- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol pa na istoj stranici
http://www.knucklecase.com/products/original-knucklecase-iphone5-silver

lol pa na istoj stranici
http://www.knucklecase.com/products/original-knucklecase-iphone5-silver
:) Ma to nasao na nekoj stranici, nisam ni vidio cijelu tu stranicu, samo postao, more like trololololol :)
Ali hvala ;)
Stavil gore ios7 beta 4, i radi odlično, fluidno i brzo.. Svaka preporuka za isprobat betu..
Stavil gore ios7 beta 4, i radi odlično, fluidno i brzo.. Svaka preporuka za isprobat betu..
Baterija?
Čujem da je na B4 čak i bolja nego iOS6.1.4
Čujem da je na B4 čak i bolja nego iOS6.1.4
Popravil mi se signal, sad imam konstantan, na 6.1.4 je varirala neprekidno..
Kolko čitam baterija je dobra pogotov na b4, bolja neg na ios6..
A Developers fix for battery life on iOS 7 U slučaju ak bu ko imal problema s baterijom..
Prerano je reć kakva je baterija, stavil gore prije 1h..
A uskoro izlazi (bit će ponuđen prek OTA, naravno ko ima instaliranu betu) b5.
Ukratko, radi brzo, fluidno..Imal sam issue sa pozivanjem, krenem zvat, i u trenutku uspotavljanja poziva, mob se restarta, pokaže se ona jabuka, i odmah na desk; posle probam istu stvar, i bilo je ok..
Sad ne znam dal da napravim factory reset? Pošto mi je ostalo sve gore od ios6 (postavke, programi, imenik itd).
Po meni, isplati se probat..
Javim se kroz neko vrijeme, nadam se sa još boljim dojmovima..
A kad si radio ipsw update, jesi izgubio aplikacije ili nešto?
A kad si radio ipsw update, jesi izgubio aplikacije ili nešto?
Nisam. Al napravil bum restore iznova beta4.
Ja imam iphone 5 kupi sam ga prije 3mj no zivcira me labava tipka za zakljucavanje, jel jos neko ima taj problem sa iphonom?
Malo sličica:)
Baterija je tu negde s 6.1.4..
Nisam mogel napravit čisti restore na ios 7, zato kaj neam ofišl verziju tj nisam dev. (a za dobivanje UDIDa treba platit par dolara).
Mada postoji da se zaobiđe taj postupak, iz ne znam kojeg razloga nisam uspio, neg sam se vratil nazad na 6.1.4, i onda updejt na betu..
Ja imam iphone 5 kupi sam ga prije 3mj no zivcira me labava tipka za zakljucavanje, jel jos neko ima taj problem sa iphonom?
Ne, kod mene iznenađujuće nije labava, stvarno dobra izrada
Ja imam A1429, novi.
Piše ti ispod "iPhone" na zadnjoj strani koji je model
Zaboravio sam napisati moja frendica ima ovaj novi ipad mini i primjetio sam da je i ta tipka isto labava (tipka za zakljucavanje)
Da ti nije pao?
Nemam nikakvih takvih problema...
Ne nikad mi nije pao, cak je i u gumenoj maskici. mislim da cu ga ic reklamirat (ako mi prohvate reklamaciju )
Instalirao sam i ja jućer iOS 7 Beta 4 na iPhone 4S. Sve lijepo funkcionira i baterija mi se za sada sporije prazni nego inaće. E sada, da li se može u kontrolnom centru (na slici) staviti ikako da npr. umjesto bluetooth-a ili sl. bude prekidač za EDGE ili 3G? Također me zanima da li se može isključiti da se pozadina ne pomiće (ne pronalazim nigdje tu opciju). Vidim da je i uklonjena vremenska prognoza sa notifikacijskog centra...
Instalirao sam i ja jućer iOS 7 Beta 4 na iPhone 4S. Sve lijepo funkcionira i baterija mi se za sada sporije prazni nego inaće. E sada, da li se može u kontrolnom centru (na slici) staviti ikako da npr. umjesto bluetooth-a ili sl. bude prekidač za EDGE ili 3G? Također me zanima da li se može isključiti da se pozadina ne pomiće (ne pronalazim nigdje tu opciju). Vidim da je i uklonjena vremenska prognoza sa notifikacijskog centra...
meni bas fali ta prognoza :/
Meni baš i ne, uzimala mi je taj prostor, a svima preporučam Yahoo Weather ako koristite iOS6...jednostavno najbolja aplikacija
Weather App je u iOS7 puno poboljšana, nema potrebe za Yahoo Weather. A stock aplikacija ionako uzima podatke od Yahooa.
Meni baš i ne, uzimala mi je taj prostor, a svima preporučam Yahoo Weather ako koristite iOS6...jednostavno najbolja aplikacija
Vau, ta yahoo aplikacija je stvarno odlicna, predivno izgleda i daje dosta informacija.
Beta 5 je u optjecaju
Weather App je u iOS7 puno poboljšana, nema potrebe za Yahoo Weather. A stock aplikacija ionako uzima podatke od Yahooa.
Zato sam jasno napisao iOS6...
:) mozda su ti prsti samo pregrubi :P
bilo bi zgodno da se u IOS7 moze u kontrolnom centru dodavat odredene komade koje mi odaberemo, tipa upali ugasi autocorrect, itd
bilo bi zgodno da se u IOS7 moze u kontrolnom centru dodavat odredene komade koje mi odaberemo, tipa upali ugasi autocorrect, itd
To vec imas, ako si jailbreakan na iOS6 na iPhone 5 prelijepo izgleda i funkcionalno je i besplatno: ncsettings, vec ima ugradenu opciju za autocorrect