Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.428
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Iphone 5

ovo

jel ima ovakvo sto i za iphone 5 ?

ja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 5
bender_007 kaže...

ovo

lol pa na istoj stranici

http://www.knucklecase.com/products/original-knucklecase-iphone5-silver

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Ajme majko kakvo odurno i neprakticno kuciste, zasto bi netko dao od 120$ za tako nesto????
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
13 godina
Mitch kaže...
bender_007 kaže...

ovo

lol pa na istoj stranici

http://www.knucklecase.com/products/original-knucklecase-iphone5-silver

:) Ma to nasao na nekoj stranici, nisam ni vidio cijelu tu stranicu, samo postao, more like trololololol :)

Ali hvala ;)

ja
17 godina
Iphone 5

Stavil gore ios7 beta 4, i radi odlično, fluidno i brzo.. Svaka preporuka za isprobat betu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Stavil gore ios7 beta 4, i radi odlično, fluidno i brzo.. Svaka preporuka za isprobat betu..

Baterija?

Čujem da je na B4 čak i bolja nego iOS6.1.4

17 godina
Mitch kaže...

Čujem da je na B4 čak i bolja nego iOS6.1.4

Popravil mi se signal, sad imam konstantan, na 6.1.4 je varirala neprekidno..

Kolko čitam baterija je dobra pogotov na b4, bolja neg na ios6..

A Developers fix for battery life on iOS 7   U slučaju ak bu ko imal problema s baterijom..

Prerano je reć kakva je baterija, stavil gore prije 1h..

A uskoro izlazi (bit će ponuđen prek OTA, naravno ko ima instaliranu betu) b5.

Ukratko, radi brzo, fluidno..Imal sam issue sa pozivanjem, krenem zvat, i u trenutku uspotavljanja poziva, mob se restarta, pokaže se ona jabuka, i odmah na desk; posle probam istu stvar, i bilo je ok..

Sad ne znam dal da napravim factory reset? Pošto mi je ostalo sve gore od ios6 (postavke, programi, imenik itd).

Po meni, isplati se probat..

Javim se kroz neko vrijeme, nadam se sa još boljim dojmovima..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 22:55 (zvonac).
16 godina
Iphone 5

A kad si radio ipsw update, jesi izgubio aplikacije ili nešto?

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

A kad si radio ipsw update, jesi izgubio aplikacije ili nešto?

Nisam. Al napravil bum restore iznova beta4.
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Ja imam iphone 5 kupi sam ga prije 3mj no zivcira me labava tipka za zakljucavanje, jel jos neko ima taj problem sa iphonom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 5

Malo sličica:)

Baterija je tu negde s 6.1.4..

Nisam mogel napravit čisti restore na ios 7, zato kaj neam ofišl verziju tj nisam dev. (a za dobivanje UDIDa treba platit par dolara).

Mada postoji da se zaobiđe taj postupak, iz ne znam kojeg razloga nisam uspio, neg sam se vratil nazad na 6.1.4, i onda updejt na betu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 10:33 (zvonac).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
tLeon kaže...

Ja imam iphone 5 kupi sam ga prije 3mj no zivcira me labava tipka za zakljucavanje, jel jos neko ima taj problem sa iphonom? 

Ne, kod mene iznenađujuće nije labava, stvarno dobra izrada

12 godina
neaktivan
Cito sam na netu da su labave stariji modeli iphona 5 znaci vip prodaje starije modele, ok hvala ici cu ga onda reklamirati drzite mi fige
16 godina
tLeon kaže...
Cito sam na netu da su labave stariji modeli iphona 5 znaci vip prodaje starije modele, ok hvala ici cu ga onda reklamirati drzite mi fige

Ja imam A1429, novi.

Piše ti ispod "iPhone" na zadnjoj strani koji je model

12 godina
neaktivan
Isto ko ja, no kad a tresem mogu cut kako se trese leca od kamere sta je ok i tipka za zakljucavanje, kad upalim kameru da se leca prestane trest onda kad tresem cujem tipku
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Zaboravio sam napisati moja frendica ima ovaj novi ipad mini i primjetio sam da je i ta tipka isto labava (tipka za zakljucavanje)   {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tLeon kaže...
Isto ko ja, no kad a tresem mogu cut kako se trese leca od kamere sta je ok i tipka za zakljucavanje, kad upalim kameru da se leca prestane trest onda kad tresem cujem tipku

Da ti nije pao?

Nemam nikakvih takvih problema...

12 godina
neaktivan

Ne nikad mi nije pao, cak je i u gumenoj maskici. mislim da cu ga ic reklamirat (ako mi prohvate reklamaciju {#} )

16 godina
Iphone 5

Instalirao sam i ja jućer iOS 7 Beta 4 na iPhone 4S. Sve lijepo funkcionira i baterija mi se za sada sporije prazni nego inaće. E sada, da li se može u kontrolnom centru (na slici) staviti ikako da npr. umjesto bluetooth-a ili sl. bude prekidač za EDGE ili 3G? Također me zanima da li se može isključiti da se pozadina ne pomiće (ne pronalazim nigdje tu opciju). Vidim da je i uklonjena vremenska prognoza sa notifikacijskog centra...

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Instalirao sam i ja jućer iOS 7 Beta 4 na iPhone 4S. Sve lijepo funkcionira i baterija mi se za sada sporije prazni nego inaće. E sada, da li se može u kontrolnom centru (na slici) staviti ikako da npr. umjesto bluetooth-a ili sl. bude prekidač za EDGE ili 3G? Također me zanima da li se može isključiti da se pozadina ne pomiće (ne pronalazim nigdje tu opciju). Vidim da je i uklonjena vremenska prognoza sa notifikacijskog centra...

meni bas fali ta prognoza :/

16 godina
Iphone 5

Meni baš i ne, uzimala mi je taj prostor, a svima preporučam Yahoo Weather ako koristite iOS6...jednostavno najbolja aplikacija

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5

Weather App je u iOS7 puno poboljšana, nema potrebe za Yahoo Weather. A stock aplikacija ionako uzima podatke od Yahooa.

2 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Meni baš i ne, uzimala mi je taj prostor, a svima preporučam Yahoo Weather ako koristite iOS6...jednostavno najbolja aplikacija

Vau, ta yahoo aplikacija je stvarno odlicna, predivno izgleda i daje dosta informacija.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
Iphone 5

Beta 5 je u optjecaju{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Syke kaže...

Weather App je u iOS7 puno poboljšana, nema potrebe za Yahoo Weather. A stock aplikacija ionako uzima podatke od Yahooa.

Zato sam jasno napisao iOS6...

12 godina
neaktivan
Sad sam bio u tmobile i tamo je isto tipka labava. :/
13 godina
Iphone 5

:) mozda su ti prsti samo pregrubi :P

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ocigledno, jer sad sam bio u vipu i pito ke prodavac sta gledam pa sam mi obijasnio pa je reko da je ok.
12 godina
neaktivan
Iphone 5

bilo bi zgodno da se u IOS7 moze u kontrolnom centru dodavat odredene komade koje mi odaberemo, tipa upali ugasi autocorrect, itd {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
tLeon kaže...

bilo bi zgodno da se u IOS7 moze u kontrolnom centru dodavat odredene komade koje mi odaberemo, tipa upali ugasi autocorrect, itd  {#}

To vec imas, ako si jailbreakan na iOS6 na iPhone 5 prelijepo izgleda i funkcionalno je i besplatno: ncsettings, vec ima ugradenu opciju za autocorrect
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice