, vaša iskustva i na kraju krajeva koji bi vi odabrali da ste na mom' mjestu. :D

Xp P

16 godina
neaktivan

Već par dana gledam, istražujem koji mobiteli kupiti. Previše sam toga pogledao i pronjuškao pa sad više ne znam što je dobro što ne. Uglavnom, tražim android mobitel s dobrom kamerom, da je fluidan, dobra rezolucija ekrana koliko je to moguće za te novce. Htio bi da je novi, može preko oglasa, a može iz dućana. Platio bi oko 1200 kn, +- nešto para.

0 0 hvala 0
14 godina
titan kaže...

Već par dana gledam, istražujem koji mobiteli kupiti. Previše sam toga pogledao i pronjuškao pa sad više ne znam što je dobro što ne. Uglavnom, tražim android mobitel s dobrom kamerom, da je fluidan, dobra rezolucija ekrana koliko je to moguće za te novce. Htio bi da je novi, može preko oglasa, a može iz dućana. Platio bi oko 1200 kn, +- nešto para.

y300

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
titan kaže...

y300

Nemam dućana u kojem bi ga kupio. Debljina samog uređaja mi je dosta velika. Nešto slično?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice